Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mefi napisał(a):
Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że ekipa kielecka wciąż dzielnie walczy. Niestety jednego z waszych uratowanych psiaków już z nami nie ma - w sierpniu 2013 Hektor przeszedł na drugą stronę po walce z uszkodzonym kręgosłupem.

W związku z tym, przyszedł wreszcie czas zrobienia porządków z jego rzeczami szukam kogoś kto zajmuje się psami w potrzebie i komu mogłabym przekazać rzeczy po Hektorze - wszystkie w bardzo dobrym stanie. Więcej informacji na wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/250112-Oddam-legowisko-i-akcesoria-dla-dużego-psa-BYDGOSZCZ

Tak Mefi jeszcze walczymy:cool1:. Bardzo mi przykro z powodu Hektorka
:(. Ale pocieszjące jest to ,że wiele lat spędził w kochającym domu
:).
Ponieważ ekipa trochę się zmieniła, nie wszyscy wiedzą,że Hektor to jeden z pierwszych, uratowanych przez nas psów. Odebrany smalcownikowi z policją, leżał już przygotowany na przetopienie , przywiązany w komórce na na jakichś flakach zwierzęcych , gdzies miałam takie makabryczne zdjęcie.
To był 2005 albo 2006, już nie pamietam.
Ale u Mefi przeżył kilka cudownych lat:).
Hektorek:)

Izo, pewnie te rzeczy by sie przydały, ale byłby z pewnością problem z odbiorem, a pewnie znajdziesz bliżej jakiegos psiaka w potrzebie:).
A gdybyś kiedyś dojrzała do decyzji:razz:, to pamiętaj ,ze psiaków u nas pod dostatkiem:).

Posted

Devoner, świetna wiadomość, oczywiście dotycząca bazarku, a nie powodu, z którego jesteś na zwolnieniu;).
Życzymy zdrówka :).

Ale mam jeszcze lepszą wiadomość.
:knajpa::bigcool::multi::multi::sweetCyb::ylsuper::drink1:

ARES MA DOM !!!!

[SIZE=2]
[SIZE=2]Pan zadzwonil do wegielkowej o Leydi, ktora juz w domku i zaproponowala Aresa. Ludzie psiarze, chcieli uratowac jakas bide:).

Posted

Pilnie potrzebny domek dla 5-miesięcznego kociaka. Został podrzucony starszej kobiecie, która nie ma możliwości zaopiekowania się nim. Kitek jest bardzo grzeczny, ogromny pieszczoch, korzysta z kuwety. Umaszczenie srebrno-bure (nie wiem jak się nazywa umaszczenie u kotów). Ma wyczyszczone uszy i został odrobaczony. Obecnie przebywa w Stąporkowie, ale niestety mieszka na działce. Kontakt póki co do mnie, później uzupełnię namiary na znajomą.

Posted (edited)

devoner napisał(a):
mówisz i masz,BAZAR!!!!!!!!!!!!!!! będę robić:diabloti:mam trzy tygodnie zwolnienia to muszę się czymś zająć:eviltong:

Rycerze tak mają.:cool1::cool1:
Dziękujemy....:sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly:....no i teraz nie masz wyjścia BAZAR na Kielce musi być.:evil_lol::grin::evil_lol:

erka napisał(a):

:drink1:
Dobrze ,że w tym duecie chociaż mag.da trzyma pion:roll::roll:
ARES MA DOM !!!!

Agata P napisał(a):
Ciekawe co mag.da na to :roll:

Podobno piszczy z radości:diabloti:

Kociak whiskasowy na Warszawę ,niech jedzie z Aresem, co piesek głodny będzie podróżował:lol:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/211273/Kociak-5-mies-srebrny-whiskasowykuwetkowyprzytulasnyADOPCJA/#.UtBPufvzZ2E

Edited by savahna
Posted

Agata P napisał(a):
Ciekawe co mag.da na to :roll:
Kto jej teraz drzewa naniesie ???:evil_lol:

Cholera jasna, akurat, jak mrozy idą :placz:

Agata P napisał(a):
już wiem ..................... węgielkowa :p

O to to! Węgielkowa w dni parzyste...

savahna napisał(a):

Podobno piszczy z radości:diabloti:

...a Savahna w nieparzyste :cunao:

:diabloti:

Posted

mag.da napisał(a):

...a Savahna w nieparzyste :thinkerg:za jajka od zielononóżek:hand::grins:

Nie mam nic naprzeciwko:sg168:

Edit:
Whiskas idzie jak burza, jest nadzieja,że się załapie na stolice.:p

Posted

wegielkowa napisał(a):
Banda pijanych baab powyżej (na czele z Erosławą)...

Wszelki duch Pana Boga chwali:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Węgielkowa Ty żeś to Ty?:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

savahna napisał(a):

no od czegoś w końcu to zwolnienie jest,żebra się lepiej zrastają:eviltong:,a bazar będzie ruszam po weekendzie:multi:

Posted

devoner napisał(a):
no od czegoś w końcu to zwolnienie jest,żebra się lepiej zrastają:eviltong:,a bazar będzie ruszam po weekendzie:multi:

Alkoholizować się możesz, tylko nie pal. Nikotyna utrudnia zrastanie kości.

Posted

Tak, dzisiaj wielki dzień Aresa:loveu:. Za chwile węgielkowa wyrusza swoim zwierzobusem z Aresem, Szczotą i kotkiem do stolicy:).

Szczególnie za Aresa trzymamy kciuki,zeby sobie nie rozwalił łapy. Państwo o wszystkim doładnie poinformowani, będą musieli doprowadzić leczenie łapy do końca.

Dwie osoby ze Śląska , które miały przyjechać po szczeniaki ON-i nie pojawiły się. Nie dzwoni nikt rozsądny, same podejrzane typy. Baba, właścicielka psów powiedziała,że nie bedzie dłużej czeać i wyda je byle gdzie.
Psy są w fatalnych warunkach, w rozwalającej się budzie w gnoju.
Dla mamy mamy juz dom, ale muszą najpierw odejśc szczeniaki .
Nie wiecie o jakichś chętnych na szczeniaki mix ON.