Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wegielkowa napisał(a):
Savahna powiedziała, że mam wiecej nie brać takich osesków. Mądrala się znalazła, co?

Powiedziałam,że masz nic nie brać a już kurdupli szczególnie, Ale odkąd Ty mnie słuchasz?!!:diabloti:Proponuję zapakować bikini, ręczniczek i na skałki,żeby się zrelaksować... :p
Agata P ogłosiłaś Franka?:cool1:

Posted

savahna napisał(a):
Powiedziałam,że masz nic nie brać a już kurdupli szczególnie, Ale odkąd Ty mnie słuchasz?!!:diabloti:Proponuję zapakować bikini, ręczniczek i na skałki,żeby się zrelaksować... :p
Agata P ogłosiłaś Franka?:cool1:
Jak mam nie brać kurdupli??? przecież se nie urodze sama...

Posted

wegielkowa napisał(a):
Jak mam nie brać kurdupli??? przecież se nie urodze sama...

Ja w Ciebie wierzę! Jak się zaprzesz to se urodzisz!

Posted (edited)

Niestety nie wypalił dzisiejszy transport Pysi do Warszawy, gdzie czeka na nią domek.
Szukamy dalej transportu gdyby ktoś słyszał.

Dzisiaj w okolicy Warszawskiej i Orkana ok. 16-tej błąkał się ewidentnie zagubiony lub wyrzucony młody psiak w typie goldena. Był bez obroży, bardzo zmęczony.
Dałam mu wody, bo był bardzo spargniony,połóżył sie na chodniku. Szukałam go później, o 18-tej, ale juz go nie było .

Edited by erka
Posted

Dzięki savahna:), może tym razem uda się Ramzesowi, bo oprócz jednych państwa , którzy sie jednak nie zdecydowali, nikt o niego nie pyta:(.

Udało sie jednak dzisiaj wysłać Pysię do stolicy dzięki p.Agnieszce z fb , bardzo dziękujemy:). Dziękujemy również p.Renacie za pośrednictwo:).