mag.da Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='erka'] KAJTUL W DOMU !!!! :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: [quote name='erka']Savahna, Ty sie lepiej przyznaj, co robilas z Incia w pewnej podkielckiej wsi:evil_lol:. I czy Kuba będzie coś z tego miał :evil_lol: Quote
ang Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 wegielkowa napisał(a):To jeszcze nie otworzyłaś???? Myślałam, że dziś już wpiszę w sygnaturkę... a to się nazywa molesting werbalny poprzez sygnaturę:diabloti: erka napisał(a):Ang, powinna i to rozumiem :p i się postaram :modla: erka napisał(a):Ang, powinnas napisac, nie muszem, ale chcem.:smile: oj, pościk się zmieniło:nono: jak Ty powiesz, żeby wystawić i Węgielkowa powie też, to na głowie stanę i bransole załatwię:loveu: Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ang, jak dziś otworzysz bazar seksualny to obiecuję, że zostawię Ci kawałek tortu;), który osobiście zrobiła Savahna:razz: i który jest właśnie konsumowany przeze mnie:) Żaden Brat czy Sołtyk nie dorówna naszej Savahnie:eviltong:. Savahna, tort jest bosssski:p, po takim dniu warto coś przekąsić o pólnocy (choć nie jestem wilkołakiem tylko wegielkową):cool1: Oto on -biszkopt z bezą, brzoskwinki, wisienki, śmietana.......: Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Wegielkowa, jak by to Incia powiedział???......konfabulujesz???:roll: Kajtol uwieczniony na zdjęci przy swojej ulubionej czynności...:evil_lol: Erko, to teraz może przyznaj się wszystkim od kogo dowiedziałaś sie o domu Kajtola...Po kilku solidnych godzinach jego bytności w ds? Mag.da czy na zdjątkach Kajtol jest we swoim ogródku z koleżanką?? Niewiarygodne...z jamy wykopanej w ziemi, przez "Psi Raj" u mag.dy do swojego upragnionego domu na zawsze.:loveu: Trzeba tera wegielkowa na kwarantannę , bo jest niebezpiecznie radosna. Kubę Pan teoretycznie chce tylko chyba trzeba by co nieco dograć w temacie...Przed chwila wysłałam zdjęcia.Mam nadzieje,ze dosżły, bo mojemu dziecku się to nie udało....:roll: Quote
ewab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Wow, ale wieści. Czy możecie napisać coś więcej o domu Kajtola? Quote
savahna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='ewab'] Czy możecie napisać coś więcej o domu Kajtola?Ewciu, dwa zdania więcej napisane przez Centralę są na jego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/216247-*-*Cudna-par%C3%B3wka-LOLA-b%C5%82aga-o-wsparcie-fundusze-si%C4%99-ko%C5%84cz%C4%85-%28-Co-z-ni%C4%85-b%C4%99dzie/page24 Quote
wegielkowa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ewab napisał(a):Wow, ale wieści. Czy możecie napisać coś więcej o domu Kajtola? Dzwoniłam z rana do Kajtola:). Wszyscy domownicy zachwyceni jego mądrością:multi:. A dziś był bardzo zdziwiony, kiedy jamniczka skoczyła mu na plecy:crazyeye:. Zaraz po tym incydencie rozbrykali się na dobre i gallopem:-o przebiegali oboje przez łóżko Pani szanownej Babci.:evil_lol: Teraz Pani Babcia spaceruje z Kajtolem po ogrodzie, a za parę dni rozpoczną spacerowanki do kieleckiego parku:). Ewobe, Pańciostwo Kajtola to stara kielecka rodzina z tradycjami, u której zawsze były jakieś przygarnięte bidy psie i kocie, połamańce różnej maści..... Jak pokazałyśmy kilka naszych psiaków, to stwierdzili, że wezmą Kajtola "bo jest brzydki i nikt go nie weźmie":evil_lol: A najfajniejsze jest to, że Kajtol mieszka 400m ode mnie:multi::multi::multi:. Quote
mag.da Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 (edited) A jamniczka od początku zachowywała się wobec Kajtola, jak Lola - adorowała go, zaczepiała, dawała buziaki :lol: Z postury też do Loli podobna, to może Kajtul nawet się nie zorientował, że to nie Lola :evil_lol: I Misiorek zaległy: Edited July 30, 2012 by mag.da Quote
erka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Misiorek cudny:). Zupełnie nie mogę zrozumiec, dlaczego nikt o niego nie pyta, jak tylko bym miała warunki, juz by był mój. Samce teraz wogóle maja mniejsze wzięcie, bo większość woli suki, ze względu na roślinki :cool3:. Co jest zupełną bzdurą, bo jak widać na fotkach wyżej , u mag.dy, gdzie jest kilka dużych samców i siurają na potegę, roślinki mają się zupełnie nieźle. A Kajtul powinien podziękować za domek Rózi, bo to ona mu go odstąpiła/bez swojego udziału zresztą;)/. Quote
savahna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Misio nie w moim typie, ale faktycznie śliczny....i sympatyczny.Też nie rozumiem... Robię mu Kraków http://tablica.pl/oferta/misio-lagodny-rodzinny-sredniej-wielkosci-pies-mix-ID1n4WT.html#c1b237aa;r:;s: Ale się wegielkowej trafiło,że ma Kajtola pod bokiem. Moga wspólnie na spacery chodzić;) Oczywiście marzy mi się duuużo fot zarówno Loli jak i Kajtka....:cool1: Odtajniona Agato, jak będziesz miała chwilę to może Misia zrobić....Może Warszawkę... A inne rejony typu Łódź i dalsze też możemy??????:oops: Quote
erka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Savahnko, jak będziecie w dalsze rejony wozić , to oczywiście możecie:diabloti:. Weźcie tez pod uwagę koszt takich transportów, bo kasy niet. Quote
wegielkowa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='savahna']Misio nie w moim typie, ale faktycznie śliczny....i sympatyczny.Też nie rozumiem... Robię mu Kraków http://tablica.pl/oferta/misio-lagodny-rodzinny-sredniej-wielkosci-pies-mix-ID1n4WT.html#c1b237aa;r:;s: Ale się wegielkowej trafiło,że ma Kajtola pod bokiem. Moga wspólnie na spacery chodzić;) Oczywiście marzy mi się duuużo fot zarówno Loli jak i Kajtka....:cool1: Odtajniona Agato, jak będziesz miała chwilę to może Misia zrobić....Może Warszawkę... A inne rejony typu Łódź i dalsze też możemy??????:oops: Dzień dobry Savahno:diabloti: Nie zadaje się już dawno takich pytań:cool1: Quote
savahna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='erka']Savahnko, jak będziecie w dalsze rejony wozić , to oczywiście możecie:diabloti:. Weźcie tez pod uwagę koszt takich transportów, bo kasy niet. Będziemy.:p Kasy niet także na pobyt psa....więc z dwojga złego lepiej znależć na benzynę....:razz: [quote name='wegielkowa']Dzień dobry Savahno:diabloti: Nie zadaje się już dawno takich pytań:cool1: Dzień dobry! A co placuszek się skończył,że taka miła jesteś??:cool3: Jeszcze nie usłyszałam od Was słowa dziękuję, za to że Wam załatwiłam rzutem na taśmę pycha deserek u dogo koleżanki.:diabloti: Agatka to jak byś robiła Misia to inny rejon niż w-wa i K-ów;) Quote
Agata P Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='savahna']Będziemy.:p Kasy niet także na pobyt psa....więc z dwojga złego lepiej znależć na benzynę....:razz: Agatka to jak byś robiła Misia to inny rejon niż w-wa i K-ów;) [quote name='savahna'] Odtajniona Agato, i zapomniałaś dodać .......skorumpowana (a co łapówka była ?,była :diabloti:) Popieram To w takim razie zrobię mu dzisiaj może na..............Kołobrzeg :roll::evil_lol: (żart,zrobię na Łodź ) Quote
andzia69 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='erka']Misiorek cudny:). Zupełnie nie mogę zrozumiec, dlaczego nikt o niego nie pyta, jak tylko bym miała warunki, juz by był mój. /QUOTE] on jest bardzo do Barta podobny...a Bart też domu nie może znaleźć od 2? lat?:(:( oby misiu nie musiał tak długo czekać... [quote name='Agata P'] To w takim razie zrobię mu dzisiaj może na..............Kołobrzeg :roll::evil_lol: znaczy? chcecie mnie nawiedzić?:evil_lol::evil_lol: Quote
Agata P Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) andzia69 napisał(a): on jest bardzo do Barta podobny...a Bart też domu nie może znaleźć od 2? lat?:(:( oby misiu nie musiał tak długo czekać... znaczy? chcecie mnie nawiedzić?:evil_lol::evil_lol: andzia69 Bart domu nie znajdzie jak się u niego nic nie zmieni,nie ma ogłoszen=nie ma domu.To nie schron nie ma szansy,że ktoś przyjdzie i akurat mu psiak ''wpadnie w oko'' Do tego już mu się kasa skończyła ,zaraz znowu trza bedzie ''wywozić dług taczkami'':shake: To zaproszenie :roll: ,czy obawa przed zgrają świętokrzyskich bab :roll::eviltong: savahna napisał(a): INCIA chyba padła.... Ty się lepiej przyznaj savahnko coście z wegielkową zrobiły z Incią w drodze powrotnej:cool3::mad: odkąd wyszła z wami ode mnie nie widać jej nawet na chwilę na żadnym wątku :roll: Inciaaaaaaaa !!! żyjesz ??????? Edited July 30, 2012 by Agata P Quote
savahna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Agata P'] Ty się lepiej przyznaj savahnko coście z wegielkową zrobiły z Incią w drodze powrotnej:cool3::mad: odkąd wyszła z wami ode mnie nie widać jej nawet na chwilę na żadnym wątku :roll: Inciaaaaaaaa !!! żyjesz ??????? No fakt....nie widać....Dostarczyłyśmy ją razem z łapówką pod samiutkie drzwi...Może opłakuje Kajtola, bo to był jej number one, a tu znikły szanse na adopcję... Inciaaaaaa! Robię Faziemu ogłoszenia na łódź. http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-FAZI-aktywny-wesoly-przyjazny-szczeniak-pies-docelowo-sredni-W0QQAdIdZ400521603 Słyszałam o Barcie...Wątek Aza i Bart (chyba) tak? link poproszę. Quote
Incia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Żyję, jestem, nikt mię nie zaciukał w drodze powrotnej, choć próby były:cool1: Po prostu siłki nie mam... Zaraz zabieram się za wielki bazar dla Kielc z fantów od mariusza pp (a raczej od zośek), oraz jkp. Będzie jeszcze ponad 300 zł. z bazarku dla Agata i Faziego, ale wciąż czekam na 2 wpłaty. Quote
Agata P Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='savahna']No fakt....nie widać....Dostarczyłyśmy ją razem z łapówką pod samiutkie drzwi... Słyszałam o Barcie...Wątek Aza i Bart (chyba) tak? link poproszę. Nie tą łapówkę miałam na myśli :cool3:,co to za łapówka jak Incia teraz tylko kupę roboty będzie miała :roll: Wątki Azy i Barta rozdzielone Bart :http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-potrzeba-deklaracji-i-jednorazowych-wplat-zeby-oplacac-hotelik [quote name='Incia']Żyję, jestem, ufffff,to dobrze Misio na Łódź ogłoszony http://lodz.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MISIO-radosny-spokojny-rodzinny-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ400513884 Quote
erka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Mam nadzieję,że w końcu będzie jakiś odzew na ogłoszenia naszych wielkopsów, bo dzisiaj znowu cisza:(. Przepraszam, dzisiaj był tradycyjnie tel o Maksia i Nero:cool3:. Gdbyśmy je sklonowały z 50 razy , to wszystko by poszło:diabloti:. A to ten psiak w typie DON-ka, tylko straszliwie wychudzony i zaniedbany, o którym pisałam,że się przybłakał w Podpolichnie. Wczoraj pojechał do domu pod Warszawę, znalezionego przez ludzi, u ktorych był. Mam nadzieję,ze bedzie dobzre i rezydenci go zaakceptują. Quote
justysiek Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 piekny pies, super ze ma juz ds, oby dobry i na zawsze:) Quote
Linssi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Piekny psiak. A mnie sie dzis znilo, ze razem z Ewelinka_m ratowalysmy fruwajacego ONka... Potrzebuje urlopu :shake: Quote
divia_gg Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Linssi']Piekny psiak. A mnie sie dzis znilo, ze razem z Ewelinka_m ratowalysmy fruwajacego ONka... Potrzebuje urlopu :shake: Linssi jak Ci sie juz cos zni, to chyba rzeczywiscie czas na urlop:) :eviltong: Quote
Recommended Posts