Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']No to przeca dawno ustalone było że my tu wszystkie kieleckie nawet jak z zagraniczne:)
Jedynie wstyd mi że Wujaszkowi kieleckiemu Szuowi życzeń nie złożyłam i innym Wujaszkom:)
no i jak na wiosenne nie ma co liczyć to przynajmnie żeby nikt w te Święta nie schudł:evil_lol:[/QUOTE]

tak jest dlatego poczulam sie zaliczona do grupy i zyczen, mimo ze nie swietuje

[quote name='jaanka']
Czy nikt nie zauważył że ten biedny piesek z lewej ma bardzo podkrążone oczy ?
Obawiam się że był wykorzystywany do prac przedświątecznych a z tego co wiem to jest jeszcze małoletni .
Czy planujecie jakąś kontrolę ? ;):diabloti:[/QUOTE]

usmialam sie strasznie, zrobil mine najwiekszego glupola z okularem i uchem nietoperza. jakby sam mial zniesc wielkanocne jajo w tym koszu

Posted (edited)

Aby uspokoić ciotki, które podejrzewają,że nasz Jogi był wykorzystywany do prac przedświątecznych, aż się dorobił sińców pod oczami:evil_lol:, wklejam foty, gdzie widać, że psiak po cięzkiej robocie mógł wypocząć;).

Tu sam

A tu w towarzystwie mamy i cioci

Czasami też może pobawić się na śniegu:)

A nawet jest noszony na rękach

Edited by erka
Posted

Ciężka praca bywa tez nagradzana

Mama z ciocią za to cały czas leniuchują, ale jak sie ma pracowitego syna , to można poleżeć:p.

Robienie za wielkanocne zajączki juz nas chyba znużyło:eviltong:.

Posted (edited)

Dzięki Erko . Trochę się uspokoiłam . Ale ta leniwa matka i ciotka to wstyd :angryy: .

Ale znowu ta ciemna brodawka na brzuchu mnie zaniepokoiła . Chyba do usunięcia ? :diabloti:

Edited by jaanka
Posted

Zdjęcia super ,ale jak to jest ,że sune tak fajnie się dogadują , razem śpią dotykająć siebie.
Moja Figunia traktuje innego psiaka jak konkurencję i zaraz ma atak padaczki, już nieraz żeśmy się zastanawiali dlaczego, charakter?:razz::razz:
Gdyby była inna to byśmy przygarneli jeszcze jedną sunię.:roll:

Posted

[quote name='mariusz pp']Nie, my uwielbiamy sunieczki:lol:[/QUOTE]
Widzę że ktoś tu lubi być babskim królem ;):evil_lol:

A ja idę zgodnie z trendami , lubię i sunieczki i chłopeczki :evil_lol:
Ale zmykam bo to nie plotkarski wątek .

Posted

Mag.do, widać, że mieliście sporo świątecznych gości w domu:razz:.

Takie piękne psiaki, a nikt ich nie chce:(. Rudzik, młodziutki, malutki i ponad pół roku czeka, Pola juz zdążyła dorosnąć, Ruda i Saba cudne, Morusek , pies idealny i też nic:shake:.

Jedyna dobra wiadomość ostatnio, to, że Lola od Roszpunki poszła do domu w Kielcach:). A to dzięki Betty, bo to o nią był telefon.

Posted

[quote name='wegielkowa']Denver :multi: , wrzuć byle jakie zdjęcie sztućców komukolwiek- może być na adopcje.erka@gmail.com. Może wrzucimy na Święta? Zapewne Agata P zgłosi się do zrobienia bazara,bo Ona dobra kobita jest:)

Przed chwilą byłam z Jolą u suniek na polu.
Kupiłyśmy im 4 paczki siana dla chomików i wymościłyśmy budę. na to koc.
Sunia Terka (poin) chyba będzie rodzić lada dzień.
Na kocyku były ślady jakby wody płodowe (?).
I niepokojąco nie miała apetytu, a Czarna nadal wcina wszystko łapczywie.
Cały czas siedzą obie w budzie ze styropianu. Nawet jak zmieniałam kocyki, to Terkę trudno było wyprosić.

poszły zdjęcia fantów na bazarek na adres który podałaś,mam nadzieję że coś się wam spodoba:oops:

Posted

[quote name='erka']Mag.do, widać, że mieliście sporo świątecznych gości w domu:razz:.

To przedświąteczna ekipa sprzątająca jest :diabloti:

Dziki dzik :-D:

I cukierecek :loveu::