Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wegielkowa napisał(a):

A Kanis ma fajnego, młodego, mądrego, przystojnego pana:). Angu, widziałam na własne oczy:)

dzięki za zdjęcia:) teraz się dopiero dorwałam do kompa a tu poczta nie działa, bo onet jakieś konserwacje robi, jutro se obejrzę :)
węgielkowa, to może pojedziemy Kanisa odwiedzić?:cool3:

Posted

ang napisał(a):
dzięki za zdjęcia:) teraz się dopiero dorwałam do kompa a tu poczta nie działa, bo onet jakieś konserwacje robi, jutro se obejrzę :)
:nono:.........

Posted

ang napisał(a):

A potem się dziwi że mąż się niepokoi ...

Posted

pozwolę sobie wkleić post Psiej Szkoły z bazarku Rudzi:

Poszukuje niewielkiego psiaka, do super domu z dziećmi (4,5,7), goldenką pracującą w dodoterapii. Rodzina fantastyczna, z domem, mieszkająca na wsi, zna się na psiakach, dzieci właściwie traktujące psy Warunek psiak niewielki i musi być przetestowany w tych relacjach.
Proszę o kontakt na info@psia.szkola.pl

Posted

Dziewczyny czy odkąd dogo raz jest anglojęzyczne, a raz polskie nie macie problemu z dodawaniem fot ? U mnie problem objawia się tym, że mogę dodawać po jednej focie w jednym poście. Gdy chcę dodać więcej wszystko jest normalnie, tylko OK zatwierdzające wklejenie linka do ramki nie działa.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dziewczyny czy odkąd dogo raz jest anglojęzyczne, a raz polskie nie macie problemu z dodawaniem fot ? U mnie problem objawia się tym, że mogę dodawać po jednej focie w jednym poście. Gdy chcę dodać więcej wszystko jest normalnie, tylko OK zatwierdzające wklejenie linka do ramki nie działa.

Niestety też mam problemy. Aby wkleić fotę najpierw wklejam link do posta, a potem do ramki na zdjęcia. Wtedy zatwierdzanie działa:diabloti:

Posted

PILNIE POTRZEBNY DT DLA SUNI ON-ka!!
Wywalona sunia młoda na parkingu w Ameliówce. Nie chciała wejść do auta Joli. Jola otworzyła okna, jechała 20km/h i wołała sunia, sunia. Tak dojechały na szczyt Ameliówki, gdzie mieszka facet, którego poznałysmy podczas łapania Ramzesa. Udało sie zagonić sunię do stodoły. Dzis musimy ją zabrać stamtąd.

Kto weźmie na tymczas?

Posted

ewab napisał(a):
Niestety też mam problemy. Aby wkleić fotę najpierw wklejam link do posta, a potem do ramki na zdjęcia. Wtedy zatwierdzanie działa:diabloti:

Pocieszające, że nie tylko ja ma problem - jakkolwiek to zabrzmi :diabloti: Ja z kolei wklejam na sztuki w PW i potem już foto kopiuję na wątek ...

Ewab - i tak dasz radę wstawić 5 szt ?

Posted

eliza_sk napisał(a):
Pocieszające, że nie tylko ja ma problem - jakkolwiek to zabrzmi :diabloti: Ja z kolei wklejam na sztuki w PW i potem już foto kopiuję na wątek ...

a ja ni mom problemów....

Wungielkowa - w razie w wiesz, gdzie mozna ją zawieźć...pozostaje pytanie tylko za co:(

Posted

andzia69 napisał(a):

Wungielkowa - w razie w wiesz, gdzie mozna ją zawieźć...pozostaje pytanie tylko za co:(

Mam nadzieję, że facet przetrzyma sunię do wieczora i ze sunia nie zrobi podkopu w tej stodole. Jola może dopiero wieczorem pojechać po nią.

Posted

eliza_sk napisał(a):

Daję, tylko z każdą fotką powtarzam "rytuał":angryy:

Posted

andzia69 napisał(a):

No ja tez na szczęście nie mam problemów.Nie wiem dlaczego macie....Może za pomoca czego innego wstawiacie .Ja mam tego Image kszoka.;)
Ziutka napisał(a):
Wągliczku...jaki masz śliczny awatarek :):):)

A dzień dobry :cool1:I jak Ty ładnie do v-ce mówisz....;)

Posted

savahna napisał(a):

A dzień dobry :cool1:I jak Ty ładnie do v-ce mówisz....;)

Powinnam mówić inaczej...bo się coś ociąga ten Wąglik - nic nie dzwoni do mnie, nie pisze...mam na nią FOCHA :obrazic:

Posted

Eliza_sk, a odkąd jest ten problem? Bo ja jeszcze dwa dni temu wstawiłam normalnie przez TinyPic, a przeglądarka IE.
Elizko z jakiego to raju wróciłaś?

Posted

wegielkowa napisał(a):
PILNIE POTRZEBNY DT DLA SUNI ON-ka!!
Wywalona sunia młoda na parkingu w Ameliówce. Nie chciała wejść do auta Joli. Jola otworzyła okna, jechała 20km/h i wołała sunia, sunia. Tak dojechały na szczyt Ameliówki, gdzie mieszka facet, którego poznałysmy podczas łapania Ramzesa. Udało sie zagonić sunię do stodoły. Dzis musimy ją zabrać stamtąd.

Kto weźmie na tymczas?

Sunia już u Joli. Niezwykle inteligentna wykonuje podstawowe komendy, baaardzo przyjazna. Jola musiała ją wynosić ze stodoły na rękach taka była przerażona. Nadal pilnie szukamy dla niej czegokolwiek.. :modla:

Posted

justysiek napisał(a):
jeśli te małe okruszki pojadą do ds to i zgodziłaby się z Cezarem to mogłabym ją wziąść na dt.

ale nie wiadomo kiedy mogą iść...a tu potrzeba na już pomocy:(

Erka - coś dla Ciebie;)

Ty i Rudzia lubicie rudziaszki:)

Posted

erka napisał(a):
Eliza_sk, a odkąd jest ten problem? Bo ja jeszcze dwa dni temu wstawiłam normalnie przez TinyPic, a przeglądarka IE.
Elizko z jakiego to raju wróciłaś?

Erko zaczęło się od zeszłego tygodnia, hostuję na imageshacku, a przeglądarka FF. Jedno zdjęcie wstawię, ale już drugiego i kolejnego się nie da, wklejam link do okna na zdjęcie i OK nie chce się zakliknąć.

Haha, z bieszczadzkiego raju erko, gdzie jelenie co rano wracały mi spod domku do lasu. Jakby ktoś chciał się wyciszyć w lesie, ze strumykiem za oknem, zasięg w telefonie zostawiając 1,5 km od domku, to zapraszam po namiary ;)