Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Czy ktorys z tych psiakow moze zamieszkac w domu gdzie sa koty?

http://img199.imageshack.us/img199/1984/imgp0921a.jpg
http://www.morusek.pl/zdjecia/dodane/Oddam-psa_Kundelki_20100820201751.jpg

Jesli nie to moze macie cos duuzego, najchetniej suke ale niekoniecznie, kudlatego ale tez niekoniecznie tolerujacego koty? Mlodziaka tak do 3 lat?

jeśli to nie byłby kojec, ale domek z możliwością wchodzenia do domu to może Sonia - jest duża, po sterylce i toleruje koty:)

Posted

[quote name='furciaczek']Czy ktorys z tych psiakow moze zamieszkac w domu gdzie sa koty?

http://img199.imageshack.us/img199/1984/imgp0921a.jpg

Jesli nie to moze macie cos duuzego, najchetniej suke ale niekoniecznie, kudlatego ale tez niekoniecznie tolerujacego koty? Mlodziaka tak do 3 lat?

Bolmin musi być w domu bez innych zwierząt. Z kota pewnie nawet futerko by się nie ostało.

Za to proponuje Elzę - cudowną, kontaktową wysterylizowaną sunię, która już bardzo długo czeka na swój dom.

Posted

O jakie dobre wieści:)

Jakiś czas temu prosiłam o pomoc w finansowaniu strony swietokrzyskie.schronisko.net. W kasie stowarzyszenia jest dziura, sama płacę za 4 psy w hoteliku w Brzyściu, oraz 3 psy i 5 kotów w hoteliku w Kielcach. Czy ktoś dorzuci się do opłacania strony?

Posted

agnieszka24 napisał(a):
ewab ludzie na facebooku proszą o dane osoby która robiła zdjęcia w schronie (imię, nazwisko lub mail) - tvn24 chce rozmawiać!

te zdjęcia na których jest widoczna data są autorstwa dziewczyn z Jędrzejowa, dokładnie zdaje się, że je robiła Potter.

reszta ewyb;)

Posted

Ira pojechała dzisiaj do domu, mam nadzieję, że stałego. Pojechała do Mąchocic, do rodziny dziewczyny, u której była na dt.
Na razie sie nie cieszę, bo nie wiem, jak to będzie, czy małpiszon nie wróci. Mam taka nadzieję, bo chłop powiedział,ze jak jeszcze raz wróci, to mi jej juz nie da, tylko inaczej załatwi sprawę.

Nie jest to szczyt moich marzeń, bo będzie w dzień na łańcuchu, a w nocy spuszczana, ale oczywiście nie od razu. Na razie ma byc spuszczana na troche w dzień pod kontrolą. Ale przynajmniej dostanie jeść i nie będzie bita. Bedzie tez miała kolegę, który nawet przyjaźnie ja powitał.
Trzeba tez jakos zawieźc jej tam budę , bo dzisiaj próbowałysmy załadować do samochodu osobowego bude, którą jeszcze miałam w pracy, ale nie dało rady.

Bardzo się cieszę,ża malutka Aza znalazła tak szybko dom i to bardzo dobry, należało jej sie po tym koszmarze u tamtych ludzi.
Dziekujemy malawaszce za ogłoszenia:), bo wyjątkowo szybki odzew był tym razem.
I jeszcze Lula ma dom, u Jaagi szczęśliwy dzień:).

Posted

ewab napisał(a):

Jakiś czas temu prosiłam o pomoc w finansowaniu strony swietokrzyskie.schronisko.net. W kasie stowarzyszenia jest dziura, sama płacę za 4 psy w hoteliku w Brzyściu, oraz 3 psy i 5 kotów w hoteliku w Kielcach. Czy ktoś dorzuci się do opłacania strony?

Ja wpłacę 30 zł - proszę o nr konta.
Jaka jest całkowita kwota?
Panel strony jest już zablokowany, odblokują dopiero, jak wpłynie kasa.

Posted

[quote name='mag.da']Ja wpłacę 30 zł - proszę o nr konta.
Jaka jest całkowita kwota?
Panel strony jest już zablokowany, odblokują dopiero, jak wpłynie kasa.
Całość opłaty to 91,50 zł za trzy miesiące.
Wpłać na konto ŚTOZ-u
68 1240 1372 1111 0010 2812 7861
Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami „Zwierzak”
ul. Św. Leonarda 1/4
25-311 Kielce

Posted

Jagoda111 napisał(a):
Witam sunia z trzema łapkami wabi się FETKA - nazwał ją tak jeden z moich byłych wychowanków. Jest cudowna :) Podporządkowała sobie amstafkę siostry :) bardzo lubi dzieci i już bardzo się przywiązała Z racji swojej bystrości i mądrości w przyszłym tygodniu rozpocznie szkolenie pozytywne z kształtowania. Zakochani są w niej wszyscy! Ani razu nie załatwiła się w domu! I oczywiście śpi na łóżeczku przez cały czas :)

No i jakie cudowne wiesci. Miod na serce. I niech ktos ppowie ze trojlapki nie sa fajne...W niczym nie przeszkadza;) Supcio.

Posted

[quote name='Jagoda111']Witam sunia z trzema łapkami wabi się FETKA - nazwał ją tak jeden z moich byłych wychowanków. Jest cudowna :)
Witaj jagoda111.Moja koleżanka jadąc samochodem widziała twoją Fetke,jak jeszcze Fetką nie była.Padał deszcz a psina na swoich trzech łapinkach przebiegała przez ulicę.Teraz ma znów dom i Ciebie.Super!:happy1::happy1::happy1:

Posted

Jagoda111, ogromnie sie cieszymy,że Fetka jest u Ciebie:loveu::loveu:.

Fetka jest naprawdę sunią o wielkim uroku, ale to można stwierdzić dopiero po jej poznaniu. Ty zdecydowałaś sie na adopcję suni bez łapki, jeszcze zanim ją zobaczyłaś, tym bardziej słowa uznania:p.
Ludzie niestety nie wiedzą,że pies kaleki, wcale nie odczuwa swojej ułomności, jest normalnym szczęśliwym psem, radzi sobie nie gorzej, niż zdrowe psiaki.

O tym jak trudno zaleźć dom dla psa sprawnego inaczej wiemy, szukając go od wielu miesięcy dla Albinki. Co z tego,ze jest sunią wyjatkową, cudownej urody i charakteru, każdy patrzy tylko na jej przykurczone łapki:shake:.

Posted

Skończyłam Misia z lasu ogłaszać.;)Trochę mi jak zwykle nie weszło. Sprawdzę jutro i dopytam jak wkleić jednak.No ale ogólnie można powiedzieć,że taki wybrakowany komplet.Kto następny w kolejce...???:crazyeye: