Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja nie wiem, czy to jest dobra strategia. Jak się patrzy na te przygarnięte przez Was psy, roześmiane, rozbawione i szczęśliwe, to trudno uwierzyć, że są biedne i potrzebują gwałtownie pomocy! Co Wy im zadajecie, że tak szybko zmieniają się z kłębka nieszczęścia w promieniejące radością istoty?

Posted

[quote name='devoner']bordercollie jak nic,według waszego kieleckiego nazawnictwa(wegielkowa to do Ciebie):eviltong:
Uuuuuu wegielkowa na dywanik.:diabloti:
Border collie....odważnie.:evil_lol: Ja skromniutko mix springer spaniel czy mały musterlander.:oops:
czyli ATOS na Kraków
http://www.morusek.pl/ogloszenie/220609/ATOS-srednimlodyenergiczny-pies-dla-aktywnychlagodnyADOPCJA/#.Ux67787Bdvw

to jest mały musterlander na przykład.:eviltong::eviltong:

[quote name='irenas']Co Wy im zadajecie, że tak szybko zmieniają się z kłębka nieszczęścia w promieniejące radością istoty?
Nie wiem co tam mag.da, ale na przykład wegielkowa kotom czapki zakłada.

A potem jakaś Pani mnie pyta :
Dzień dobry!
Bardzo proszę o informacje w sprawie koteczki- Rózi. Czy koteczka nie ma łapek/ogonka? Taka informacja nie widnieje w ogłoszeniu, ale wnioskuję tak patrząc na zdjęcia... Czy Różyczka potrafi się samodzielnie załatwiać? Na ile w ogóle jest samodzielna?

Posted

Wczoraj do nowego domu w Krzeszowicach k.Krakowa pojechał Pikuś:).

A dzisiaj objawił się domek dla Atosa w Pcimiu za Myślenicami :), szkoda ,że nie wcześniej, bo by pojechał razem z Pikusiem.
Atos bedzie mieszkał w domu z ogrodem i będzie miał dwie koleżanki, husky i mamalmutkę, więc mamy nadzieję ,że pomogą mu spożytkować niesamowitą energię:).

Szukamy w takim razie transportu do Krakowa.

Posted

[quote name='erka']Czy ktoś wziąłby na dt malutkiego szczeniaczka wyrzuconego w windzie?

Pikuś w nowym domu:).

No, Pikuś ma zdecydowanie lepiej niż miałby u pani Wiesi w Chotomowie! Bardzo się cieszę.

Posted

To ta szczeniaczka wywalona w windzie. Ma ok. 3 mies. i bedzie chyba malutka docelowo.
Bardzo pilnie potrzebuje domu, bo ma kiepskie dt, z którego trzeba ją jak najszybciej zabrać.

Posted (edited)

Savahna, ogłosiłam małą na tablicy, gumtree i morusku, jabyś mogła jeszcze gdzieś, to bardzo proszę:).

Edited by erka
Posted (edited)

[quote name='irenas']Proponuję malutką nazwać Kreska. Co Wy na to?
Ojjjj, fajne, tylko,że ją już ogłosiłam jako PIPI:roll:, ale bedę pamietać, bo z tymi imionami to ciągle problem.;)

PIPI na Warszawę
http://www.morusek.pl/ogloszenie/220986/Szczeniak-3-miessuczka-mala-docelowo-z-domu-tymczasowegoADOPCJA/#.UyKvm87Bdvw
ALA na Katowice
http://www.morusek.pl/ogloszenie/221058/ALA-srednia-12kgmlodarocznalagodnabiszkoptowa-suczkaADOPCJA/#.UyNN7s7Bdvw

Edited by savahna
Posted

Mag.da przywiozła dzisiaj do Kielc Atosa, skąd wyruszył w podróż do nowego domu:).
Bardzo dziękujemy p.Adzie, dzięki której Atosik pojechał na samo miejsce, czyli do Pcimia:loveu:.