Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Linssi']Łooooo, i z takimi różnymi oczami ta kocica?? Pięęękna! Te norweskie to chyba takie duże raczej, nie? strasznie bym takiego kłota chciała, ale stary by mnie z domu wywalił :( Wysłałam na pw. Wczoraj w nocy Emilia Wulgarna zadeklarowała chęć posiadania kocicy, ale nie wiem kto by Jej dowiózł do Irlandii.

Ta kocica od Savahny ma piękne błękitne oczy, czego nie widac na zdjęciu.

Posted

[quote name='wegielkowa']
Ta kocica od Savahny ma piękne błękitne oczy, czego nie widac na zdjęciu.
:hmmmm:Ja widzę....:grins:

Mały Rambo jest nienormalny.:diabloti: Nie mogłam sobie obfocić kocicy bo się ciagle dosysał. Poza tym biega za człowiekiem jak pies i na mój widok ugniata intensywnie podłoże łapkami...i mruuuuuuuczy....

Rambo ma na imię CZARLI.

Posted

[quote name='savahna']

:hmmmm:Ja widzę....:grins:

Mały Rambo jest nienormalny.:diabloti: Nie mogłam sobie obfocić kocicy bo się ciagle dosysał. Poza tym biega za człowiekiem jak pies i na mój widok ugniata intensywnie podłoże łapkami...i mruuuuuuuczy....

Rambo ma na imię CZARLI.

Trzeba było tyle grzybów nie jeść to byś nie widziała :eviltong:

A Charlie jest zdrowy? Ile ma miesięcy? Ile waży? Ile ma wzrostu i jaką długość ogona? Czy ma na końcu ogona białą kropeczkę?

Posted

[quote name='Szareńkowa']Trzeba było tyle grzybów nie jeść to byś nie widziała :eviltong:

A Charlie jest zdrowy? Ile ma miesięcy? Ile waży? Ile ma wzrostu i jaką długość ogona? Czy ma na końcu ogona białą kropeczkę?[/QUOTE]
A co Cię to tak interesuje???!!!!:diabloti::eviltong:

Już jest z nim okej.Wczoraj cały dzień był u weta.Dzisiaj już mam apetyt, wariuje. lata za mną, psoci...straszny bedzie przytulak.:loveu:
Nie wiem jak tam kupka czy już dobra, bo nie miałam okazji zaobserwować.Ma około 2 miesięcy...chudy jest, ale przytyje;), został odrobaczony.
Kropeczkę się namaluje.
Oddam tylko komuś kto ma zabezpieczony balkon i okna.:cool3:

:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='savahna']A co Cię to tak interesuje???!!!!:diabloti::eviltong:

Już jest z nim okej.Wczoraj cały dzień był u weta.Dzisiaj już mam apetyt, wariuje. lata za mną, psoci...straszny bedzie przytulak.:loveu:
Nie wiem jak tam kupka czy już dobra, bo nie miałam okazji zaobserwować.Ma około 2 miesięcy...chudy jest, ale przytyje;), został odrobaczony.
Kropeczkę się namaluje.
Oddam tylko komuś kto ma zabezpieczony balkon i okna.:cool3:

:multi::multi::multi:

Myślałam, że Ty apetyt masz codziennie.

Posted (edited)

Magda, zdążyłaś zrobić zdjęcie Ady z Państwem?

Colaczka jedzie ze mną do Warszawy w niedzielę do DS. Zajeżę okolice Warszawy. Czy zakocę? Bardzo bym chciała, jak również zafranić i zaseniorować.

A'propos kotów, to te Savahnowe, to podróby moich:evil_lol:

Mój Rambo Charlie

Santhany Rambo Czarlie

Moja Amforka błękitnooka

Santhany Lili błękitnooka

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='jaanka']

To nie jest Charlie tylko Ludwik Sempoliński.

Przepraszam, ale nie nadanżam. Dlaczego Ludwik Sempoliński? On był prawie łysy.

Posted (edited)

Chciałam zdjęcie wkleić ale za wielkie. To jest gorsze ale mniejsze.Trochę włosów tu jeszcze ma.Devon wegielkowy też nie jakiś włochacz przecież.

Edited by jaanka
Posted

W piatek do moich rodziców (okolice Jędrzejowa) przyszła i została już sunia husky. Roboczo nazwana Molly, ma ok. 5 lat, grzeczna, ufna, pięknie chodzi na smyczy i podróżuje w aucie. Szuka odpowiedzialnego domu znającego rasę. Jest już odpchlona i odrobaczona, we wtorek sterylka.

Posted

Dziewczyny kochane, mam od ponad 2 miesięcy Karusię - nikt o nią nie pyta, a to takie kochane zwierzątko! Moze u Was ktoś ma ochotę na maleńką bezproblemową łóżkowo-nakolankową sunię, czarną i śliczną?....

Posted

Węgielkowa dowiozła kolaczkę do nowego domu:).

Malagos , Karusia to chyba taka suńka w typie naszych Nocek. To rzeczywiście typ mało chodliwy, jakbysmy wiedziały o jakimś domku, damy znać.

Posted

Nie mam zapytań o colaki, ponieważ po zrobieniu jednego ogłoszenia mojej, na OLX, natychmiast zareagowała Beata z Wrocławia i podała namiar na rodzinkę z Wawy. Ogłoszenie szybko usunęłam, bo nie chciałam, zeby mi się telefon zagotował :).