betel Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pozdrowienia z Sandomierza od betel i jej gromadki -Inki, Bisia i rannego kotka Pilota Quote
malagos Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A co z ta psią rodzinka, sunią i szczylkami, co to bezdomne zgłoszone?... Kilka stron watku wcześniej?... Quote
wegielkowa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 malagos napisał(a):A co z ta psią rodzinka, sunią i szczylkami, co to bezdomne zgłoszone?... Kilka stron watku wcześniej?... Waldi miał zgłosić i potem się już nie odzywał. Quote
savahna Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 betel napisał(a):Pozdrowienia z Sandomierza od betel i jej gromadki -Inki, Bisia i rannego kotka Pilota Jak miło.:lol: I wzajem;) Quote
erka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Betel witamy na wątku i mamy nadzieję, że dłużej zagościsz:). Trzymamy kciuki za kociego połamańca. Dzisiaj do domu pod Krakowem jedzie Pirat:multi:. Ogromnie się cieszę, bo myślałam, ze z powodu braku oczka będzie trudniej znaleźc dom. Żałuję,że wcześniej nie udało sie nam wyciągnąć go ze schronu, bo tak pół roku ma stracone. Ale najważniejsze ,że już wszystko co złe juz za nim:). Jedzie do dziewczyny, która prowadzi aktywny tryb życia, więc Piracik, którego teraz po schroniskowej depresji , rozpiera energia, dobrze trafi. Piracik w drodze do nowego życia:). Piracik jedzie, a przybyła sunia, która też ma na razie ADHD po kilkumiesięcznym pobycie na metrowym łańcuchu. Mag.da wstawi jej fotki :). Edited July 2, 2014 by erka Quote
erka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Przedstawiam rozliczenie, poprzednie było 14.05.2014 i dług wynosił -1798,50 zł. Wpłaty: 1000 zł - jkp /prezent od Ciapy/ 270 zł - Szareńkowa /bazarek/ 2026 zł - taks / bazarek/ 300 zł - jkp Razem: 3596 zł Wydatki: 336 zł - hotelik Misia /12.05-8.06/ 420 zł - hotelik Seniora/ 20.05-18.06/ 300 zł - dt Toli /25.04- 9.06/ 100 zł - transport Misia i Czarnej/z łańcucha/ do domów 100 zł - karma dla Pirata 25 zł - obroża i smycz dla Pirata 50 zł - transport Pirata do Krakowa 37,50 zł - pakiety ogłoszeniowe 332 zł - ostatni dług Oskarka:(/ rozliczenie na jego wątku/ Razem: 1700, 50 zł Saldo: 3596 - (1700,50+1798,50)= 97 zł Pysia była na bdt u mag.dy. Bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim wspierającym nasze psiaki , bo dzięki Wam udało sie nam wyjść z długów. :modla::buzi::buzi::loveu:. Quote
Patix Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Dwa pozostałe szczeniaki ode mnie najprawdopodobniej będą miały domki. Okaże się w przyszłym tygodniu. Niestety domu szukają nadal koty i moja Wenka o którą nikt nawet nie pyta Quote
wegielkowa Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Kto jedzie do Krakowa? Savahna ogłosiła długowłosego kocura Fokusa ze schronu i jest dom:) Quote
mag.da Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Nowa tymczaska na razie zachowuje się typowo jak pies puszczony z łańcucha - ADHD i chaos. Biega na razie z linką, bo trochę głuchnie na spacerze. Raczej nie nadaje się do małych dzieci, bo bardzo obskakuje, plącze się pod nogami, a nawet łapie za nogi w zabawie. Z czasem pewnie się wyciszy, ale jest raczej żywiołowa - młoda, może troszkę ponad rok. Na smyczy chodzi, ale ciągnie. Z wyglądu - typ Misia i Kuby z łańcucha, tylko chyba trochę drobniejsza. Fotki na razie takie: Quote
erka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ładna sunieczka, rzeczywiście wygląda jak siostra Misia łańcuchowego. Bardzo prosimy teraz o wymyślenie imienia dla niej :). Szkoda,że ten dom dla kota nie znalazł sie wcześniej, to by wczoraj mógł pojechać z Piratem . Quote
wegielkowa Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 jakie ona ma galoty! Zupełnie jak od innego psa. Co to za rasa? Galoty od collie, a twarz retrivera?? Chyba jednak Tricol Coat Retriver Quote
mag.da Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Galotów już część straciła po wyczesaniu, ale jeszcze trochę zostało. W łogunie ma ze 3 dredy do wycięcia, ale na razie z nożyczkami się nie wychylam, bo wije się toto jak piskorz. A to Szanowny Pan: Quote
mag.da Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 Nie było propozycji imion więc nazwałam sunię ADA i wysyłam ją do ogłoszeń na Kraków i Warszawę. Niech już się buja po necie ;) Quote
erka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Śliczne zdjęcia i sunia też niczego sobie, to mam nadzieję,że długo bujać się nie będzie :). Quote
jaanka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ada to nie wypada żebyś nie znalazła szybko fajnego domu. :) Quote
wegielkowa Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 A to moja tymczasowiczka od jutra- dar od Ewelinki:mad: " class="ipsImage" alt=""> Quote
devoner Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 jaanka napisał(a):Fajne ma ciuchy ;) najnowszy krzyk mody na zebrę:evil_lol: Quote
Recommended Posts