Jump to content
Dogomania

M&M + G?! - Jak pies z kotem i koniem!!!

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
To raczej nie jest dobre rozwiązanie... Kurcze. Może kordonia Ci coś doradzi.

Zarośnięty Maxio i przyjaciele fajni, ale bardzo chciałabym zobaczyć Maxia w nowej, fantazyjnej fryzurze. ;)

Spokojnie, nic mu nie będzie. Całą noc grzecznie śpi na swoim drapaku.

Nie miałam kiedy zrobić zdjęć, bo pada deszcz, a dom mam za mały i za bardzo zagracony. ;p

deer_1987 napisał(a):
a wlasnie jak dlugo klacz jest w ciazy?

11 miesięcy.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka napisał(a):
Spokojnie, nic mu nie będzie. Całą noc grzecznie śpi na swoim drapaku.

Nie miałam kiedy zrobić zdjęć, bo pada deszcz, a dom mam za mały i za bardzo zagracony. ;p

To dobrze, że nie siusia na drapak. ;)

Na fotki poczekam. :)

Posted

hop! napisał(a):
To dobrze, że nie siusia na drapak. ;)

Na fotki poczekam. :)

Dziwne, że nie sika, bo do każdego legowiska Maxia sika bez zastanowienia, na każdą moją koszulkę, która znajdzie się przypadkowo na podłodze i na plecak zostawiony po przyjściu do domu. :D
Ale ostatnio już tylko łóżko i legowiska. :)

Posted

Vitka napisał(a):
Dziwne, że nie sika, bo do każdego legowiska Maxia sika bez zastanowienia, na każdą moją koszulkę, która znajdzie się przypadkowo na podłodze i na plecak zostawiony po przyjściu do domu. :D
Ale ostatnio już tylko łóżko i legowiska. :)

A to niegrzeczna leja, a właściwie... lej. ;)

Widziałam ogłoszenie Gracji na portel.pl. Warto też ogłosić ją tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/

Posted

Lej... ale siedzi właśnie na moich kolanach i co chwilę całuję go w główkę! :D

Dziękuję, na razie są dwie rodziny zainteresowane, ale na wszelki wypadek zaraz zobaczę jak to się ogłasza. :)

Posted

hop! napisał(a):
Vitka, a wiesz coś więcej o Pigi?

Niestety nic nie wiem. Widziałam ją raz, jak szłam wyprowadzić Ajkę. Jest śmieszna, chudziutka i raczej śmiała. Mam wciąż urwanie głowy ze swoim zwierzyńcem i nie mam czasu się wybrać do schroniska...

Posted

Vitka napisał(a):
Niestety nic nie wiem. Widziałam ją raz, jak szłam wyprowadzić Ajkę. Jest śmieszna, chudziutka i raczej śmiała. Mam wciąż urwanie głowy ze swoim zwierzyńcem i nie mam czasu się wybrać do schroniska...

Tyle czasu czeka na dom... Chcę jej zrobić nowe ogłoszenia, ale muszę mieć o niej więcej informacji i najlepiej nowe zdjęcia.

Posted

Vitka napisał(a):
Jakich informacji potrzebujesz? Będę jutro na Dniach Elbląga chwilkę, może się dowiem?

Doszłam do wniosku, że nie będę "zabiegać" o informacje. Prosiłam na wątku elbląskim o info i fotki - cisza. Jeżeli ogłoszenia nie są potrzebne, to ja nie będę nimi "uszczęśliwiać" na siłę. ;)

Maxio wygląda fajnie. Faktycznie fryzurę ma fantazyjną. :lol:

Posted

Vitka napisał(a):
Niczego się nie dowiedziałam, bo nie było kiedy.
Nie obiecuję, ale jutro z Magdą się chyba wybieram. Porobię zdjęcia.

Dzięki za zdjęcia. :)

Posted

Jak zwykle piękne fotki i jeszcze piękniejsze zwierzaki.

Vitka, Twoje zdjęcia przynoszą szczęście zwierzakom - najlepszym przykładem jest Pigi. ;) Musisz częściej odwiedzać schronisko.

• 2 weeks later...