Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś zrobić zdjęcia temu owczarkowatemu z Mójczy.
Psiak nosi wielce oryginalne imię - MISIO :diabloti:
Do ogłoszeń trzeba wybrać jakieś inne, bo Misiów u nas dostatek.
Jest łagodny, przyjazny, ale tradycyjnie - boi się mężczyzn :roll:
Wet ocenił go na ok. 4 lata.

Rany ma już wygojone, ale blizny jeszcze nie zarośnięte:

Posted

Szareńkowa napisał(a):
Może nazwać go Dyzio?

Albo Bari??????:p (ten kto ma więcej znaków zapytania ten wygrywa:eviltong::eviltong:)
Szybka decyzja szefostwo,bo jak znajde chwilę to go dzisiaj ogłoszę.

Irenasowa z tym siwym pysiem to nie jest do końca takie oczywiste Linssi i wegielkowa by mogły coś na ten temat powiedzieć.;);)

Posted

Może Bari, bo Dyzio jakoś mi pasuje do mniejszego psiaka:).

Malagos, jakby Bari ufarbował swój siwy pyszczek, to też byłby rudy:evil_lol:.

Posted

Bari to pasuje tylko do beniów,no co Wy, nienormalne jakieś, czy co? Ten pies ma na imię LUIS. Kapitan Luis.

Maladżdżos, pyszczydło jeszcze nie siwe, za to łydki w całości. Nie muszę nosić popielatych rajtek, bo włosy długie i w jednolitym szpakowatym kolorze kryjącym całe człony, aż po palce stóp. Wygoda i ciepło.

Posted

Spodziewałam się takich sympatycznych komentarzy ale raczej ze strony wegielkowej:p

Kurdupel przekazany.Pojechał na Ursynów, nie trzeba się zbytnio przyglądać,żeby zobaczyć szczęście w oczach dziewczynki.
Fajna Migot, szkoda,że musiałam oddać, ech....

Mam nadzieję,że nie było sensacji po drodze bo dziewczynka wiozła ją na kolanach a sunia nakarmiona. Nie sądziłam,że dzisiaj pojedzie.
Najlepszego psino!

Posted

Jak któraś z naszych suczek najadła się przed wyjazdem po kryjomu fasolki po bretońsku, to po podróży miałam zapytanie o przepis, bo tak łanie samochód pachniał.

Posted

savahna napisał(a):
Albo Bari??????:p (ten kto ma więcej znaków zapytania ten wygrywa:eviltong::eviltong:)
Szybka decyzja szefostwo,bo jak znajde chwilę to go dzisiaj ogłoszę.

Irenasowa z tym siwym pysiem to nie jest do końca takie oczywiste Linssi i wegielkowa by mogły coś na ten temat powiedzieć.;);)

A co? Też mają siwe pysio i niewiele lat?

Posted

W mojej wsi jest onek o imieniu Zeus. Pasowałoby do tej wyniosłej, surowej miny i skupionego, oceniającego wzroku (Mimo klapniętego uszka).

Posted (edited)

irenas napisał(a):
A co? Też mają siwe pysio i niewiele lat?

No proszę...malagos...irenasowa...takie wyważone, mądre dziewczyny...:shake::shake:
Szareńkowa, a Ty co, spisz? Tak noł koment?:lol:

Wegielkowa jaki masz kudłaty avaterek.:lol: Jak tam Stefanek Szczęściarz??:razz:

BARI:diabloti: na Kielce póki co...
http://www.morusek.pl/ogloszenie/219589/BARI-uratowany-z-wnykowowczarek-mixduzyprzyjaznydzieiciolubnyADOPCJA/#.UxRS_s7Bdvw
ATOS na Kielce
http://www.morusek.pl/ogloszenie/219605/Pies-dla-aktywnych-8-miessredni-19kgmix-springer-spanielADOPCJA/#.UxSBE87Bdvw

Edited by savahna
Posted

Węgielkowa, gratuluję Stefanka :loveu: Miał chłopak farta, że go wypatrzyłaś :Rose:

Jest Pani zainteresowana Antonim, zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.

Posted

savahna napisał(a):

Szareńkowa, a Ty co, spisz? Tak noł koment?:lol:

W sensie, że moja Szarencja ma siwego pycholka? :mad: Ona nie ma siwego, to jest kolor białego złota, jak na księżniczkę przystało.
Jak to mawia mój TZ, "w doopce się temu piesku poprzestawiało" :loveu: Nie wiem co Wy robicie tym psom, że takie rozpieszczone są :eviltong:

Posted

Pamiętacie owczara Rambo Misiolka który trafił do irenasowej? To wyjątkowy pies o wyjatkowej emocjonalnej wrażliwości, przeeekochany...
Od długiego czasu zmaga się z chorobą skóry, irenasowa kocha go nad życie, robi co może, ale teraz Misio oślepł, nagle ....jest przerażony.
Potrzebna diagnostyka, leczenie....rady kogoś mądrego...
Wątek Misiolca
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235112-RAMBO-MISIO-u-irenas-najcudowniejszy-DS!!!?p=21936057#post21936057

Posted

[quote name='erka']Potrzebny jest transport dla niewielkiego Pikusia do Krzeszowic k.Krakowa, dajcie znać, gdyby coś.

super, że Pikusiowi się udało!
To jest Pikuś młodziutki, wulkan energii ;)