Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

erka napisał(a):

Jakis złamany ch.......:diabloti: wywalił je chyba wieczorem, bo kobieta widziła je już o 5 rano, były przemoczone, ubłocone, bo w nocy lało.

Erosława nam się zwulgaryzowała:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzwoni do Szwecji, a klnie jakby z Irlandią miała kontakt:cool1:

Tu trzęsąca Wilma z dziś:

A to sympatyczny psiak, przybłąkał się do kobiety,od której ostatnio zabrałam malutką szczeniorkę.
Podjechałam, żeby odpchlić mamunię dziecka (mamunia też do zabrania) a tu kolejny pies...

a tu piesek z czarnulką,która po podaniu fripexu zaczęła się tarzać;

domowy kocur,wyrzucony na mojej ulicy:

Edited by wegielkowa
Posted

mira145 napisał(a):
To nie kundel!!! To rasowy ,przytulaśny konik!!! Komu konika?
mira145 napisał(a):
Sofi a teraz Roma ,wczoraj pojechała do nowego domku do Połańca!:sweetCyb:! Wspaniali ludzie kochający zwierzaki.na Romę czekała też 3letnia bokserka Limonka i kotka.Wszyscy ucieszyli się na widok nowej suni.Roma śpi w domku a do biegania ma wielką wyspę otoczoną wodą-przepiękne miejsce.
Wolontariuszki z Kielc :calus::calus::calus:DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ AKCJĘ!:Rose::Rose::Rose::iloveyou:

Kunik w domu, nie chcieli moze drugiego - mojego kunia Emila? ^^

wegielkowa napisał(a):
Erosława nam się zwulgaryzowała:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dzwoni do Szwecji, a klnie jakby z Irlandią miała kontakt:cool1:

no muszé tu wytlumaczyc, ze dzis wlasnie Ewelinka jadác ubijac rytualnie na protescie musiala pamiétac ze jak z Kastora to nie moze byc ani mila dla nikogo ani nawet przyzwoita. Mniemam ze to wlasnie Ewelinka ma taaaki wplyw na slownictwo Erki :cool1:

Posted

[quote name='emilia2280']Kunik w domu, nie chcieli moze drugiego - mojego kunia Emila? ^^

A wiesz ,że pytałam o Twojego kunia? Niestety :( nie mają gdzie trzymać.

Posted

Handzia55 napisał(a):
A skąd masz takie cudo?:crazyeye: Pewnie nie oddasz nikomu;)

Ze wsi :diabloti: Już oddałam, wywiozłam do hoteliku do Mirki :calus:
Jak zwykle koleżanka Węgielkowa najpierw mnie zagadała obiadem, później wywiozła na zdjęcia...chciała zostawić to maleństwo w zimnej, drewnianej komórce...:shake:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Ze wsi :diabloti: Już oddałam, wywiozłam do hoteliku do Mirki :calus:
Jak zwykle koleżanka Węgielkowa najpierw mnie zagadała obiadem, później wywiozła na zdjęcia...chciała zostawić to maleństwo w zimnej, drewnianej komórce...:shake:

Obiadem 6-daniowym zagaduje Eros, nie ja!
Zabrałam goowniarę, zeby sesję goowienkowi czarnemu zrobiła, a ta ukradła sukę modelkę, wsadziła do samochodu i powiedziała, żebym jechała. I tak czarne 4kg do pilnej adopcji.

Posted

Ja nie wyjechałam nigdzie:lol: Incia zaprasza na swój bazarek to i ja też pięknie zapraszamhttp://www.dogomania.pl/forum/threads/245037-Ciuchy-eleganckie-i-markowe-na-biedy-kielcowe-do-2-08-2013r

Posted

[quote name='ewelinka_m']:siara:
4 kg psa, odrobaczone,zaszczepione,odpchlone, słodkie i kochane

A czy te 4 kg psa sa jeszcze do adopcji? I czy sa szorstkie? Bo ja mam pania z Wawy chetną na szorstkiego pieska, przyjedzie osobiście, jakby co...

Posted

Tak, to małe czarne jest szorstkie, tylko jeszcze musimy ją ciachnąć.

Domu szuka też taka mała kudłata sunieczka, która pojechała do hotelu mrs.ka .