lika1771 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eve-w napisał(a):Świetna akcja! Rewelacja! Szczęścia maleńka! Wielka ulga brawo dziewczyny Quote
savahna Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A ja zaczęłam ogłaszać Misia.:-o:eviltong:Doszłam do cafeanimal.Zerknij w Alegratka Ewelinka i moze jakieś sugestie?Zmieniła się sytuacja,to chyba trzeba coś zmienic w tekście.:evil_lol: Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 A mógł by ktoś podesłać link do Facebook'a?? Quote
eve-w Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Luzia&Funia napisał(a):A mógł by ktoś podesłać link do Facebook'a?? wpisz OZZY GOLDEN albo BERNARDYNY W POTRZEBIE i na ich tablicy zobaczysz informacje Quote
andzia69 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='ewelinka_m'] niunia mieszka teraz u Jagody111, która już się w niej zakochała i na łóżku sunieczkę naszą tylko by widziała :eviltong: czyli sunia zamieszkała u osoby, o wizytę której prosiła Selenga na szczeniaczkowym i ja mówiłam Erce:):) chciała zaadoptować ratlerkę z W-wy:) cudownie!!! Eve - tak, to ten wątek o Gafie http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85/page81 Luzia - tu link do facebooka - ja tego nie odczytam, bo nie jestem tam zalogowana: http://www.facebook.com/event.php?eid=118781651508291&v=wall&story_fbid=118832868169836#%21/event.php?eid=118781651508291 Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eve-w napisał(a):wpisz OZZY GOLDEN albo BERNARDYNY W POTRZEBIE i na ich tablicy zobaczysz informacje Dzięki wielkie :) Quote
erka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Savahna, dobrze,że ogłaszasz Misia, bo on tylko w miejscu bardzo tymczasowym:). Trójłapka cudna sunia, jak taką miłą suczynkę mógł ktos wywalić, bardzo kontaktowa, do każdego się od razu przytula. Cuda sie jednak zdarzają, bo chyba tym było znalezienie domu dla niej w ostatnim momencie, kiedy naprawdę juz nie było wyjścia dla niej. A to zdjęcia tych biedulek wyrzuconych przy lasku na obrzeżach Kielc, tuż przy bardzo ruchliwej drodze. Suczynki w bardzo kiepskim stanie, są ogromnie przerażone do tej pory, leżały podobno skulone przy drodze, gdzie non stop jeżdżą TIR-y. Jedna z nich ma cały czas biegunkę i zaropiałe oczka. W zasadzie trzeba by jej zrobic test na nosówkę, ale nie wiem, czy ta osoba zrobi , ze względu na koszty. Ona też nie może przechowywac ich u siebie, ma swojego szczeniaka, o którego też się boi. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ewab Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Erko, sfinansuję test nosówkowy dla psiaka z lasu. U mnie dziś dobre i złe wiadomości. Najpierw dobre. Domek znalazł jeden z kociaków. Zostały jeszcze dwie półroczne kociczki, jeden sześciotygodniowy chłopak i mamuśka. Trzymajcie jutro kciuki za Fuksika. Może uda mu się opuścić klatkę. A teraz ta paskudna. W lesie za sklepem nie dla idiotów jakiś zwyrodnialec zostawił przywiązaną do drzewa sukę piękną On-kę. Miała szczęście, że wytropił ją spacerujący goldenek. Gdy do niech podchodziliśmy była przerażona. Potem szczęśliwa najpierw zrobiła koopolca i rzuciła się do miski z wodą. Rea jest młodą najwyżej 1,5 roczną suczynką, już rodziła. Niesamowicie wychudzona - waży 21 kg. Psica cudnej urody, lubi dzieci i inne psy. Chętnie rozdaje całusy. Jest rozbrykana. Była bita, boi się podniesionej nagle ręki. U weta wystraszyła się zwisających słuchawek. Przydałby jej się wyrozumiały właściciel, który spokojnie ją temperował. Suka została odpchlona i odrobaczona. A teraz fotorelacja Tak zostawił ją "pan/i" Jedzenie pochłania:(. Wydzielaliśmy porcje. Prawda, że jestem śliczna:). Quote
ewab Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Rea cd. Rea jest w hoteliku. Potrzebny DS lub DT. Quote
andzia69 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 oneczka przecudna:loveu::loveu::loveu: może Elizie sk zostały jakieś namiary na domki onkowate? EwaB -widzę, ze super zadomowiła się na twojej posesji;):) i nawet ładne zdjęcia ma!!!:eviltong: Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Taka ślicznotka powinna moment domek znaleźć.:) Quote
erka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dzięki ewab za ten test:). Trzymam kciuki z Fuksika:), oby jemu tak się udało, jak koleżance trzyłapce:). A Rea przepiękna:), aż strach pomysleć, co by sie z nia stało, gdyby nie goldenek. Też właśnie pomyślałam o elizie_sk, bo ostatnio miała taką świetną passę na ON-ki? Czy pisałyście juz do niej? Quote
Elka_Ka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Jaka śliczniutka ONeczka. Młodziutka jest, znajdzie się szybko domek. Quote
ewab Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Rozmawiałam już z Elizą. Obiecała sprawdzić kontakty. Andzia na moją posesję, to ona przyjechała tylko na sesję zdjęciową, w lesie miałam jedynie telefon. A poza tym to lepiej nie pisz, że to moje, bo wstyd jakie zapuszczone. Nawet trawy nie ma kiedy wykosić:oops:. Quote
zuzlikowa Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Nie pogońcie,ale to i na benki kielcaste...z Dymin także... Banerki do bazarku...może ktoś zechce pomóc w rozreklamowaniu go...dla benków i cioteczek dbających o siebie Acha...i serdecznie zapraszam... Quote
Jaaga Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zuzlikowa, mnie się nie otwierają. Szkoda, ze nie mogę zabrać tych dwóch szczeniaków. Bardzo biedne. Erko, przy zapaleniu jelit (niewirusowym, np. ze złej diety) też mogą ropieć oczy. Mój pies z refluksem tak ma. Tej małej trzeba by podać karmę Intestinal zamiast zwykłego jedzenia, bo już wygląda na odwodnioną, odrobaczyć Pyrantelum, bo najdelikatniejsze. Taki z niej sliczny mini kojocik. Quote
beka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 IVV podesłała mi Reę. Piekna panna, naprawdę. Ja też przepatrzę kontakty. Co ze stertylką? Quote
beka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 wrzuciłam na owczarka http://owczarki.eu/psiak/579 ewab sprawdż czy dobre dane do kontaktu Quote
eliza_sk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 o Suni ON wiem, bo pani zadzwoniły najpierw do mnie, przekierowałam je na ewab :oops: Dlatego teraz zobowiązuję się do przepatrzenia swoich kontaktów i porozsyłania jej, może będzie miała farta jak ta, która w drodze do Krakowa poszła do mojego domku do Miechowa. Quote
ewab Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 beka napisał(a): ewab sprawdż czy dobre dane do kontaktu Dobre. Sunia jak wiadomo nie jest wysterylizowana. Niestety nie mam warunków na przechowanie po zabiegu. Eliza masz do ON-ków dobrą rękę. Oby tak było i tym razem. Quote
eliza_sk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ewab napisał(a):Dobre. Sunia jak wiadomo nie jest wysterylizowana. Niestety nie mam warunków na przechowanie po zabiegu. Eliza masz do ON-ków dobrą rękę. Oby tak było i tym razem. Ewo, czy możesz mi przesłać kilka fot na maila, ale nie spakowanych ? Nie każdy ma winrara do rozpakowywania, a chciałam robić "prześlij dalej". Quote
eliza_sk Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 W tej chwili zrobiłam wszystko co mogłam - wysłałam 30 maili do osób, które były chętne na moje ONki, po pracy zadzwonię jeszcze do kilku, bo wczoraj nie odbierali telefonów. Quote
furciaczek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Czy ktorys z tych psiakow moze zamieszkac w domu gdzie sa koty? http://img199.imageshack.us/img199/1984/imgp0921a.jpg http://www.morusek.pl/zdjecia/dodane/Oddam-psa_Kundelki_20100820201751.jpg Jesli nie to moze macie cos duuzego, najchetniej suke ale niekoniecznie, kudlatego ale tez niekoniecznie tolerujacego koty? Mlodziaka tak do 3 lat? Quote
erka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Furciaczek, postaramy sie zorientować. Quote
ewelinka_m Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 andzia69 napisał(a):czyli sunia zamieszkała u osoby, o wizytę której prosiła Selenga na szczeniaczkowym i ja mówiłam Erce:):) chciała zaadoptować ratlerkę z W-wy:) cudownie!!! tak dokładnie tam :cool3: oneczka jest cudowna, migiem powinna znaleźć domek! Quote
Recommended Posts