erka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 I wyrzucony z samochodu przy trasie E-7, młody , kilkumiesięczny psiak w typie airedale teriera, duży, ok. 30 kg . Wystraszony , zdezorientowany siedział przy dwupasmówce, uratowany dzięki jednemu panu, który zorganizował pomoc dla niego. Psiak bardzo miły, łagodny, równiez do psów, reaguje na komendy, podaje łapę. Quote
savahna Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Erka czy te psiaki do ogłoszeń? Info na temat szczeniaków jakieś.... Z moim netem różnie, ale może dam rade ogłosić Jaanka idź no ty do zoologa i przyjrzyj się dobrze świnkom morskim.:lol: Quote
devoner Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 jaanka napisał(a):Ale śliczne świnki morskie.Raczej to drobinki docelowo będą. Tych ludzi to już totalnie porąbało, kocham nasz gatunek.:mad: A ten drugi to ma ucisk na klatkę z piersiami . Zagrożone jest serce no i w takiej pozycji to stawy długo nie wytrzymają :diabloti: jaanka:-D:megagrin::megagrin::megagrin::shocked!::shocked!::mdleje::mdleje::mdleje: jesteś the best świętokrzyskie świnki morskie Quote
jaanka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Savahna, idolko Ty moja, ja miałam dwie świnki morskie przez wiele lat. Wiem jak wyglądają. Czy teraz w zoologach kieleckich sprzedają inny model? :evil_lol: Quote
erka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Terier do pilnego ogłaszania, ma bardzo tymczasowy tymczas. A co do świnek morskich, to jutro bedę wiedziała, która do adopcji, bo prawdopodobnie jedna zostanie na stałe w dt. Quote
savahna Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='devoner']jaanka:-D:megagrin::megagrin::megagrin::shocked!::shocked!::mdleje::mdleje::mdleje: jesteś the best świętokrzyska świnka morska Nie wiem czy nie przeceniasz poczucia humoru jaanki...:razz: Z lekkim trudem ogłosiłam terriera DIEGO na Kraków http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/airdale-terrier-mix-duzy-30kg-wyrzucony-z-samochodu-grzeczny-542970356 Quote
erka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Potrzebny na cito dt dla tych okruszków! Niby miały mieć dt, ale okazało się,że facet wyniósł je do zimnego garażu, bo zrobiły kupe w kotłowni:angryy:! Trzęsły sie z zimna , juz sa zabrane, ale nie ma ich gdzie umieścic. Quote
jaanka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Myśleli że świnki morskie kup nie robią? I chcieli jedno sobie postawić w domu na półce? :razz: Quote
erka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ładny ma jak zwykle lepiej:). Na jedną świnkę już czeka dom w Warszawie:). Oby jeszcze dla drugiej niuni się coś znalazło, bo w piątek jedzie Roszpunka do Warszawy i zabierze towarzystwo:). Quote
savahna Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) REX na Katowice http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/katowice/rex-owczarek-niem-mix-duzy-lagodny-pies-adopcja-543330833 Prosiaki:lol: na Kielce!!!:multi::multi::multi::eviltong: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/kielce/szczeniaki-kudlate-suczki-male-odrobaczone-za-darmo-adopcja-543342457 Jest prośba,żeby przy nadmiarze chętnych pamiętać o podsyłaniu namiarów wilczce i słodkokwaśnej.:cool1::cool1: Edited November 14, 2013 by savahna Quote
Roszpunka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 erka napisał(a):Ładny ma jak zwykle lepiej:). Na jedną świnkę już czeka dom w Warszawie:). Oby jeszcze dla drugiej niuni się coś znalazło, bo w piątek jedzie Roszpunka do Warszawy i zabierze towarzystwo:). Erko, wspominałaś o psach - a teraz się okazuje,że mam wozić prosiaki... :shake: Ciekawe, co następnym razem mi wtrynisz - konia?:evil_lol: Quote
Handzia55 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ciekawe, co następnym razem mi wtrynisz - konia?:evil_lol:[/QUOTE] Osła:diabloti: Quote
rita60 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Dziewczyny podajcie dane do kontaktu w sprawie teriera,wrzucę na forum terierkowe. Quote
jaanka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Fajny ten terierkowaty i gumowy jeszcze. :lol: Quote
savahna Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='jaanka']Fajny ten terierkowaty i gumowy jeszcze. :lol: Próbowałam nawet od tyłu to czytać....ale....i tak nie rozumiem.:roll::placz: Kicia od wegielkowej na Warsiawę http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta/srodmiescie/bialo-niebieska-mlodziutka-6-mies-kuwetkowa-kociczka-adopcja-543464646 Quote
jaanka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 To taki jeszcze szczenięco miękki. Nazywam to "gumową dupką " ;) Quote
Little_My Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='jaanka']To taki jeszcze szczenięco miękki. Nazywam to "gumową dupką " ;) :megagrin::klacz::cool2: Kolejne "imię" dla mojej sunieczki będzie :lol: Quote
malagos Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 no mi się kojarzy raczej z sex szopem.... Quote
jaanka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 malagos napisał(a):no mi się kojarzy raczej z sex szopem.... A co to za odmiana szopa ? Że niby taki łatwy do rozmnażania ?:evil_lol: To macie już świnki morskie i sex szopa teriera :evil_lol: Quote
erka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 No nie, co tu się dzieje:crazyeye:. Jeszcze nas ktos oskarży o krzyżowanie świnek morskich z terierem w sex szopie :evil_lol:. Quote
malagos Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Oj, ta gumowa dupka tak mi się kojarzy. Ale nie wiem z czym mi się kojarzą moje suczki, ze często je wołam "durne pipki"... Tak jakoś do nich pasuje...... Quote
erka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='Roszpunka']Erko, wspominałaś o psach - a teraz się okazuje,że mam wozić prosiaki... :shake: Ciekawe, co następnym razem mi wtrynisz - konia?:evil_lol: Roszpunko, niewiele się pomyliłaś, może nie konia, ale coś koło tego:evil_lol:. Quote
savahna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) [quote name='Roszpunka']Ciekawe, co następnym razem mi wtrynisz - konia?:evil_lol: Życzenia należy wypowiadać ostrożnie, bo mogą się spełnić:eviltong: [quote name='Szareńkowa']:megagrin::klacz::cool2: Kolejne "imię" dla mojej sunieczki będzie :lol: No śliiiiiczne.:roll::roll::diabloti: Mrówkojad szkocki pszeniczny o imieniu TOTUŚ na Kraków http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/rasowy-terrier-szkocki-pszeniczny-lagodny-za-darmo-adopcja-543652595 Edited November 15, 2013 by savahna Quote
Recommended Posts