emilia2280 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Rudzia-Bianca']No to przeca dawno ustalone było że my tu wszystkie kieleckie nawet jak z zagraniczne:) Jedynie wstyd mi że Wujaszkowi kieleckiemu Szuowi życzeń nie złożyłam i innym Wujaszkom:) no i jak na wiosenne nie ma co liczyć to przynajmnie żeby nikt w te Święta nie schudł:evil_lol:[/QUOTE] tak jest dlatego poczulam sie zaliczona do grupy i zyczen, mimo ze nie swietuje [quote name='jaanka'] Czy nikt nie zauważył że ten biedny piesek z lewej ma bardzo podkrążone oczy ? Obawiam się że był wykorzystywany do prac przedświątecznych a z tego co wiem to jest jeszcze małoletni . Czy planujecie jakąś kontrolę ? ;):diabloti:[/QUOTE] usmialam sie strasznie, zrobil mine najwiekszego glupola z okularem i uchem nietoperza. jakby sam mial zniesc wielkanocne jajo w tym koszu Quote
wegielkowa Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 A Klakier -kocur z mojej ulicy, grzeje doopkę w Krakowie. Pollypolly zawiozła za darmo. Dziękujemy:) Quote
Linssi Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 To jak sie wyklaruje sytuacja z sunkami z Maslowa to prosze o info na pw, do kogo kierowac przelewy i czy w ogole Quote
erka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) Aby uspokoić ciotki, które podejrzewają,że nasz Jogi był wykorzystywany do prac przedświątecznych, aż się dorobił sińców pod oczami:evil_lol:, wklejam foty, gdzie widać, że psiak po cięzkiej robocie mógł wypocząć;). Tu sam A tu w towarzystwie mamy i cioci Czasami też może pobawić się na śniegu:) A nawet jest noszony na rękach Edited April 1, 2013 by erka Quote
ewelinka_m Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='savahna'] MILA na Kraków(ewelinka dobre zdjęcia by się przydały:diabloti:) http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/krakow/mila-mala-7-kg-przyjazna-lagodna-grzeczna-suczka-adopcja-470119833 taaaaak? węgielkowa to kiedy w końcu jedziemy? :cool3: Quote
erka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Ciężka praca bywa tez nagradzana Mama z ciocią za to cały czas leniuchują, ale jak sie ma pracowitego syna , to można poleżeć:p. Robienie za wielkanocne zajączki juz nas chyba znużyło:eviltong:. Quote
jaanka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) Dzięki Erko . Trochę się uspokoiłam . Ale ta leniwa matka i ciotka to wstyd :angryy: . Ale znowu ta ciemna brodawka na brzuchu mnie zaniepokoiła . Chyba do usunięcia ? :diabloti: Edited April 1, 2013 by jaanka Quote
wegielkowa Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='ewelinka_m']taaaaak? węgielkowa to kiedy w końcu jedziemy? :cool3:[/QUOTE] zaraz?? jak się nudzisz to jedziemy. Quote
mariusz pp Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Zdjęcia super ,ale jak to jest ,że sune tak fajnie się dogadują , razem śpią dotykająć siebie. Moja Figunia traktuje innego psiaka jak konkurencję i zaraz ma atak padaczki, już nieraz żeśmy się zastanawiali dlaczego, charakter?:razz::razz: Gdyby była inna to byśmy przygarneli jeszcze jedną sunię.:roll: Quote
mariusz pp Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='jaanka']może lepiej chłopaka[/QUOTE] Nie, my uwielbiamy sunieczki:lol: Quote
jaanka Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='mariusz pp']Nie, my uwielbiamy sunieczki:lol:[/QUOTE] Widzę że ktoś tu lubi być babskim królem ;):evil_lol: A ja idę zgodnie z trendami , lubię i sunieczki i chłopeczki :evil_lol: Ale zmykam bo to nie plotkarski wątek . Quote
mag.da Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Wielkanocne jamniory cudne :loveu: Jogi to chyba nawet mix z zającem :D Ruda: Quote
mag.da Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 I jeszcze jedno rude: i bure na dokładkę: Quote
erka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Mag.do, widać, że mieliście sporo świątecznych gości w domu:razz:. Takie piękne psiaki, a nikt ich nie chce:(. Rudzik, młodziutki, malutki i ponad pół roku czeka, Pola juz zdążyła dorosnąć, Ruda i Saba cudne, Morusek , pies idealny i też nic:shake:. Jedyna dobra wiadomość ostatnio, to, że Lola od Roszpunki poszła do domu w Kielcach:). A to dzięki Betty, bo to o nią był telefon. Quote
devoner Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='wegielkowa']Denver :multi: , wrzuć byle jakie zdjęcie sztućców komukolwiek- może być na adopcje.erka@gmail.com. Może wrzucimy na Święta? Zapewne Agata P zgłosi się do zrobienia bazara,bo Ona dobra kobita jest:) Przed chwilą byłam z Jolą u suniek na polu. Kupiłyśmy im 4 paczki siana dla chomików i wymościłyśmy budę. na to koc. Sunia Terka (poin) chyba będzie rodzić lada dzień. Na kocyku były ślady jakby wody płodowe (?). I niepokojąco nie miała apetytu, a Czarna nadal wcina wszystko łapczywie. Cały czas siedzą obie w budzie ze styropianu. Nawet jak zmieniałam kocyki, to Terkę trudno było wyprosić. poszły zdjęcia fantów na bazarek na adres który podałaś,mam nadzieję że coś się wam spodoba:oops: Quote
mag.da Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='erka']Mag.do, widać, że mieliście sporo świątecznych gości w domu:razz:. To przedświąteczna ekipa sprzątająca jest :diabloti: Dziki dzik :-D: I cukierecek :loveu:: Quote
savahna Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Super foty oczywiście.Wilma już wychopdzi z budy jak widzę... A kiedy Barni do domu? I kiedy zima się skończy? Quote
Recommended Posts