Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agasz napisał(a):
Pod którym blokiem koczują te kotki? Być może miałabym dla jednego domek...

o to byłoby super - dzisiaj będzie próba ich zlapania, jesli się uda zostaną zabrane do schroniska, bo dla 2 też jest domek:) może się uda szybciutko je do domków wyekspediować:) w razie co zapraszam na koci wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/231266-Koty-z-kieleckiego-schroniska-szukają-domkow-i-pomocy-w-ogłaszaniu

Posted

dziei MAg.do za zdjécia Frani w sukience :)

jaanka napisał(a):
Te uszy przypominają wywinięte rondo puchatego kapelusza ( celowo unikam określenia - moherowego ;))

tak pomyslalam, kapelusz z wywiniétym rondem. jeszcze czegos takiego nie widzialam :))))

wegielkowa napisał(a):
taksie, musisz przyjechać do nas na kolejny zlot :) Zabierzesz elikową, rudziową, bo musimy zobaczyć nasze krakowianki sponsoranki jedne:))
Mag.da, ognisko w przyszłą sobotę robisz?

oooo, jeszcze jedno ognisko? ale jak bylo tak milo do tej pory to szkoda ryzykowac ze sié ktos poklóci - czyli, nie spotykac sié az do nastépnego zlotu za rok ;ppp

Posted

emilia2280 napisał(a):

oooo, jeszcze jedno ognisko? ale jak bylo tak milo do tej pory to szkoda ryzykowac ze sié ktos poklóci - czyli, nie spotykac sié az do nastépnego zlotu za rok ;ppp
A mówiłam, że niegoscinna:mad:. To ja tu taksa próbuję uwieść:razz:, zachodzę z lewa i prawa, a Zagranica, bach, nie spotykac się, bo tak:crazyeye:.

Posted

Zagranica nie wie,ze my sie nie kłócimy i kłócić nie zamierzamy, choć byśmy spotykały się i codzienie;).
Ale podejrzewam,ze ona tak z zazdrości pisze, bo jej by na tym ognisku nie było:eviltong:.

Taks, wielkie dzięki:loveu:, Twoja pomoc bardzo sie przyda, bo znowu nam sie psów nazbierało.

Posted

Hej :hand:
Wpadłam przelotem obczaić co się dzieje ,co ubyło ,co przybyło czy aby coś nie wróciło (tfu,tfu tfu przez lewe ramie)
Ale widzę ,ze wszystko gra ,Bridż w domku, ercia 6-cio pak dowiozła Magdzie, czyli wszystko w normie (oprócz kasy oczywiście)
Przepraszam dziewczyny,że teraz nie pomogę nawet ogłoszeniami , nie dam rady czasowo :shake:

Posted

Agata P napisał(a):

Przepraszam dziewczyny,że teraz nie pomogę nawet ogłoszeniami , nie dam rady czasowo :shake:

Zupełnie nic nie szkodzi.Ja teraz poogłaszam za Ciebie a potem jak znajde jakiegoś psa to w ramach rewanżu wsadzisz go u siebie do kojca.:eviltong:

Posted

savahna napisał(a):
Zupełnie nic nie szkodzi.Ja teraz poogłaszam za Ciebie a potem jak znajde jakiegoś psa to w ramach rewanżu wsadzisz go u siebie do kojca.:eviltong:

Jak go zrobisz mam nadzieję (zapomniałam dodać)

Posted

Wszystktich martwiacych sie o Weimaromaniaczke pragne uspokoic ,ze droga ciotunia juz powoli wraca do swiata "zywych" .Dzisiaj do niej dzwonilam .Na pewno jak tylko sie pozbiera to wejdzie sama na dogo i wiecej napisze .

Posted

unixena napisał(a):
Wszystktich martwiacych sie o Weimaromaniaczke pragne uspokoic ,ze droga ciotunia juz powoli wraca do swiata "zywych" .Dzisiaj do niej dzwonilam .Na pewno jak tylko sie pozbiera to wejdzie sama na dogo i wiecej napisze .

Dzięki Jolu za dobre wieści:) Czekamy na Wejmę, połamańca zwariowanego:)

Posted (edited)

Spróbuje je dzisiaj ogłosic.Jakos je nazwano??
Jak nie to wegielkowa proponuje Wera i Era, ale ja trochę skorygowałam i może Wera i Hera, co???
Wera to ta z wywinietymi ucholami.
Bo,zeby potem już nie kombinować...sie pomięsza...:roll:

Edited by savahna
Posted

savahna napisał(a):
Spróbuje je dzisiaj ogłosic.Jakos je nazwano??
Jak nie to wegielkowa proponuje Wera i Era, ale ja trochę skorygowałam i może Wera i Hera, co???
Bo,zeby potem już nie kombinować...sie pomięsza...:roll:

Wera i Hera czyli suki leśne:)

Posted (edited)

Jaaga napisał(a):
Sonia pojechała wczoraj do nowego domu. Bardzo sympatyczni ludzie. Już nie mogli się na nią doczekać.

super!!!!:multi:
kocięta ewelynkowe na Kielce
http://tablica.pl/oferta/kocieta-dwumiesieczne-za-darmo-adopcja-ID1vO8d.html#01005527;r:;s:
szczyle leśne na Kraków
http://tablica.pl/oferta/wera-i-hera-szczeniaki-suczki-mix-owczarek-za-darmo-adopcja-ID1x6vp.html#2a975ebf;r:;s:

Edited by savahna