Kar0la Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale fajna ta Lusia. :loveu: A wiadomo dlaczego chce ją oddać? Quote
mag.da Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Saga, jakie namiary na te biedaki ze świętokrzyskiego i koteczkę? Quote
ewelinka_m Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 w zachowaniu tej pani to zupełnie normalne...:shake: ręce i wszystko już dawno mi opadło kiedy czytam o jej dalszych poczynaniach :cool3: Quote
andzia69 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ewelinka_m']w zachowaniu tej pani to zupełnie normalne...:shake: ręce i wszystko już dawno mi opadło kiedy czytam o jej dalszych poczynaniach :cool3:[/QUOTE] dokładnie...u niej była nasza Saba...najpierw miała byc na stałe, potem pani sie odwidziało i podobno nawet ją biła...ta sama sytuacja była z pekinkiem - jak tylko jej któras suka dostała cieczke to psa na gwałt trzeba było od niej zabierać, bo straszyła schronem czy wypuszczeniem psa na ulicę (a jak od niej odbierałyśmy pekina to stwierdziła, ze gdyby był suką to by nie oddała - takie piep..nie kotka za pomocą młotka!)...ona ma po prostu nierówno pod sufitem i nigdy nie wiadomo co jej strzeli do głowy:( Quote
saga_86 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wolałabym żeby telefon był podany na erkę jak się zgodzi. Lepiej, zeby ta pani nie odbierała telefonów w sprawie psiaków:razz: Poszłam tam zrobić zdjęcia nei wiedząc nawet że idę do tej pani, dzwoniła do mnie moja nauczycielka (ukochanej fizyki:diabloti:) mówiąc, że erka ją skierowała do mnie, żebym zrobiła zdjęcia bezdomniakom. A dlaczego pani oddaje Lusię? Chyba bo tak... Sunia jest naprawdę kochana, małoproblemowa. Widać nie radzi sobie z nią i Misią i swoją schorowaną jamniczką i mnóstwem kotów Quote
erka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Co do tej pani, to szkoda dyskutować , ona działa pod wpływem impulsu, szkoda jej jakiegos psiaka, bierze go , potem sytuacja zaczyna ja przerastac pod każdym wzgledem i tak w kółko. Tel. mozna podac na mnie. Quote
saga_86 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Misia już ogłoszona, z telefonem na erkę;) Erko a podałaś mi na pewno dobrą stronkę z psimi staruszkami? Bo tam widziałam prawie nikt nie wkleja zdjęć, tylko to jest wątek akcji rozreklamowania adopcji staruszków. Jest może jakaś inna stronka gdzie można dać staruszki? Quote
ewelinka_m Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Bardzo proszę czy ktoś mógłby pomóc wyprowadzać Biankę u p.Ani? :modla: Wczoraj przywiozłyśmy ją razem z Linssi, a sunia średnio chodzi na smyczy..w piątek jest już transport do dt, ale do tego czasu musimy pomóc ją wyprowadzać. Ja jestem troszkę uziemiona przez Komę, bo średnio dogaduje się z moim psiakiem, a i tak w domu za bardzo nikt z nią zostawać nie chcę. Quote
Zuzka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Czyli te spacery do tego piątku?Czyli do 25 czerwca włącznie? Może uproszę mojego faceta,ew.brata i jego kolegów.Nawet może i szwagier-psiarz się zgodzi jeśli to kwestia 2 dni:-)Mnie niestety zdrowie nie pozwala na wyprowadzanie psa tej wielkości:-( Popytam,ale jakie będą efekty to nie wiem...Wystarczy jej rano,potem o 14 i po 20? Quote
ewelinka_m Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 W piątek ok 13 mamy transport, więc to jest kwestia właściwie tylko dzisiejszego wieczora, jutrzejszego dnia i rano w piątek. myślę, że spacery w tych godzinach spokojnie wystarczą :) Quote
ewab Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Można zdjąć Lupo z pierwszej, zostaje na stałe w DT, i Tunię chyba też. PILNIE POTRZEBUJĘ CHOĆBY DT DLA OPATKI. Nawet Metro nie pomogło:( Quote
Zuzka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ewab']Można zdjąć Lupo z pierwszej, zostaje na stałe w DT, i Tunię chyba też. PILNIE POTRZEBUJĘ CHOĆBY DT DLA OPATKI. Nawet Metro nie pomogło:([/QUOTE] Zaraz ją drukuję w kolorze i obkleję gdzie się da. Quote
Zuzka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ewelinka_m']W piątek ok 13 mamy transport, więc to jest kwestia właściwie tylko dzisiejszego wieczora, jutrzejszego dnia i rano w piątek. myślę, że spacery w tych godzinach spokojnie wystarczą :)[/QUOTE] Towarzystwo się wykruszyło.Każdy kocha psy,ale głaskać:-@ Jeśli coś ubłagam,to napiszę na e-mail. Quote
mag.da Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Od rana próbowałam zaktualizować 1 str., ale mi się nie udało. Da się edytować post, ale nie zatwierdzają się zmiany :roll: Spróbuję jeszcze wieczorem. Quote
Jaaga Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='mag.da']Od rana próbowałam zaktualizować 1 str., ale mi się nie udało. Da się edytować post, ale nie zatwierdzają się zmiany :roll: Spróbuję jeszcze wieczorem.[/QUOTE] Miałam dziś tak samo. Kliknij na zaawansowana edycję. u mnie wtedy zapisało. Quote
eliza_sk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dziś wyciągnęłyśmy kolejnego Dyminiaka - tego ze zdjęć z pożywnym pokarmem :) A Aston jutro jedzie do domciu ! Quote
Jaaga Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Elizo, to wspaniale! Takie tempo adopcji to niesamowite i jeszcze jeden wyciągnięty z tego horroru. Dobrze, że tam pojechałas. Miały psy szczęście. Quote
andzia69 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='eliza_sk']Dziś wyciągnęłyśmy kolejnego Dyminiaka - tego ze zdjęć z pożywnym pokarmem :) A Aston jutro jedzie do domciu ![/QUOTE] macie szczęśliwą rękę do dyminiaków:):) Quote
eliza_sk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Jaaga']Elizo, to wspaniale! Takie tempo adopcji to niesamowite i jeszcze jeden wyciągnięty z tego horroru. Dobrze, że tam pojechałas. Miały psy szczęście.[/QUOTE] Jaguś - to Potter go wyciągała, pisząc, "wyciągnęłyśmy" miałam na myśli nas jako SOZ :) Znowu wszystko odbyło się w miłej i rodzinnej atmosferze. Aaaa i Potter została posądzona o - hmmmm zapomniałam słowa, bo chyba było mało adekwatne do określenia tego stanu - ale z wyrzutem usłyszała, ze "to czwarty pies, którego Pani od nas bierze !" - SKANDAL, prawda ? Quote
Jaaga Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Najważniejsze, ze stworzenie rodzinnej atmosfery działa :eviltong:. No, skandal :mad:. Pewnie psy zjada, z tłuszczu robi smalec, a koty przerabia na skórki. Innego wytłumaczenia nie widzę, chyba że inwestuje w pseudohodowlę :razz:. . Quote
mag.da Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Jaaga']Miałam dziś tak samo. Kliknij na zaawansowana edycję. u mnie wtedy zapisało.[/QUOTE] Faktycznie, działa :) Quote
Zuzka2 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='eliza_sk']A Aston jutro jedzie do domciu ![/QUOTE] Super!:multi: Błyskawiczna adopcja,ale i błyskawiczne ogłoszenia-na allegro nie było go już gdzie ogłaszać,bo kilka osób go wystawiło:świętokrzyskie,małopolskie,mazowieckie,śląskie itd. z Astonem.Ja go wrzuciłam na podkarpackie i poogłaszałam po Kielcach.Teraz na jego miejsce wpakowałam Chopina. Tego giganta szczeniaczka benka/moskiewskiego też powrzucałam na kilka województw.Dużą ma oglądalność. A jaki jest los tej suki błąkającej się pod Kielcami długowłosej ON?Ona bije rekordy popularności na allegro:-)mimo że zaznaczone,że będzie wysterylizowana. Quote
Linssi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jutro wpadne do p.Ani kolo poludnia. Rano i wieczorem nie dam juz niestety rady :( W piatek tez moge pojsc kolo poludnia. Quote
erka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Linssi, jutro w południe idzie Saga_86, tak,że juz nie ma potrzeby, a w piątek w południe to sunia już jedzie:). Dzisiaj tam byłam , to Bianeczka jest jeszcze bardzo przestraszona i nie załatwia się na spacerach. Bardzo sympatyczna sunieczka, przypomina troche Albinke:). Na pyziorku ślady pogryzienia i widac ,że taka zmeczona ta poniewierką. Zajęła gabkowy kojec Puszka, leży bardzo zadowolona i widac ,że nareszcie może bezpiecznie odpocząć. Quote
Recommended Posts