Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam zapytać, czy ze zdjęć u mojej mamy wyszły fotki Pimpusia, tego bojącego się terierka? Jesli tak, to bedę wdzięczna za podesłanie, bo nie ma do ogłoszeń.

Mama była zaskoczona, jak Albinka zaakceptowała wegielkową. Do tej pory przed wszystkimi obcymi ( szczególnie z aparatem) zmykała. Tu ponoć była super. Kaśka, chyba musisz zacząć myslec nad nowym psem :razz:. Gloria tez podobno była milusia i przyklejała sie do Albinki. Dodam, że czegoś takiego nigdy nie robi. Normalnie wegielkowa to zaklinaczka psów :evil_lol:.

Posted

[quote name='mag.da']Savahno, czyżbyś to Ty chciała (musiała? :diabloti:) zostać tym szczęśliwcem, co przejmie Jogiego? :cool3:
A w życiu!!:evil_lol:
To pocieszę Cię,
Chyba kogo innego pocieszasz...:eviltong::p:diabloti:

[quote name='Jaaga']Chciałam zapytać, czy ze zdjęć u mojej mamy wyszły fotki Pimpusia, tego bojącego się terierka? Jesli tak, to bedę wdzięczna za podesłanie, bo nie ma do ogłoszeń.
Mama była zaskoczona, jak Albinka zaakceptowała wegielkową.
Jest kilka fotek Pimpusia, ale niedużo.Zaraz wyślę, bo dopiero mi się net pojawił.
Chciałam powiedzieć,że Albinka mnie też zaakceptowała, ale nie mogła się do mnie przytulać,bo wegielkowa była zazdrosna i kazała mi cały czas zdjęcia robić:placz:

Posted

Bo wegielkowa szykuje się do adopcji. Nie płacz, jak Albinka będzie u Niej, to pewnie juz pozwoli Ci ją przytulać, a teraz boi się o względy Albiny :eviltong:.

Posted

[quote name='savahna']Chyba kogo innego pocieszasz...:eviltong::p:diabloti:

No tak, już wiem KTO jest tym szczęśliwcem :eek2:
Biedne małe szczeniątko :shake:

:diabloti:

Posted (edited)

[quote name='erka']
O Jogiego są juz jakieś zapytania, zobaczymy czy coś z tego wyniknie.
Ojej...to jak coś musimy koleżance na ferie jakieś inne zwierzątko do zaopiekowania zorganizować.:lol:Zostaną takie większe raczej szczeniaki,prawda??:diabloti:

Roszpunkowa KIMI na Warszawę:p
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KIMI-szczeniak-mala-suczka-do-spokojnego-domu-ADOPCJA-W0QQAdIdZ449067737
Do informacji Centrali, druga suczka od Roszpunki to LOLA.

SILVA na Warszawę
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SILVA-lagodna-przyjazna-nieduza-delikatna-sterylizowana-suczka-W0QQAdIdZ449230094

NERO na Warszawę
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NERO-szczeniak-piesek-sredni-4-mies-wilczasty-ADOPCJA-W0QQAdIdZ449272695

Edited by savahna
Posted

Są juz domki dla Tiny i jej maluszka. Tina będzie sterylizowana we wtorek, jak bedzie się dobrze czuła , to pojadą do domów w Puławach w piątek:).

A to fotki Cziki z nowego domku, gdzie już bardzo dobrze się zadomowiła i jak widać zaprzyjaźniła z rezydentką:).

Posted

Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków.

Posted

[quote name='Jaaga']Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków.[/QUOTE]
Kieleckie czarownice wyadoptują każdą potworę:p.
Moja Babcia mawiała "każda potwora ma swojego amatora". Jaago potwory masz, pozostaje "tylko" wyszukać tych amatorów.

Posted (edited)

[quote name='Jaaga']Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków.[/QUOTE]

Czika nie dośc,że doczekała sie na swojego amatora, to jeszcze państwo przyjechali po nią z Elbląga!!! I to pociągiem!

Savahna, Nero i Pola mają ok.4,5 mies, wagowo teraz nie wiem, ale na pewno mają ponad 10 kg, może mag.da jeszcze teraz zważy.
Trochę nieśmiałe na początku, Pola bardziej , ale ja mag.da wzieła je do domu, to dosyć szybko się rozruszały.
Saba jeszcze nie sterylizowana , bo muszą odejśc szczeniaki , nie ma gdzie jej oddzielić.

Dzisiaj na sterylizację pojechała jamnisia Tina. Zgłosiłam ją do Sterylkowej Skarbonki, gdzie jestem deklarowiczką.

Edited by erka
Posted

[quote name='erka']Czika nie dośc,że doczekała sie na swojego amatora, to jeszcze państwo przyjechali po nią z Elbląga!!! I to pociągiem!

Savahna, Nero i Pola mają ok.4,5 mies, wagowo teraz nie wiem, ale na pewno mają ponad 10 kg, może mag.da jeszcze teraz zważy.
Trochę nieśmiałe na początku, Pola bardziej , ale ja mag.da wzieła je do domu, to dosyć szybko się rozruszały.
Saba jeszcze nie sterylizowana , bo muszą odejśc szczeniaki , nie ma gdzie jej oddzielić.

Dzisiaj na sterylizację pojechała jamnisia Tina. Zgłosiłam ją do Sterylkowej Skarbonki, gdzie jestem delarowiczką.[/QUOTE]

Chyba dilerką;)