andzia69 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Erka widzialaś??? (post Zuzki) "Wstawiam zwierzaki od jakiejś starszej,schorowanej pani z Kielc,która (rzekomo) szykuje się do szpitala,a ma pod opieką 3znajdy wysterylizowane: -2suczki malutkie kotolubne,dzieciolubne;mieszkają w bloku od dawna http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki...AdIdZ348895150 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki...AdIdZ348898737 oraz kotkę,której pani szuka domu wychodzącego http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki...AdIdZ354243956 Ogłoszeń poszło sporo,niestety pani nie radzi sobie z koordynacją adopcji (odbieraniem telefonów,weryfikacją oraz wszelką organizacją wokół tematu)." nowy, szczenięcy nabytek:-( niespelna kilogramowa olbrzymka: Rudzia - nie chcesz do kolekcji biszkopta??? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Andziu jak wygram dziś w totka to jutro po nią przyjeżdżam ... A przy okazji ponawiam pytanie o Julię z Dymin , czy nadal jest czy już w domku ? Maleństwo wrzucam zaraz na fb , na kogo kontakt ? Quote
andzia69 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Andziu jak wygram dziś w totka to jutro po nią przyjeżdżam ... A przy okazji ponawiam pytanie o Julię z Dymin , czy nadal jest czy już w domku ? Maleństwo wrzucam zaraz na fb , na kogo kontakt ? o Julkę dzwonili sympatyczni ludzie z Bytomia - zobaczymy, czy przyjadą...ona jest specyficzna i potrzebuje pracy niestety - jak każdy psiak wycofany trochę... Kropelka - na mnie namiary:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Kropelka na fb . COś więcej o niej ? Quote
andzia69 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Kropelka na fb . COś więcej o niej ? matko...a co można powiedzieć o szczeniaku:razz:- odpchlony, odrobaczony, ma jakieś 4-5 tyg, malusi, je, qpka z robalami, sika, śpi krótko, nie daje spac w nocy!!!:placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 andzia69 napisał(a):matko...a co można powiedzieć o szczeniaku:razz:- odpchlony, odrobaczony, ma jakieś 4-5 tyg, malusi, je, qpka z robalami, sika, śpi krótko, nie daje spac w nocy!!!:placz: głownie o to mi chodziło ;) ma jakieś 4-5 tyg, Quote
erka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia, Twoje modele cudne:). Ide zajrzeć na bazarek. Quote
savahna Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Znowu ta bida szuka domu?!!! http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMIKA-MALUTKA-KOTOLUBNA-DZIECIOLUBNA-SUNIA-W0QQAdIdZ348895150 Ereczko postaram się ogłosić jutro te szczeniorki z Kaczyna.:roll: Quote
erka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzięki savahna:). Nie wiadomo tez czy coś wyjdzie z domku dla jednej z Marianek, chyba tez trzeba je będzie powtórzyć. Zresztą teraz jakis zastój ogromny, jedynie o Taszę były jakies telefony, ale samo buractwo. Quote
wegielkowa Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ale te szczeniaki z Kaczyna kapitalne. Hultaj najpiękniejszy, mina Filipiora. Erka, a jakaś dobra wiść może na dobranoc, co?? Może jak psów nie chcą dziś, to może chociaż jakiegoś kota ktoś weźmie? Czy w kotach też zastój globalny? Quote
andzia69 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 a pro po kotów... Dostaliśmy prośbe o pomoc w adopcji 6 kociaków: "Dzień dobry, dzwoniłam do Państwa w zeszły tygodniu w sprawie oddania kotków. Kotków jest 6, urodziły się latem, są juz coraz wieksze i coraz trudniej jest mi je wyżywić. Kotki są raczej oswojone, lubią kontakt z ludźmi. Są 4 kocurki i 2 kociczki. Pani, z którą rozmawiałam mówiła żeby przysłać zdjęcia. W załączniku są zdjęcia, na zdjęciu 3 jest matka tych kociaków. Pozdraiwam, podaje mój nr telefonu: 41 356 51 06." matka: kociaki: w lecznicy siedzi też rudy ok. 6 mies. kociak z połamanymi łapkami:( szuka pilnie dt... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Zapraszam na kolejny bazarek dla Kielc z fantami od mariusza pp :) PSIE AKCESORIA, CIASTECZKA I NIE TYLKO DLA KIELC Quote
savahna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) wegielkowa napisał(a): Erka, a jakaś dobra wiść może na dobranoc, co?? Może jak psów nie chcą dziś, to może chociaż jakiegoś kota ktoś weźmie? Twoja intuicja wegielkowa zaczyna mnie ...fascynować.:p Dopóki nie trzasną drzwi i powóz z delikwentem nie odjedzie wszystko się może zdażyć, więc póki co ja nic nie wiem na temat żadnego Szagiego, który sie gdzieś wybiera.:ekmm: A nie wyczuwasz jeszcze jakiegoś domku?!!!:razz: Kaczyńskie na Kraków ogłaszam i ...czekam..pierwszy papieros, trzecia kawka, drugi papieros... Ależ się ten czas wlecze...:roll: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZCZENIAKI-piesek-i-suczki-docelowo-male-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356182849 Edited February 19, 2012 by savahna Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wegielkowa w całości jest fascynująca , nie tylko Jej intuicja ;) Quote
wegielkowa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 savahna napisał(a): Kaczyńskie na Kraków ogłaszam i ...czekam..pierwszy papieros, trzecia kawka, drugi papieros... Ależ się ten czas wlecze...:roll: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZCZENIAKI-piesek-i-suczki-docelowo-male-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356182849 A wydawało mi się, że bystra jestem:lol::lol:, a nie załapałam o co chodzi z kaczorami:evil_lol:.Uśmiałam się,jak mój poranny mózg zaczął pracować:evil_lol:. Kaczyńskie na Kraków:evil_lol: Transport w najbliższą środę do Warszawy, w najbliższą sobotę do Krakowa Quote
ewab Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 wegielkowa napisał(a):A wydawało mi się, że bystra jestem:lol::lol:, a nie załapałam o co chodzi z kaczorami:evil_lol:.Uśmiałam się,jak mój poranny mózg zaczął pracować:evil_lol:. Kaczyńskie na Kraków:evil_lol: Transport w najbliższą środę do Warszawy, w najbliższą sobotę do Krakowa Hehe, ja podobnie zaskoczyłam, z tą tylko różnicą, że nie wydawało mi się żebym szczególnie bystra była:evil_lol:. No i widzisz savahno, że miałam rację - godna nie jestem:evil_lol:. Quote
savahna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 No i nie wiem co napisać...Szagi pojechał do Warszawy....:roll: Do fajnych ludzi,zwierzolubnych...Mają psa ze schroniska.:p Pani przyjechała z synem taki może szósta klasa.Mają zadzwonić jak dojadą...No chyba ,że skoczę w samochód i ich dogonię, bo nie jestem pewna czy Szagi chciał jechać...No!:razz: Życia wraca do normalności...:roll: Cieszyć się będę jak się zadomowi, na razie to....bardzo dziękuję erce:B-fly: za odsianie buraków i podesłanie mi normalnych ludzi. Dziękuję, erko :iloveyou:że przyjmujesz na klatę dziesiątki durnych telefonów,żeby wyłowić jeden wartościowy...W dowód wdzięczności przez najbliższy tydzień będę konkretna i konstruktywna,żadnych osobistych wycieczek i marnych żartów...Nawet jeśli KTOŚ:cool3: będzie mnie prowokował swoimi tekstami.Żadnego zaśmiecania watku, ale to...od jutra....:eviltong: A o co chodzi z kaczyńskimi, bo nie łapie?!:razz: A kto jedzie do tej Warszawy? Może pojade na poadopcyjna?!:placz: Quote
wegielkowa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 savahna napisał(a):Nawet jeśli KTOŚ:cool3: będzie mnie prowokował swoimi tekstami.Żadnego zaśmiecania watku, ale to...od jutra....:eviltong: A o co chodzi z kaczyńskimi, bo nie łapie?!:razz: A kto jedzie do tej Warszawy? Może pojade na poadopcyjna?!:placz: Ja Savahno pomogę Ci nie zaśmiecać wątku. Mój TZet jedzie, jedź, jak chcesz, tylko kocurów nie przywoź do Kielcz. Quote
divia_gg Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='savahna']Znowu ta bida szuka domu?!!! [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMIKA-MALUTKA-KOTOLUBNA-DZIECIOLUBNA-SUNIA-W0QQAdIdZ348895150[/url] [/QUOTE] O rany...Znowu... Ta Pani zdecydowanie potrzebuje leczenia... Quote
savahna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='wegielkowa']Ja Savahno pomogę Ci nie zaśmiecać wątku. [/QUOTE] Och, dziękuję!:kiss_2: A ja bedę trzymać kciuki,żeby Ci sie udało, choć wiem,że to na nic:thumbs:. Nie dasz rady, no chyba,że przez tydzień na dogo nie będziesz wchodzić.:evil_lol: Quote
mshume Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czemu Amilka szuka domu, ona tam jest od ponad roku :([quote name='savahna']Znowu ta bida szuka domu?!!! http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AMIKA-MALUTKA-KOTOLUBNA-DZIECIOLUBNA-SUNIA-W0QQAdIdZ348895150 Ereczko postaram się ogłosić jutro te szczeniorki z Kaczyna.:roll: Quote
ewab Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Poszukuję tymczasu dla młodej suczynki z gm. Miedziana Góra. Tak opisuje ją osoba, która ją dokarmia: [FONT=Arial]to suka jest, mloda, wklada leb przez te dziury w kojcu! poza tym nie pozwala do siebie podejsc na blizej niz 5m, i szczeka na ludzi. nie lubi kotow (albo poprostu sie nimi nadmiernie interesuje). wczoraj polowala na kreta. z psami sie dogaduje [/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Arial]Suczyna krótkowłosa, a znowu mają być mrozy:(. Chodzi od posesji do posesji, przechodzi pomiędzy prętami w ogrodzeniu i wyjada, co znajdzie. Teraz już i tak wygląda odrobinę lepiej niż 2 tygodnie temu, kiedy pojawiła się na wsi. [/FONT][/FONT] Quote
erka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ewab, troche było radości z wydania kota , a Ty zaraz ludziom humor popsujesz:mad:. Szkoda suczynki, ale zupełnie nie ma gdzie jej zabrać:shake:. Gdyby chociaż cokolwiek wydać, a tu zastój kompletny. Dzisiaj miałam nadzieję na wydanie jednego kaczyńskiego szczeniorka , Hultaja, zadzwoniła o niego pani z Kielc /savahna ogłaszłaś na Kielce?/, pojechała nawet go zobaczyć, ale okazał sie za duży:cool1:. A ta osoba zgłaszająca nie mogłaby chocaiż jakiejs budki suni postawic na swoim terenie? Może jakąś budę by sie zorganizowało, a pomoglibyśmy ogłaszac suczyne. Quote
malagos Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 .......... i choc trochę oswoić, łatwiej nawet dt znaleźć wtedy. Quote
savahna Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wizyta poadopcyjna u Tazmana.Ciocia wegielkowa zawaliła z psiejskimi cukierkami.:p Quote
Recommended Posts