erka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) Przedstawiam rozliczenie, poprzednie było 11.11.12 i saldo wynosiło - 3,40 zł. Wpłaty: 251 zł - Incia /bazarek/ 36 zł - Aiszunia 50 zł - p.Ania 200 zł - jkp 100 zł - anetaks4 403 zł - ang /zostało z Meli/ 110 zł - mag.da /nadpłata za hotel Muszki/ Razem: 1150 zł Wydatki: 140 zł - hotel Luny /5.11-18.11/ 280 zł - hotel Kastora /10.11-1.12/ 50 zł - dt Cypisa 39 zł - karma Cypisa 300 zł - hotel Rudiego/17.11-16.12/ 18 zł - szelki Muszki 314 zł - środki na odrobaczanie i odpchlanie 360 zł - hotel Czarka /17.11-16.12/ 420 zł - hotel Barego /14.11-13.12/ 300 zł - hotel Figi /29.11-28.12/ 80 zł - dopłata do sterylki aborcyjnej Maszy/ resztę Sterylkow Skarbonka/ 20 zł - bazarek ogłosz. 50 zł - szczepienie Daszy 30 zł - karma Daszy Razem: 2401 zł Saldo: 1150 - (2401+3,40)= - 1254,40 zł Masza jest na bezpłatnym dt u mag.dy. Rozliczenia Rambo, Oskara, Albinki na ich wątkach. Oskar ma zadłużenie 440 zł, Albinka 218 zł. Czyli całkowite zadłużenie naszych psiaków wynosi w tej chwili 1912 zł. [SIZE=2]Bardzo dziękujemy wszystkim , którzy wspierają naszą działalność i bardzo prosimy o dalszą pomoc:modla::Rose:[SIZE=2]. Pomoc bardzo jest nam potrzebna, bo zadłużenie b,duże, a pod opieką mamy w tej chwili sporo psiaków : Albinka, Oskar, Cypis, Rudi, Bary, Czarek, Ajka, Masza, Figa, Saba, Roki, Pola, Lusia,Nero,Silva, Dasza. Edited December 15, 2012 by erka Quote
Rudzia-Bianca Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='dogses'] Słuchajcie, w środę będziemy jechać na konferencje do Katowic (wyjazd służbowy z redakcji TŻ). Może znacie kogoś kto potrzebuje transportu z Wrocławia do Katowic, lub z Katowic do Wrocławia? Popytajcie, może ktoś planuje przewieźć zwierzę (może być nawet duży pies). Wyjazd 19 grudnia ze Świdnicy o 7 rano (we Wrocławiu o 8 rano, a powrót z Katowic po południu. Napisałam już na wątku transportowym.[/QUOTE] gdyby ktoś potrzebował Quote
savahna Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) wegielkowa do mnie dzwoniła.Przekazała mi taka wiadomość: Na stadionie ludzie mieli wypadek, uciekła w szoku suka chart whippet, jest w kubraczku.:shake: Czy ktoś może wrzucic na FB Edited December 15, 2012 by savahna Quote
Pliszka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Zapraszam na szybciutki bazarek dla kieleckich psiaków specjalnej troski: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237460-Szybki-przedświąteczny-bazarek-dla-kieleckich-psiaków_Zapraszam-do-17-12!!!?p=20145936#post20145936 Quote
andzia69 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Mag.da - on wyjątkowo pasuje ci do wystroju drewnianego domku:) czuj się jakbyś mieszkala w Zakopanem:):) Quote
savahna Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='savahna']wegielkowa do mnie dzwoniła.Przekazała mi taka wiadomość: Na stadionie ludzie mieli wypadek, uciekła w szoku suka chart whippet, jest w kubraczku.:shake: Czy ktoś może wrzucic na FB .................................................................. Quote
wegielkowa Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Charcica przeszła trasę ze Stadionu na Paderewskiego do swojego domu, mimo, ze nigdy tej trasy nie pokonywała. Dziękuję w imieniu właścicieli za pomoc w szukaniu Lilu. Wielkie dzięki:) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa']Charcica przeszła trasę ze Stadionu na Paderewskiego do swojego domu, mimo, ze nigdy tej trasy nie pokonywała. Dziękuję w imieniu właścicieli za pomoc w szukaniu Lilu. Wielkie dzięki:)[/QUOTE] Dzielne psisko :) Quote
wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Dzielne psisko :)[/QUOTE] Erosław, andzia69 dzięki wielkie- Derekcje bardzo się zaangazowały w zorganizowaniu dobrych ludzi w poszukiwaniu przerażonej po wypadku Lilu, wczoraj w nocy. Łaziłam z moją suką i cały czas spotykałam obcych mi ludków, którzy z latarkami szukali Lilu. Wiem, że to dzięki info na fb i dogo. Erosława, andzia69 jak będę się zbierać do faworków dla TZ mag.dy, to dla Was dorobię, obiecuję 3tony za to. Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa'] Erosława, andzia69 jak będę się zbierać do faworków dla TZ mag.dy, to dla Was dorobię, obiecuję 3tony za to.[/QUOTE] Mądry piesek...;) No a ja mam prze_rane przez gówniarę.Nawet faworki mnie ominą.Świat nie jest sprawiedliwy.:shake: Quote
Handzia55 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='savahna']Mądry piesek...;) No a ja mam prze_rane przez gówniarę.Nawet faworki mnie ominą.Świat nie jest sprawiedliwy.:shake:[/QUOTE] To pomóż Węgiełkowej faworki smażyć:diabloti: i za fatygę coś cię obleci:evil_lol: Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) [quote name='Handzia55']To pomóż Węgiełkowej faworki smażyć:diabloti::evil_lol: A w życiu.:diabloti::diabloti::diabloti: BARY na Warszawę, wegielkowa jedzie to zabierze, http://tablica.pl/oferta/bary-bernardyn-mix-spokojny-rodzinny-przyjazny-pies-adopcja-ID1ZzLd.html#ded30d3a3b;r:;s: Edited December 16, 2012 by savahna Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='savahna'] Ewelinkaaa,czy mnie umknęło czy nie słyszałam zachwytów pod adresem mojej NIUNI??:cool3::cool3:[/QUOTE] o jejku ale słodziutki pieseczek..:loveu: nie wiem zupelnie jak ją oddasz...a może chcesz zostawić? :cool3: Quote
wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 ewelina, kociak jest do wzięcia do krk? weźmiesz? mam domowego kociaka w budce na podwórku - ktoś ewidentnie wywalił. Ewelina, masz możliwość zrobienia zdjęcia? Ma ktoś dt dla młodego, domowego kociaka? Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa']ewelina, kociak jest do wzięcia do krk? weźmiesz? mam domowego kociaka w budce na podwórku - ktoś ewidentnie wywalił. Ewelina, masz możliwość zrobienia zdjęcia? Ma ktoś dt dla młodego, domowego kociaka? jedziemy do krk w czwartek, więc jeśli nic wcześniej się dla niego nie znajdzie to oczywiście, że weźmiemy. na foty mam czas :hmmmm: dopiero we wtorek p.s pamięta ktoś? :) Quote
erka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa']Erosław, andzia69 dzięki wielkie- Derekcje bardzo się zaangazowały w zorganizowaniu dobrych ludzi w poszukiwaniu przerażonej po wypadku Lilu, wczoraj w nocy. Łaziłam z moją suką i cały czas spotykałam obcych mi ludków, którzy z latarkami szukali Lilu. Wiem, że to dzięki info na fb i dogo. Erosława, andzia69 jak będę się zbierać do faworków dla TZ mag.dy, to dla Was dorobię, obiecuję 3tony za to.[/QUOTE] Niestety z przykrością musze przyznać/ bo nie dostanę faworków:placz: /,że to nie moja zasługa, tylko Eruane, która ściągnęła ekipę poszukiwaczy, oprócz swoich znajomych jeszcze ludzi z Czerwonego Krzyża, zaprawionych w poszukiwaniu ludzi. Tak,że dla niej te faworki:). Co prawda ja wiedziałam do kogo zadzwonić, to może jakis jeden faworek mi sie należy:razz:. Ewelinka_m , ależ zagadki zadajesz, nie mam pojęcia co to za psiak:roll: . Quote
wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='erka']Niestety z przykrością musze przyznać/ bo nie dostanę faworków:placz: /,że to nie moja zasługa, tylko Eruane, która ściągnęła ekipę poszukiwaczy, oprócz swoich znajomych jeszcze ludzi z Czerwonego Krzyża, zaprawionych w poszukiwaniu ludzi. Tak,że dla niej te faworki:). Co prawda ja wiedziałam do kogo zadzwonić, to może jakis jeden faworek mi sie należy:razz:. Ewelinka_m , ależ zagadki zadajesz, nie mam pojęcia co to za psiak:roll: .[/QUOTE] No trudno, jak uważasz, że sobie nie zasłuzyłaś, to dam Savahnie Twój przydział:) Eruane, lubisz fawourki? Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='ewelinka_m'] p.s pamięta ktoś? :)[/QUOTE] Czy to Kama?:oops: [quote name='wegielkowa']No trudno, jak uważasz, że sobie nie zasłuzyłaś, to dam Savahnie Twój przydział:) [/QUOTE] ....:multi:....Jednak jest sprawiedliwość.:p Quote
wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='savahna']Czy to Kama?:oops: ....:multi:....Jednak jest sprawiedliwość.:p[/QUOTE] Co ja napisałam:crazyeye:. Miałam napisać Eruane, a nie Savahna:multi: Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='ewelinka_m']o jejku ale słodziutki pieseczek..:loveu: nie wiem zupelnie jak ją oddasz...a może chcesz zostawić? :cool3: Prawda??:p [quote name='wegielkowa']Co ja napisałam:crazyeye:. Miałam napisać Eruane, a nie Savahna:multi: A czy jak będziesz przekazywać te faworki Eruane to mogłabys zapytac jak ułożyć relacje Misia z kotami?? Kiedy robisz faworki?Przyjdziemy z Daszeńką i same sobie weźmiemy.:diabloti: A ona obronna ostatnio i bardzo mnie kocha.:p Czarka na Warszawę robie: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CZAREK-sredni-przyjazny-przytulny-czujny-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ440538067 I o fotki bym porosiła kiedyś tam. Quote
andzia69 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa']Erosław, andzia69 dzięki wielkie- Derekcje bardzo się zaangazowały w zorganizowaniu dobrych ludzi w poszukiwaniu przerażonej po wypadku Lilu, wczoraj w nocy. Łaziłam z moją suką i cały czas spotykałam obcych mi ludków, którzy z latarkami szukali Lilu. Wiem, że to dzięki info na fb i dogo. Erosława, andzia69 jak będę się zbierać do faworków dla TZ mag.dy, to dla Was dorobię, obiecuję 3tony za to.[/QUOTE] chwała ludzikom, że lazili po nocy i szukali:);) ja tylko dalam info na schroniskowym FB dzisiaj po stadionie biegał bez nadzoru husky albo malamut - tyle mi przekazano .... Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='erka'] Ewelinka_m , ależ zagadki zadajesz, nie mam pojęcia co to za psiak:roll: .[/QUOTE] Dyrekcjo... :shake: [quote name='savahna']Czy to Kama?:oops: .[/QUOTE] absolutnie nie. :diabloti: Quote
Recommended Posts