Linssi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Co do transportu na Slask, to moglabym pojechac, ale dopiero w przyszlym tygodniu. Niewykluczone, ze bede mogla sobie wziac urlop. To zalezy kiedy Ewelince_m pasowaloby jechac :eviltong: Quote
savahna Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Werę na Kielce robię.;) http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-WERA-szczeniak-suczka-6-mies-srednia-przyjazna-rodzinna-ADOPCJA-W0QQAdIdZ422870672 Quote
mag.da Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 (edited) Dzięki Savahna. Hera też niestety do ogłaszania, bo z tego domku, co miał być nic nie wyszło :placz: Jeszcze kilka fotek wyszperałam: Edited October 16, 2012 by mag.da Quote
savahna Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='ewelinka_m']a mam kogoś zacytować?? Mówiłam,że za dużo klasyków czytasz?? Wegielkowa nie wiesz kogo ona może mieć na mysli??:hmmmm:...:siara: zaraz wyśle Ci niespodzianke na meila :loveu: 160 fotek....Dziękuje.:loveu: Ewelinka kazała:cool3: mi na sląsk ogłaszac, to zaczynam od najmniejszych,zeby im sie więcej sztuk zmieściło do cadilaca Linssi.:diabloti: Cziłke robię. http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CZILKA-chihuahua-mix-sterylizowana-mala-mloda-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ422952830 Quote
ewelinka_m Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Linssi']Co do transportu na Slask, to moglabym pojechac, ale dopiero w przyszlym tygodniu. Niewykluczone, ze bede mogla sobie wziac urlop. To zalezy kiedy Ewelince_m pasowaloby jechac :eviltong: póki co nasz policjant zgodził się jechać więc jeśli nie wypali to pojedziemy :p [quote name='savahna']160 fotek....Dziękuje.:loveu: Ewelinka kazała:cool3: mi na sląsk ogłaszac, to zaczynam od najmniejszych,zeby im sie więcej sztuk zmieściło do cadilaca Linssi.:diabloti: Cziłke robię. http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CZILKA-chihuahua-mix-sterylizowana-mala-mloda-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ422952830 proszę Ciebie bardzo koleżanko miła :loveu: ale zaznaczam, że jeszcze nie przejrzałam wszystkich folderków i podfolderków :diabloti: Quote
Incia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Mała śpi jak zabita. Powyłaziło z niej trochę obcych, pojadła, powściekała się. Łobuz, szczekacz, dziczek kochany. Wczoraj wieczorem sama podbiegła do mnie i polizała! Dziś sama zażądała, żeby ją moja mama na kolana wzięła. Śmiszna jest. Quote
ewelinka_m Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) znalazłam Tebusie słodką jak kiblowała se u mnie :p i wąpir z rury- amstafka Lotka-Rurka Edited October 16, 2012 by ewelinka_m Quote
ewelinka_m Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 więcej fotek tej brzyduli: http://s1140.photobucket.com/albums/...cpZZ1QQtppZZ20 Quote
ewab Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Piękna amstafka:). Węgielkowa coś byś zrobiła, gdybyś była bogatym psem? Quote
divia_gg Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Mam zapytanie na mailu czy Cziłka toleruje koty? Magda, idzie to sprawdzic? Czy moze juz byla testowana? Quote
savahna Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Robię Lunę na ....Katowice.Ciężarówki poszukaj Ewelinka lepiej...;) http://tablica.pl/oferta/luna-mix-jamnik-przyjazna-rodzinna-lagodna-nieduza-suczka-adopcja-ID1H1xZ.html#c1b237aa;r:;s: Inciuuu, ale masz sliczne coś na łóżku:lol::loveu: Jak tam malinowa amstaffka Lotka Rurka??:evil_lol: Chciałam jeszcze o Bolka i Cypisa zapytać....:p Quote
mag.da Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='divia_gg']Mam zapytanie na mailu czy Cziłka toleruje koty? Magda, idzie to sprawdzic? Czy moze juz byla testowana? W domu, gdzie mieszkała, był kot i chyba nie było problemów - może erka coś więcej wie. Ona może ewentualnie obcego kota na początku trochę straszyć, warczeć (bo do psów tak ma), ale jeśli mieszkała z kotem, to chyba byłoby ok? Quote
aldona_b Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 dziewczyny tragedia na wsi pod Kielcami - post 552 spójrzcie prosze http://www.dogomania.pl/forum/threads/233165-Kolejny-szczeniak-z-nu%C5%BCyc%C4%85-w-schronie-do-eutanzji-%28-Potrzebny-DT/page23 Quote
Rudzia-Bianca Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='wegielkowa'] znam Ci ja te minki chyba tylko największe diablęta tak potrafią niewiniątka udawać :evil_lol: Quote
erka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Wczoraj Anka jadąc gdzies przez nasze ukochane świętokrzyskie zobaczyła pod lasem małego psiaka. Okazało się,że to mała ok. 3 mies. sunieczka. Zobaczyła ,że od strony wsi idzie jakiś facet i niesie miseczke z mlekiem i chlebem. Bezdomny, jak później sie okazało chłopina, chyba z problemem alkoholowym, ale wielkim sercem karmił tak ta szczeniaczkę gdzieś od półtora tyg. Było trzy szczeniaki, ale nie wie, co sie stało z dwójką, została ta sunieczka. Facet bardzo się martwił, bo mówił,że idzie do szpitala i już nikt jej nie da jeśc. Anka oczywiście zabrała małą, na razie chce ja upchnąć u kogos znajomego, ale jak sie nie uda, to poprosi o ogłaszanie. Dzisiaj do mag.dy trafił mały psiak z Kaczyna. Iza, która prosiła o pomoc myślała,że to suczka i w dodatku szczenna, bo taka dosyc zaokrąglona. Psiak błakał się od ponad tygodnia, zaglądał na znaną nam plebanię, zaczepiał ludzi, bardzo chciał,zeby ktos go zabrał. Skoro miała to byc sunia w ciązy, to mag.da sie zgodziła wziąc, dopiero, jak Iza złapała psiaka, okazało się,że to piesek. Młody psiak, bardzo sympatyczny, nawet zadbany, jeszcze nie zdążył całkiem zmarniec w tym lesie. Nikt nie dzwoni o żadnego psa, nawet szczeniaka, jestem załamana. Dzisiaj tylko ktos pytał o Melę. Szuka szczeniaka husky , suczki. Quote
erka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Wstawiam prześliczne kociaczki, ktore pilnie szukają domów. Mieszkają w budce styropianowej, ale robi sie coraz zimniej, no i bedą dziczeć z każdym dniem. Na razie jeszcze fajne kluski. Maja ok 7-8 tyg. jest chyba 2 kociczki i 3 kocurki. Quote
erka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Całe bure pręguski sa kotek i kotka, pręgusek z białymi skarpetkami to kocurek, czarno biały kocurek i przydymiona , puchata jak pers, chyba kociczka. Quote
Jaaga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jakie śliczne kociaczki. Ciekawe, czy będzie o nie odzew? Mam kolejną szóstkę takich maluchów, jak te. Erko, jesli ktoś dzwoniłby o Wasze z naszych stron, a nie byłoby transportu, to pamiętaj o moich. Oprócz tych małych zabrałam jeszcze facetowi pod schroniskiem małą kotkę po wypadku z urazem mózgu. Quote
mag.da Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='erka'] Dzisiaj do mag.dy trafił mały psiak z Kaczyna. Iza, która prosiła o pomoc myślała,że to suczka i w dodatku szczenna, bo taka dosyc zaokrąglona. Psiak błakał się od ponad tygodnia, zaglądał na znaną nam plebanię, zaczepiał ludzi, bardzo chciał,zeby ktos go zabrał. Skoro miała to byc sunia w ciązy, to mag.da sie zgodziła wziąc, dopiero, jak Iza złapała psiaka, okazało się,że to piesek. Młody psiak, bardzo sympatyczny, nawet zadbany, jeszcze nie zdążył całkiem zmarniec w tym lesie. Psiaczek to taki lisek polarny ;) Puchaty, milutki, piaskowo - rudy z ciemniejszą maską. Niewielki, może z 8 kg, niewysoki. Okazał się młodzieniaszkiem, 6-7 mies. Bardzo się garnie do człowieka, gramoli się na kolana i podstawia do głaskania. Fajny, śliczny psiaczek, mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. . Quote
Recommended Posts