Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Sprawdzałyśmy dzisiaj Barego i Silvę na koty.W roli testerów ogoniaste wegielkowej:diabloti:
Młodej posiadaczce Atariego i Djuny dziękujemy za wyrozumiałość;)... w końcu ryzyko było realne.:cool1:

Edited by savahna
Posted

No to jak Daszeńka taka wywalona do góry kołami, to już chyba nie musisz się o nią martwić:).

Chyba teraz na socjalizację wyślemy do Ciebie jakieś dziecko Saby, bo Lusia podobno przerażona okrutnie siedzi wciśnięta w ciemny kąt.

Dobrze,że Bary z Silvą wyszły cało z tego testu, bo te koty na jakies takie agresywne wygladają:eviltong:.

Posted

erka napisał(a):
No to jak Daszeńka taka wywalona do góry kołami, to już chyba nie musisz się o nią martwić:).
Matkooo, ale jak mi tego jej do góry kołami brak....:oops:U mnie jednak by sie zwichrowała całkiem przy mojej suce...:shake:
Chyba teraz na socjalizację wyślemy do Ciebie jakieś dziecko Saby, bo Lusia podobno przerażona okrutnie siedzi wciśnięta w ciemny kąt.
Chyba podziękuje, bo moja sucz musi odpocząć, a poza tym kolezankajedna już mi zagospodarowała czas "wolny":eviltong::eviltong:
Dobrze,że Bary z Silvą wyszły cało z tego testu, bo te koty na jakies takie agresywne wygladają:eviltong:.

No co Wy, to pokojowe koty.:lol:Najbardziej przerażająca jest mała Djuna,bo z ukrycia zwierza obserwowała, gotowa do ataku.:diabloti:
Atari to raczej zdziwiony był bardziej....:evil_lol:

Posted

erka napisał(a):
A jak Bary zachowywał się w mieszkaniu, co robił?
A siedział sobie i patrzył.Najlepiej to młodziez by wiedziała, bo Bary wylądował w pokoju juniora. Bary odwracał głowę na widok kota,żeby uniknąć konfrontacji,myslę,że szybko by sie w domu zaaklimatyzował, bo nie był jakiś zbytnio zagubiony.Spoko ogólnie
Savahna, a do czego Cię znowu wegielkowa zagoniła, może do faworków:razz:

No co Tyyyy.:cool1:Nie dałabym się:eviltong:...ale...mam super przepis na szybką przekąskę,Może zrobie bazarek i zainteresowanym będę recepturę po dwie dychy sprzedawać?:multi:
Dodam,ze nie chodzi o pierogi....
Jesteś zainteresowana??:evil_lol:

Posted

erka napisał(a):
A jak Bary zachowywał się w mieszkaniu, co robił?

Savahna, a do czego Cię znowu wegielkowa zagoniła, może do faworków:razz:

Savahna sama zagoniła się do pieczenia:). Miałam gotowy aperitif na gorąco wieczorową porą (mag.da też próbowała).

Dziś spróbuję podstępem zaprosić Savahnę, aby mi pomogła pączki upiec:).

Posted
Posted

wegielkowa napisał(a):
Np jeszcze wnusiu możesz jamnisię na Tarnów, bo tam najbliżej do Kociny, gdzie przebywa maleństwo:smile:

oki ,jutro :)

savahna napisał(a):
Ty lepiej dziecka pilnuj...........:eviltong:
Dzięki w imieniu psów.:B-fly:

dziecko się samo pilnuje (mam nadzieję):roll:

Posted

Spokojnej Nocy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku

A u mnie Sylwek z pączusiami wegielkowej i grzybkami od Agaty Pepe:multi::multi::Cool!::laola::Cool!:
W pączkach sa sławne wisienki z alkoholem to grzybki na zagrychę jak znalazł:cool1:

Posted

Wiele radości i miłości ,
sukcesów i pomyślności,
niech Wam zdrowie dopisuje,
a niczego nie brakuje
w 2013 roku!!!!!

Do mnie na sam koniec roku dotarły słynne pierożki savahnki ,:lol: