Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niech bierą z basenem, nie mam nic naprzeciwko :p

Proszę uprzejmie zwrócić uwagę na szyję zwierzątka po lewej stronie :evil_lol:
Princessa nie chciała zamoczyć stópek, ale bardzo chciała piłeczkę.

Posted

[quote name='savahna']Ech z tymi ludźmi kurcze...no pewnie,ze ogłoszę Nescę.
Gość na Bukówce znalazł malamuta, pewnie już wszyscy o tym wiecie, ale wkleję

Hmmm....a ja nie wiem :(

Posted

Szareńkowa napisał(a):
savahna, Ty chcesz Nescę wyadoptować czy nie? Po zdjęciu nr 3 to sama nie wiem :cool3:

A weźźź:roll:....myślałam,że się rąbnęłam:oops:, ale dobrze ,że jesteś i humorek dopisuje, bo wiesz,że jak się bazarek skończy to NARÓD liczy na Ciebie.:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='savahna']A weźźź:roll:....myślałam,że się rąbnęłam:oops:, ale dobrze ,że jesteś i humorek dopisuje, bo wiesz,że jak się bazarek skończy to NARÓD liczy na Ciebie.:lol::lol::lol:

E, Ty się nigdy nie mylisz, tylko zazwyczaj wybierasz zdjęcia, na których pies nie wygląda jak źrebaczek :eviltong:

Mogę wysyłać, ale bez szklanych jajec, chyba, że są ze styropianu to wtedy ok. Wódki nie pijam ani okazjonalnie ani na co dzień, więc się do wódkowego kieliszka nie dotknę :lol: Szklanki do whisky mogę wysłać, ewentualnie kieliszki do wina, ale tych drugich akurat nie macie :eviltong:

I proszę mi tu nie NARODować, bo ja patriotką nie jestem, co najwyżej człowieki mogą liczyć. Ten kraj mnie nie kocha z wzajemnością. A ja go przynajmniej nie okradam, tak jak on mnie. Złodzieje ostatnio mi przysłały cztery listy polecone, dla niewysyłających fatów z bazarków podpowiem - 4,2zł sztuka, razem 16,80, że mam zapłacić 5,03zł podatku.

Posted

Dziś do nowego domu pojechała KOFI:cool3::cool3: przekazanie nastąpiło na parkingu za Jędrzejowem.:cool1::cool1:
Przyjechała bardzo fajna Pani z Wieliczki.Akcja przebiegła tak szybko i emocjonalnie,że ja nie zdążyłam zrobić zdjęć a wegielkowa dostała zadyszki.:diabloti:

Posted (edited)

Poodświeżałam nasze szczyle,bo u Pati są szczeniaki, więc jak coś to proszę przekierowywać.;)
Średniaki głównie

suczka 6tyg.

Czarny piesek i suczka 6tyg.

sunia 2,5mies (trochę wycofana)

sunia 2,5mies.

Cleo 5-6 mies. większa raczej

Edited by savahna
Posted

To zostały moje 3szczyle z Borkowa!!! Savciu!?

wegielkowa napisał(a):
Savahna, wszystkie 6-tygodniowe szczyle od Patrycji z Połańca, ogłosiłaś skutecznie - znalazły domki:) Kwestia dowiezienia tylko:)