Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Linssi']Ale ma nosek swietny!!! Wungielkowa, jak Ty trafiasz na takie cuda?
Łażę o pólnocy po Psich Górkach.
Jeży nie wolno brać do domu, ale w tym wypadku to jest ratowanie życia.

Jez najedzony saszetką z kocią karmą:). Zgłosiłam do http://naszejeze.org/ .
Codziennie będę dzwonić do konsultanta i relacjonowaći niebawem wypuszczę na wolność.
Chłopak musi nabrać ciała.
Pamiętajcie, że jest telefon alarmowy dla pomocy jeżom.

Posted

[quote name='savahna']MILA Kraków
http://www.morusek.pl/ogloszenie/160927/MILA-mala-7-kgmlodaprzyjaznagrzecznalagodna-suczkaADOPCJA/

Savahna super:) Moze zabiore bydlodo Krk:)

A o 7-ej rano nudziłyśmy się z ewelinką. U Mirki już bezpieczny młodziutki wystraszony spaniel,błakający się od 2 tygodni po Szewcach.Nie dawał się złapać. Mirka zrozpaczona dziś obudziła mnie rannym świtem, a ja ewelinkę:). Adrenalina była, galopy, łapanki,szczerzenie zębów etc., ale pies już oswojony......

Zebra na wierzchu,kołtuny za uszami.

Posted

Nie wiem z którego bazarku, więc piszę tutaj:
Dotarła paczka od Państwa Szue:dla wegielkowej gazety wojenne , dla agasz ksiażki i....dużo rzeczy jeszcze...Szu pisze,że można z tego zrobić bazarek jak coś.
Szu i Dorothy dziękujemy bardzo.:lol:
Szczególnie dziękuję za gustownie zapakowane skarpetki moje.:oops::oops: Dorothyyyyyyy :razz::cool1:

Posted

[quote name='wegielkowa']
Magda zgodziła się przyjąć jeża ode mnie na tymczas:) Zrobiłam zdjęcie suni z jeżem :)
[/QUOTE]

Chciałam zauważyć, że to będzie już drugi Twój jeż u mnie na tymczasie :roll:
Poprzedni już drugi rok waletuje pod jodłą :mad:

Posted

[quote name='mag.da']Chciałam zauważyć, że to będzie już drugi Twój jeż u mnie na tymczasie :roll:
Poprzedni już drugi rok waletuje pod jodłą :mad:
Oj,oj,dużo jodeł u Ciebie......

Druga z 3suk z pola, Mila, zwana przez ewelinkę, Kościelną, będzie steryliozwana jutro o 9-tej:)

Roszpunka, napisz,co u trzeciej, maluśkiej. Daje Ci popalić?

A to mój niuniek dziś:

Posted

Spokojnie, Kasia od wielu lat działa w stowarzyszeniu na rzecz jeży, jest również w stałym kontakcie z ludźmi mającymi na co dzień do czynienia z tymi cudakami.

Bardzo sporadycznie można się czymś zarazić od jeży, są to niezwykle rzadkie przypadki .

A jak się czuje Awa? wiadomo, który to był miesiąc i o ile mniej mamy psów do ratowania? :razz:

Posted

Dzisiaj na Sadach błakął się taki głodny psiak...widać, ze jest głodny, bo zbieral wszystko, co się dało zebrać z ziemi :( raczej starszy, ma problemy z oczami (zaczerwienione spojowki) i...co najciekawsze!!!! widać, ze musiał mieć niedawno jakiś zabieg (kastracja???) poniewaz mial wygoloną łapę!!! czyżby znowu jeden z hycli wypuszczał psy, którymi miał się zaopiekować??? Moze ktoś poznaje tego psiaka??? To ten kudłaczek rudy oczywiście - a nie te po bokach ;)