Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Bary może być wydany na wieś, do kojca? W dzień kojec, w nocy luzem po podwórku? Pytam, bo taki dom zgłosił się po naszą ONeczke, ale ona przecież w łóżku śpi.......

Posted (edited)

[quote name='AGATA.G.']Bary na Warszawę
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/srodmiescie/bary-wielki-pies-z-wielkim-sercem-522830339
Ooo, supcio.Wielkie dzięki za szybka reakcję.Pakiet czy Gumtree??:lol:

[quote name='malagos']A Bary może być wydany na wieś, do kojca? W dzień kojec, w nocy luzem po podwórku? Pytam, bo taki dom zgłosił się po naszą ONeczke, ale ona przecież w łóżku śpi.......
Erka zajrzy to odpowie.Ale andzia69 mówi,że on był na podwórku, ma podszerstek i krzywda by mu się nie działa...chociaż z drugiej strony...taki mądry, telefon odbierał...:handy::handy:
Ale z domku świętokrzyskie psiaki mogą skorzystać, zawsze znajdziemy takiego, który przystałby na wspomniane warunki.;)

Ewelinka_m przesłała mi kilka fotek Barego sprzed adopcji. Dzienkujem:lol:

BOND vel Bakuś na Łódź
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/lodz/bond-maly-8kg-piesek-strozujacy-czujny-oddany-opiekunom-oddam-522869624

Edited by savahna
Posted

Oj savahnko, to juz nie mogłaś podzielić sie tą super wiadomością:razz:.

Set już w nowym domku, wszystko sie udało!:multi::multi:

Mądry psiak, wiedział chyba,że chcemy go uratować i wczoraj wieczorem jednak przyszedł pod dom tej starszej pani, która go dokarmiała, wpuściła go na podwórko i dzisiaj pani Ela z synem zawieźli go do domu.
Nowa pani zachwycona psiakiem, mówi,ze jak go odkarmi, wyczesze, to będzie piękny.
Miała tylko jeden problem, bo Set nie chciał wejśc do domu, byc może nigdy w nim nie był, ale pewnie do wieczora uda się go nakłonić.

Bardzo dziękuję węgielkowej za ten kontakt:), bo szczęśliwie udało się tak błyskawicznie znaleźc dom Setowi i w dodatku tylko 30 km od Solca, gdzie przebywał .

Mam nadzieję,że Baremu tez uda sie znaleźć jakis dobry dom, bo trochę szkoda takiego mądrego, kontaktowego psiaka do kojca.

Posted (edited)

mag.da jutro z wegielkową jesteśmy u Ciebie!:eviltong::multi::eviltong: Chyba wiesz po co???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand::cunao::beerchug::cunao::hand:

Edited by savahna
Posted

savahna napisał(a):
mag.da jutro z wegielkową jesteśmy u Ciebie!:eviltong::multi::eviltong: Chyba wiesz po co???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chcecie sobie urodę poprawić ?

Posted

Sunia w typie husky w pilnej potrzebie. Podobno błąka się juz od kwietnia. Młoda, ok.1,5-2 lata, bardzo chuda, wystraszona, ale ktos ją wziął na chwilę do domu, aby zrobic zdjęcia i wtedy poczuła się pewniej, tak jakby w domu mieszkała, nawet wpakowała się na łóżko .

Posted

savahna napisał(a):

Węgielkowa to już nawet dzisiaj była, ale nie wiem po co :niewiem:

:diabloti:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

No dobra, idę posprzątać w kurniku :placz:

Posted

Dobry wieczór. Pozwoliłam sobie zajrzeć na wątek i zobaczyłam Barego. Chętnie wykupię mu pakiet 30 ogłoszeń, bo sama ich niestety nie robię. Tylko na realizację będzie trzeba poczekać być może kilka dni. Jeśli to Wam odpowiada, prosiłabym jeszcze imię do kontaktu i na jakie miasto go ogłosić Kraków, Katowice, czy inne ? I czy te fotki sprzed adopcji też mogę umieścić w ogłoszeniu ?

Posted

[quote name='jaanka']Chcecie sobie urodę poprawić ?
[quote name='devoner']no zabalsamują się na pewno,pytanie tylko czym?:eviltong:
Ejjjj, dowcipne dziewczynki z różnych miast Polski.:diabloti:

[quote name='mag.da']
No dobra, idę posprzątać w kurniku :placz:
Dobry kierunek.:lol::eviltong::eviltong:

Znaczy ogłaszać tą huskowatą?AgataG będziesz miała chwilkę? Bo ja to popołudniu bardziej albo wieczorem.

KRYZIA...Co do pakietu. Bary ma po 10 serwisów na Kraków i Warszawę, ale wiadomo,że z bazarkiem ogłoszoniewym potrwa, więc spoko można warszawę ponownie, bo tam szybko spada na dalsze strony. Imię do ogłoszeń Ewa resztę z naszych linków można wziąc . W treści pod telefonem ;piszemy zawsze mail, ale to jest ohgłoszenie z gumtree i tam nie można umieszczać, więc nie ma.
Podaję: jur.ewa@wp.pl

Posted

[quote name='savahna']Znaczy ogłaszać tą huskowatą?AgataG będziesz miała chwilkę? Bo ja to popołudniu bardziej albo wieczorem.

No coś tam machnę przynajmniej jedno miasto, nazwałam ją Ajka, może być???:roll: Jakby się komuś nie podobały ogłoszenia to przepraszam, jestem początkująca:lol::lol::lol: zawsze ktoś może lepsze puścić na inne miejscówki;)
Po południu wyjeżdżam i jakieś dwa tygodnie będę raczej offline...

Posted

[quote name='erka']Agata.G., wiesz co się dzieje z tą matką szczeniaków z Daleszyc?
A ten szczeniaczek, o którym kiedys pisałas juz się nie pojawił?

Sunia zaczynała ostatnio ruję, wczoraj widziałam jakąś sforę psów na łąkach, nie mogłam się dopatrzeć czy ona tam jest ale bardzo prawdopodobne, że tak. Pani, która ją karmiła pewnie dalej to robi. Szczeniaczek gdzieś przepadł, może ktoś ją zabrał, teraz biega sama biała młoda suńka, bardzo nieufna.

AJKA na Kraków

http://tablica.pl/oferta/ajka-mloda-suczka-w-typie-husky-adopcja-ID3DHxl.html#0e478fb71e

Posted

[quote name='PaSja Hera']Jeżeli dobrze kojarzę szczeniak z Daleszyc znalazł domek,chyba że mylę psiaki.

Chyba mylisz, wydałysmy 4 szczeniaki z Daleszyc, ale to o innego chodziło.

Pusia - kicia, której zmarła pani, jutro jedzie na Śląsk do nowego domku:).

A taki maleńki, chyba 6 tyg.koteczek został wczoraj podrzucony pod blok na Sadach. Bardzo pilnie szuka domu, bo pani, u której jest na razie, idzie we wtorek do szpitala.