Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiesz jak którąś z nich usunąć, bo pojawiły mi się tam jakieś dziwne wątki, prehistoryczne śmiem twierdzić, które już dawno usuwałam z subskrypcji.

musisz z tych wszystkich wybrać te co Cię interesują,a później wybrać śledź ten wątek tak utworzysz subskrypcję,jeszcze później wejdziesz w lubiana zawartość i będziesz miała subskrypcje,mi
łego przeszukiwania życzę :pissed: u mnie to było prawie 100 stron

Posted

Przedstawiam rozliczenie , poprzednie było. 2.07.2014 i saldo wynosiło 97 zł.

Wpłaty: /2-07 -14.09/

800 zł - jkp

250 zł - jkp

250 zł - jkp

Razem: 1300 zł

Wydatki:

/lipiec/

238 zł - hotelik Ady /1.07-17.07/

420 zł - hotelik Seniora/Ramzesa /19.06-19.07/

50 zł - leki dla Seniora

25 zł- pakiety ogłoszeniowe

183 zł - Ektopar 

/sierpień/

140 zł - hotelik Matiego /14.08-27.08/

308 zł - hotelik Seniora

50 zł - transport Seniora do Krakowa

192 zł - hotelik Drako /28.08-12.09/

50 zł- wizyta behewiorysty u Seniora

36 zł - obroże

25 zł - pakiety ogłoszeniowe

300 zł - hotelik Chapiego /13.07-12.08/

100 zł - transporty węgielkowej /Bąbel, Drago , koty/

Razem: 2117 zł

Saldo: (1300+97) - 2117= - 720 zł

Pekinek Bąbel , kotki oraz Ika /od 22.07/ na bdt u mag.dy.

Koszt sterylkii Iki pokryty ze Sterylkowej Skarbonki /konto mag.dy/. 

Bardzo serdecznie dziękujemy jkp za wsparcie finansowe :loveu:  :modla: .

Posted

Mag.da to u Ciebie zwierza mają takie luksusy? Pływalnia, niedźwiedzie do polowania na drodze! No, no...

I znowu muszę wyrazić zazdrosny podziw dla Twojego kunsztu fotograficznego. Naprawdę marnujesz talent! (Chyba, że ja czegoś nie wiem i oprócz tymczasowania i radnowania parasz się jeszcze na dodatek profesjonalną fotografią. To jak to z Tobą jest?)

Posted

To wejdź w fotę i Ci się powiększy, membersowairenasowa :)

Wypraszam sobie! Ja jestem advancedmembersowairenasowa, a nie jakiś prościuch member!

Posted

Mag.da to u Ciebie zwierza mają takie luksusy? Pływalnia, niedźwiedzie do polowania na drodze! No, no...

Tak, niedźwiedzie brunatne walają się u nas pod nogami :grins:

Na szczęście jest Sara - Świętokrzyski Pies Na Niedźwiedzie - więc czujemy się w miarę bezpiecznie ;)

Ej, Wy w tem Świętokrzyskiem to same ładne psy macie, reszta Polski to ma same kundelki.......

Dlatego 99% wysyłamy do innych woj., niech też mają trochę ładnych :mdrmed:

O, następny ładny:

8_zps813c2d8d.jpg

3_zpsc3b6e638.jpg

4_zps8a28e2a4.jpg

2_zpsb0190032.jpg

1_zpsd3213cc1.jpg

Posted

Jak już ładnie wygląda :smile: . To ten ON-ek znaleziony w tragicznym stanie, który przez kilka dni wydalał torebki foliowe i inne dziwne rzeczy. 

[attachment=3893:14.08.19 ON-ek 9.jpg]

Był w dt , dzisiaj trafił do mag.dy.

Wymyślcie proszę jakieś imię dla niego, bo w dt był Ramzesem,ale u nas dopiero co Ramzes był. 

Posted

Erka

potrzebuję kontaktu z Tobą ( rozliczam bazarek na Kielce i będę potrzebowała nr konta)

PW do Ciebie nie przechodzą - prawdopodobnie masz  za duzo nieskasowanych wiadomości w skrzynce dogo

teraz mozna mieć tylko max 50 "konwersacji"

podpowiem że pojawiła sie  teraz mozliwośc szybkiego przerzucenia wiadomosci na zewnetrzną skrzynkę pocztową ( to na nowym dogo funkcja "archiwizuj") więc kasując wiadomości z dogoskrzynki nie tracisz ich bezpowrotnie - możesz je sobie przed skasowaniem na dogo zarchiwizować w swojej poczcie i tam w miarę wolnego czasu posegregować

Posted

Erka

potrzebuję kontaktu z Tobą ( rozliczam bazarek na Kielce i będę potrzebowała nr konta)

PW do Ciebie nie przechodzą - prawdopodobnie masz  za duzo nieskasowanych wiadomości w skrzynce dogo

teraz mozna mieć tylko max 50 "konwersacji"

podpowiem że pojawiła sie  teraz mozliwośc szybkiego przerzucenia wiadomosci na zewnetrzną skrzynkę pocztową ( to na nowym dogo funkcja "archiwizuj") więc kasując wiadomości z dogoskrzynki nie tracisz ich bezpowrotnie - możesz je sobie przed skasowaniem na dogo zarchiwizować w swojej poczcie i tam w miarę wolnego czasu posegregować

Taks a gdzie tej funkcji szukać ? Bo chyba jestem ślepa :(

Posted

Taks a gdzie tej funkcji szukać ? Bo chyba jestem ślepa :(

wchodzisz w pocztę

otwierasz folder "moje konwersacje" ( lewa listwa menu)

wybierasz z listy i otwierasz daną konwersację

między ściągnietymi mailami a polem na odpowiedź , po lewej stronie  masz drobnym druczkiem "archiwum konwersacji"

jak w to klikniesz to kopia całej konwersacji powinna  trafić na twoją skrzynke mailową podaną przy rejestracji na dogo

Posted

wchodzisz w pocztę

otwierasz folder "moje konwersacje" ( lewa listwa menu)

wybierasz z listy i otwierasz daną konwersację

między ściągnietymi mailami a polem na odpowiedź , po lewej stronie  masz drobnym druczkiem "archiwum konwersacji"

jak w to klikniesz to kopia całej konwersacji powinna  trafić na twoją skrzynke mailową podaną przy rejestracji na dogo

Jest :) dzięki :) szkoda ze hurtem nie można ;)