Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, znacie kogoś, kto prowadzi BDT dla gryzoni? Umarł Oink, mój morski prosiak:placz:Chciałabym przekazać komuś rzeczy po nim (ściółka, siano, trochę jedzenia)

Posted

[quote name='Incia']Dziewczyny, znacie kogoś, kto prowadzi BDT dla gryzoni? Umarł Oink, mój morski prosiak:placz:Chciałabym przekazać komuś rzeczy po nim (ściółka, siano, trochę jedzenia)

A zobacz na Caviarnia.pl

Posted

[quote name='wegielkowa']Wszystkie chciały się fotografować z golizną, wylewającą się spod ubrania...

Plecy Erki
" class="ipsImage" alt="">

Nie było mnie, bo jeszcze na chleb i karmę pracowałam, ale widzę, że wspólnota zatacza coraz większe kręgi. Zwłaszcza u Erki i Wulgarnej:evil_lol:.

Posted (edited)

[quote name='malagos']Kiedyś mówiło się o "członkach z ramienia wysuniętych na czoło", ale żeby zaraz cycki na plecach wyrosly! :))))

Patrycja z Polanca napisała : [FONT=Helvetica]witam w czwartek najprawdopodobniej będę jechała zawieźć sunię od siebie do Warszawy jakby był jakiś psiak to byłoby fajnie bo trochę ulżyłoby w kosztach

Ewelina zgarnęła kocura z Al.Solidarności, a więcmam dwa tymczasy, hurra!, 5 kotów w domu i 2 w Krakowie;)
[/FONT]
" class="ipsImage" alt="">

Edited by wegielkowa
Posted (edited)

Podobno małymi kroczkami do celu....beagle po 450,- to chyba raczej bez papierów?:cool3:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/225727/4-szuczki-i-1-piesek/#.U1VmVKL1SDE

Maltańczyki również pseudo raczej....
http://www.morusek.pl/ogloszenie/225778/oddam-pieska-rasy-maltanczyk/#.U1Y3sKL1SDE

Pani mi odpowiedziała,że pieski nie mają rodowodu i dlatego oddaje je za darmo... więc jakby ktoś reflektował...zawsze zreszta można dopytać, bo może smycz za 500,-
Jakby ktoś się nudził to mozna dzwonic.

NIWKA na Wrocław
http://www.morusek.pl/ogloszenie/225718/NIWKA-uratowanasredniaprzyjazna-suczka-do-domu-z-ogrodkiemADOPCJA/#.U1VJbqL1SDE

Fajna ruda jamniczka. Ogłaszasz ją Patix??Bo nie powinno byc problemów ze znalezieniem domu.
Jaką suczkę bedziesz wiozła do Warszawy?

DIVIA co z Żabcią?!!

Edited by savahna
Posted

Chili z świątecznymi pozdrowieniami:).

Dzisiaj do mag.dy trafiła malutka sunieczka wyrzucona w podkieleckiej wsi. Sunia ma ok. 5 kg, młodziutka.

Szukamy transportu dla Blejka do Kluczborka.

Posted

Ciułałka wersja wiejska. Nie ma jeszcze imienia.
Oczywiście z tasiemcem (już odrobaczona) i stadem kleszczy (zakropiona).
Milutka, kontaktowa, przyjazna przylepka. Taka na rąsie do tulkania w sam raz :p
Ok. 5 kg.

Posted

[quote name='malagos']Czy te dane odnośnie 1% na pierwszej stronie są aktualne? bom jeszcze się nie rozliczyła z fiskusem i chcę Wam dac ten 1 procent :)[/QUOTE] Tak, Malagosie. Dlaczego Wilmę 2 próbujecie nazywać?