Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wegielkowa']Nie zawracaj głowy, tylko przyjedź, możesz po drodze zabrać irkę i jaankę:diabloti:[/QUOTE]

ta a do roboty Ty za mnie pójdziesz:placz:

Posted

[quote name='wegielkowa']Nie zawracaj głowy, tylko przyjedź, możesz po drodze zabrać irkę i jaankę:diabloti:[/QUOTE]

Ale Ci dobrze... torta Węgielkowej posmakujesz:eviltong:

Posted

[quote name='jaanka']Dziewczyny czym wspomagacie psy z chorym kręgosłupem i stawami?
Pytałam na wątku Fryty ale tam juz prawie nikt nie zagląda. Wegielkowa doradziła animal-flex.
To nie są duże problemy, chcę trochę wspomóc.
Pytałam wetów. Teorię znam .Ale wolę jeszcze zapytać Was.

ja dolewam cortavetu (taki preparat dla koni) u nas zdziałał cuda:)

Posted

[quote name='ewelinka_m']Jankaa ja dla Asi i Gandalfa oraz reszty psów przekazywałam Luposan w proszku, ponoć super się sprawdza.

A w piątek wszystkie kielczanki zapraszamy na spotkanie do węgielkowej o godz. 15 przyjeżdża wulgarnaaa zagranica z Irlandii ;) Każdy mile widziannyy!! /przepraszam ale brakuje mi czasu, żeby każdego obdzwonic/

Będę obecna duchem! Bawcie się świetnie i pogłaszczcie ode mnie wszystkich domowników węgielkowej (z nią włącznie!)

Posted

Ci co nie byli niech żałują, oprócz wspaniałego tortu wegielkowej, czekoladowo-orzechowego, były inne słodkości i pyszne pierogi ruskie , w wykonaniu gospodyni:).
No i koty , cudne devony, mięciutkie karakułowe
futerka, bardzo towarzyskie:).

Nie wiem, czy fotorelacja będzie, bo nie doczekałam do końca przygotowań do profesjonalnej sesji:cool1:.

Posted (edited)

Wszystkie chciały się fotografować z golizną, wylewającą się spod ubrania...

Wulgarna
" class="ipsImage" alt="">

Wioletka, czyli mira145

Plecy Erki

Spaniole Mirki

Devon na kolanach zagranicy

Edited by wegielkowa
Posted (edited)

Zapraszam na pozostały asortyment z wczoraj, czyli tort, mazurek alkoholowy Savahny i ciasto czekoladowe Linssi. Aaa i jeszcze jajka. Sama nie przejem (sałatkę Mirki wcięłam w całości)

I Mela tymczasowiczka

Edited by wegielkowa
Posted

Po obejrzeniu zdjęć z imprezy u Wegielkowej, nie będę Wam życzyła Wesołych Jajek tylko Wesołych i Zdrowych Cycuszków.:multi:
Nawet tych na plecach i szyi.:crazyeye:

Posted

[quote name='jaanka']Chyba rozweselająca kiełbasa? ;) :evil_lol:[/QUOTE]

jad kiełbasiany tak na nie podziałał wszak to świętokrzyskie czarownice są:diabloti:

Posted

Przez to Wasze spotkanie śniło mi się, ze poszłam do córki na wywiadówkę, a okazało się że ci rodzice dzieci to Wy, dogomaniaczki z kieleckiego...

Posted

[quote name='malagos']Przez to Wasze spotkanie śniło mi się, ze poszłam do córki na wywiadówkę, a okazało się że ci rodzice dzieci to Wy, dogomaniaczki z kieleckiego...[/QUOTE]
Ciekawa jestem Twojej reakcji?
Uciekłaś z krzykiem czy rzuciłaś się na szyję rodzicom dzieci?:evil_lol: :diabloti: