ewelinka_m Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='savahna']Super foty oczywiście.Wilma już wychopdzi z budy jak widzę... A kiedy Barni do domu? I kiedy zima się skończy? Zima jeszcze tylko jakieś 2 miesiące :diabloti: może ktoś poznaje takie cudo: ? :cool3: aha i coby nie było wątpliwości, to cały czas pracujemy nad projektem i nad fajnym programem podpiętym pod stronę: http://www.adopcjepsie.pl/ wszystko jeszcze w budowie, ale jeśli są jakieś uwagi,dodatkowe pomysły to czekamyy ;) Quote
mag.da Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='savahna']Wilma już wychopdzi z budy jak widzę... [/QUOTE] Wilma wychodzi z budy oraz wyszczekuje długie przemówienia cienkim głosikiem :p W ogóle jest gadatliwa - patrząc na mnie popiskuje, postękuje, marudzi i takie tam, jakby chciała sobie pogadać. Ale dystans zachowuje i w razie czego zmyka do budy. Dotknąć się nie da. Quote
savahna Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Wegielkowa z Jolą złapały dzisiaj te dwie suczki z Masłowa.Jak wróci z pracy to napisze coś bliżej. Późnym wieczorkiem wyślę osobom , które chcą wesprzeć sunie finansowo numer konta na pw.Teraz musze wyjść.. Sunia mamuśka u mag.dy Malutka u Roszpunki póki co...strasznie przerażona.Fot nie ma... Quote
erka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Jak widać Wilma juz sie odpasła na mag.dowym wikcie:). Nareszcie wygląda jak pies, a była wygięta w pałąk, z wklęsłym brzuszkiem . Barni śliczniutki:). Quote
savahna Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ma ktoś pomysł na imię dla łaciatej suni z Masłowa. Ja proponuję Gabi, Gama,Pati....:roll: Quote
ewelinka_m Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='savahna'] Malutka u Roszpunki póki co...strasznie przerażona.Fot nie ma... ja maaam! :multi: Quote
ewelinka_m Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 zobaczcie jakie ma cudne serduszko na boku :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 i specjalnie dla naszej zagranicy wulgarneej :diabloti: rozumiem,że pomysłów i zastrzeżeń do naszej strony www brak? Quote
Incia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Wysłałam właśnie 120 zł z małego bazarku. Erko, proszę potwierdź na wątku, jak dotrą:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241316-Oryginalna-bi%C5%BCuteria-pojemnik-RC-etui-na-okulary-cienie-dla-Kielc%21Do-27-03-godz-22%21%21%21/page15 Quote
wegielkowa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Ewelinka, wątek mi założyłaś na alarmie:evil_lol: Dlaczego wymazałaś nas spod "do kościoła". Przecież tam stałyśmy z Miluśką! Imię dla matki Awa imię dla dziecka Hela Savahna wpłaciła 50zł na lotniskowe sunie. Dziękujemy! Savahna wpłaciła 50zł na lotniskowe sunie. Dziękujemy! Matka zaciążona już u Magdy:) Edited April 3, 2013 by wegielkowa Quote
taks Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='taks']Na stałą się nie piszę bo różnie u mnie z kasą ale dam jednorazową 400 zł ( poproszę namiary na konto)[/QUOTE] przelew poszedł Quote
wegielkowa Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) [quote name='taks']przelew poszedł[/QUOTE] Taks,:sweetCyb::) Dzięki za finansową pomoc. Dziś wpłynęło 400zł od Taks, 50zł od anetaks4 i 50zł od (Sąsiadki anetaks4) na niunie z Masłowa:) Te kwoty przekazuję do skarpety kieleckiej:) Edited April 4, 2013 by wegielkowa Quote
ewelinka_m Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='wegielkowa']Ewelinka, wątek mi założyłaś na alarmie:evil_lol: Dlaczego wymazałaś nas spod "do kościoła". Przecież tam stałyśmy z Miluśką! no przecież stoicie! obie do adopcji!! Quote
Incia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Nowy fartuchowy, zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/thread...azyjne-ceny%21 Quote
emilia2280 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 pod latarniá znak "do kossssciola" :evil_lol: w sam raz pomysleli! dzienkujé Inccciu juz lecé sié ofartuchowac. Quote
Handzia55 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Czytac, czytam ale pisac nie będe bo mi zdechła klawiatura. Na chwilke dorwałam sie do cudzego laptopa. jak ktos cos chce to Węgielkowa ma mój nr telefonu. Quote
erka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Trochę Bezuni, która juz całkowicie zadomowiła się w nowym domu:). Jej dwie siostrzyczki, Szarka i Luna, niestety jeszcze czekają.:-( Quote
savahna Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Barni Kraków http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/krakow/barni-szczeniak-szczenie-szczeniaczek-piesek-maly-docelowo-oddam-471412728 Quote
erka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Sunia, ok.4 lata,mix wyżła, która koczowała w Cedzynie, została wysterylizowana w gabinecie w Górnie i tam może kilka dni zostać po zabiegu. Ale potem nie ma co z nią zrobić, musi trafić z powrotem do lasu, jak nic sie dla niej nie znajdzie. Sunia podobno bardzo łagodna,mądra, zrównoważona , zgadza sie z innymi psami. Quote
Recommended Posts