devoner Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A wiesz jak którąś z nich usunąć, bo pojawiły mi się tam jakieś dziwne wątki, prehistoryczne śmiem twierdzić, które już dawno usuwałam z subskrypcji. musisz z tych wszystkich wybrać te co Cię interesują,a później wybrać śledź ten wątek tak utworzysz subskrypcję,jeszcze później wejdziesz w lubiana zawartość i będziesz miała subskrypcje,mi łego przeszukiwania życzę :pissed: u mnie to było prawie 100 stron Quote
devoner Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 a mnie niech ktoś powie jak zmienić godzinę z 3.42 na 15.42 masakra totalna Quote
malagos Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Devoner, całkiem i ja się tu pogubiłam, ale donoszę, zę ksiażka z bazarku doszła, dzieki! Quote
erka Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Przedstawiam rozliczenie , poprzednie było. 2.07.2014 i saldo wynosiło 97 zł. Wpłaty: /2-07 -14.09/ 800 zł - jkp 250 zł - jkp 250 zł - jkp Razem: 1300 zł Wydatki: /lipiec/ 238 zł - hotelik Ady /1.07-17.07/ 420 zł - hotelik Seniora/Ramzesa /19.06-19.07/ 50 zł - leki dla Seniora 25 zł- pakiety ogłoszeniowe 183 zł - Ektopar /sierpień/ 140 zł - hotelik Matiego /14.08-27.08/ 308 zł - hotelik Seniora 50 zł - transport Seniora do Krakowa 192 zł - hotelik Drako /28.08-12.09/ 50 zł- wizyta behewiorysty u Seniora 36 zł - obroże 25 zł - pakiety ogłoszeniowe 300 zł - hotelik Chapiego /13.07-12.08/ 100 zł - transporty węgielkowej /Bąbel, Drago , koty/ Razem: 2117 zł Saldo: (1300+97) - 2117= - 720 zł Pekinek Bąbel , kotki oraz Ika /od 22.07/ na bdt u mag.dy. Koszt sterylkii Iki pokryty ze Sterylkowej Skarbonki /konto mag.dy/. Bardzo serdecznie dziękujemy jkp za wsparcie finansowe :loveu: :modla: . Quote
mag.da Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Czy bezpośrednio to tylko takie miniaturowe zdjęcia można wgrywać? Ika c.d.: Quote
irenas Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Mag.da to u Ciebie zwierza mają takie luksusy? Pływalnia, niedźwiedzie do polowania na drodze! No, no... I znowu muszę wyrazić zazdrosny podziw dla Twojego kunsztu fotograficznego. Naprawdę marnujesz talent! (Chyba, że ja czegoś nie wiem i oprócz tymczasowania i radnowania parasz się jeszcze na dodatek profesjonalną fotografią. To jak to z Tobą jest?) Quote
irenas Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 To wejdź w fotę i Ci się powiększy, membersowairenasowa :) Wypraszam sobie! Ja jestem advancedmembersowairenasowa, a nie jakiś prościuch member! Quote
erka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Mag.do, cudne te zdjęcia:). Nawet coś dla savahny jest :razz: . Quote
malagos Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ej, Wy w tem Świętokrzyskiem to same ładne psy macie, reszta Polski to ma same kundelki....... Quote
mag.da Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Mag.da to u Ciebie zwierza mają takie luksusy? Pływalnia, niedźwiedzie do polowania na drodze! No, no... Tak, niedźwiedzie brunatne walają się u nas pod nogami :grins: Na szczęście jest Sara - Świętokrzyski Pies Na Niedźwiedzie - więc czujemy się w miarę bezpiecznie ;) Ej, Wy w tem Świętokrzyskiem to same ładne psy macie, reszta Polski to ma same kundelki....... Dlatego 99% wysyłamy do innych woj., niech też mają trochę ładnych :mdrmed: O, następny ładny: Quote
erka Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Jak już ładnie wygląda :smile: . To ten ON-ek znaleziony w tragicznym stanie, który przez kilka dni wydalał torebki foliowe i inne dziwne rzeczy. [attachment=3893:14.08.19 ON-ek 9.jpg] Był w dt , dzisiaj trafił do mag.dy. Wymyślcie proszę jakieś imię dla niego, bo w dt był Ramzesem,ale u nas dopiero co Ramzes był. Quote
malagos Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Dla mnie każdy ONkowaty to Orion :jumpie: Quote
irenas Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 A co myślicie o Bachusie? Wesołe imię, a on ma taki figlarny wzrok. Quote
taks Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Erka potrzebuję kontaktu z Tobą ( rozliczam bazarek na Kielce i będę potrzebowała nr konta) PW do Ciebie nie przechodzą - prawdopodobnie masz za duzo nieskasowanych wiadomości w skrzynce dogo teraz mozna mieć tylko max 50 "konwersacji" podpowiem że pojawiła sie teraz mozliwośc szybkiego przerzucenia wiadomosci na zewnetrzną skrzynkę pocztową ( to na nowym dogo funkcja "archiwizuj") więc kasując wiadomości z dogoskrzynki nie tracisz ich bezpowrotnie - możesz je sobie przed skasowaniem na dogo zarchiwizować w swojej poczcie i tam w miarę wolnego czasu posegregować Quote
Rudzia-Bianca Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Erka potrzebuję kontaktu z Tobą ( rozliczam bazarek na Kielce i będę potrzebowała nr konta) PW do Ciebie nie przechodzą - prawdopodobnie masz za duzo nieskasowanych wiadomości w skrzynce dogo teraz mozna mieć tylko max 50 "konwersacji" podpowiem że pojawiła sie teraz mozliwośc szybkiego przerzucenia wiadomosci na zewnetrzną skrzynkę pocztową ( to na nowym dogo funkcja "archiwizuj") więc kasując wiadomości z dogoskrzynki nie tracisz ich bezpowrotnie - możesz je sobie przed skasowaniem na dogo zarchiwizować w swojej poczcie i tam w miarę wolnego czasu posegregować Taks a gdzie tej funkcji szukać ? Bo chyba jestem ślepa :( Quote
taks Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Taks a gdzie tej funkcji szukać ? Bo chyba jestem ślepa :( wchodzisz w pocztę otwierasz folder "moje konwersacje" ( lewa listwa menu) wybierasz z listy i otwierasz daną konwersację między ściągnietymi mailami a polem na odpowiedź , po lewej stronie masz drobnym druczkiem "archiwum konwersacji" jak w to klikniesz to kopia całej konwersacji powinna trafić na twoją skrzynke mailową podaną przy rejestracji na dogo Quote
Rudzia-Bianca Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 wchodzisz w pocztę otwierasz folder "moje konwersacje" ( lewa listwa menu) wybierasz z listy i otwierasz daną konwersację między ściągnietymi mailami a polem na odpowiedź , po lewej stronie masz drobnym druczkiem "archiwum konwersacji" jak w to klikniesz to kopia całej konwersacji powinna trafić na twoją skrzynke mailową podaną przy rejestracji na dogo Jest :) dzięki :) szkoda ze hurtem nie można ;) Quote
Recommended Posts