Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='vega17']przepraszam że zaśmiecę, ale czy znacie może kogoś z okolic Bogorii koło Staszowa ? poszukuje wizytatora do sprawdzenia warunków
No ja niestety nie znam.

Wegielkowa wiezie kota, prawdopodobnie kociczkę i być może w ciąży(kociczka.... chyba....:roll:)

Biedronka na Warszawę
http://www.morusek.pl/ogloszenie/213508/Biedronka-kociczka-znaleziona-w-mrozny-dzienprzyjaznaADOPCJA/#.UuFQz_vdiM8

MISIO na Warszawę
http://www.morusek.pl/ogloszenie/213528/MISIO-historia-najwierniejszego-psaADOPCJA/#.UuFirPvdiM8

Edited by savahna
Posted

Kociczka jakaś taka zwykła, chyba tym razem malagos nie będzie zazdrościć węgielkowej:eviltong:.

Dzisiaj była sterylizowana ON-ka Chili, a przy okazji narkozy miała zrobiony rtg łapki, na którą kulała. Niestety nie jest dobrze , dokładnie może wegielkowa napisze, bo odbierała sunię z lecznicy, w każdym razie będzie konieczna resekcja główki kości biodrowej:(.
To nie koniec złych wiadomosci o Chili, bo dzisiaj jeszcze wycofał się dom chętny na sunię z Poznania:(.

Posted

[quote name='erka']Kociczka jakaś taka zwykła, chyba tym razem malagos nie będzie zazdrościć węgielkowej:eviltong:.

Dzisiaj była sterylizowana ON-ka Chili, a przy okazji narkozy miała zrobiony rtg łapki, na którą kulała. Niestety nie jest dobrze , dokładnie może wegielkowa napisze, bo odbierała sunię z lecznicy, w każdym razie będzie konieczna resekcja główki kości biodrowej:(.
To nie koniec złych wiadomosci o Chili, bo dzisiaj jeszcze wycofał się dom chętny na sunię z Poznania:(.

Ja tu jestem :diabloti:

Posted

Savahna, masz na myśli Karmelka? To jeszcze nie na 100% . Dzisiaj zabrałyśmy Karmelka z Kranowa do mag.dy, zeby trochę nabrał ogłady, bo dzwoniła z Warszawy pani nim zainteresowana, no i musimy sprawdzić jak będzie sobie radził ze smyczą.

Posted

[quote name='erka']Kociczka jakaś taka zwykła.
No nie bardzo, bo angorowa o aksamitnym włosie.:siara:

[quote name='wegielkowa']Savahno miła, czy ktoś kiedyś, za coś, przed coś, o coś,... a kopnął Cię mocno w doooopę?
:hmmmm:...Nieeee...:niewiem:
Biedrona na Warszawę.Teraz to są fotki.:grins:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/213750/Angorowyaksamitny-wlosmloda-11-miesuratowana-kociczkaza-darmoADOPCJA/#.UuNZYfvdiM8

[quote name='andzia69']Wungielkowa - jaka Ty ostatnio się okropna zrobilaś! Każdego bys kopała :) :)

:calus::sg168:

Posted

Dzisiaj mag.da przywiozła Karmelka do Kielc do weta, bo kulał na łapę. Myślałyśmy, że to znowu wynik potrącenia przez samochód, dzwoniłyśmy do tej kobiety z Kranowa , ale okazało się, że oni uratowali go, kiedy na polu psy go szarpały.
Rtg nie wykazało żadnych poważnych uszkodzeń, może ma tylko coś ponaciągane i dlatego nie obciąża łapki.
Karmelek waży 5,3 kg :).
Karmelek odwiedził też wegielkową, gdzie miał okazję poleżeć w piernatach:p.

Posted

[quote name='jaanka']Szkoda że Wegielkowa nie ma laleczek Chucky.:diabloti:[/QUOTE] Mam lepszą laleczkę, kupiłam na allegro. Lalka z porcelanową głową męską, reszta szmaciana. Biłam się o te lalkę. Siedzi zakurzony w przedpokoju.

Posted

[quote name='wegielkowa']Mam lepszą laleczkę, kupiłam na allegro. Lalka z porcelanową głową męską, reszta szmaciana. Biłam się o te lalkę. Siedzi zakurzony w przedpokoju.[/QUOTE]

w takim razie powinno być biłam się o tego lalka:evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']A dzieńdoberek wszystkim, śliczna zima z oknem, co? :razz: :shake:[/QUOTE]

A u Was też tak pada od dwóch dni bez przerwy? Misio nie lubi śniegu, wychodzi na spacer jak na skazanie. A myślałam, że tylko Kajtuś taki francuski piesek!