Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Handzia55']A tym niekieleckim?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

No to przeca dawno ustalone było że my tu wszystkie kieleckie nawet jak z zagraniczne:)
Jedynie wstyd mi że Wujaszkowi kieleckiemu Szuowi życzeń nie złożyłam i innym Wujaszkom:)
no i jak na wiosenne nie ma co liczyć to przynajmnie żeby nikt w te Święta nie schudł:evil_lol:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']No to przeca dawno ustalone było że my tu wszystkie kieleckie nawet jak z zagraniczne:)
Jedynie wstyd mi że Wujaszkowi kieleckiemu Szuowi życzeń nie złożyłam i innym Wujaszkom:)
no i jak na wiosenne nie ma co liczyć to przynajmnie żeby nikt w te Święta nie schudł:evil_lol:[/QUOTE]
Rudzia jest najbardziej kielecka i nie wiem właśnie, dlaczego nie była tu obecna przez pół roku? Wujaszek z Wujaszkową też sobie bimbają.

Eros, masz więcej zdjęć zajączków z Puław?

Posted

[quote name='wegielkowa']Rudzia jest najbardziej kielecka i nie wiem właśnie, dlaczego nie była tu obecna przez pół roku? Wujaszek z Wujaszkową też sobie bimbają.

Eros, masz więcej zdjęć zajączków z Puław?[/QUOTE]

Bo się Rudzi w głowie poprzewracało chyba i nie panuje nad niczym...

Posted

[quote name='wegielkowa']Agatape, z tym mokrym śmigusem to chyba przesadziłaś..:mad:[/QUOTE]
eee tam,tradycja musi być ,a to że potem sopelki będą dyndać u fryzury to przecież szczegół:evil_lol:

Posted

Czy nikt nie zauważył że ten biedny piesek z lewej ma bardzo podkrążone oczy ?
Obawiam się że był wykorzystywany do prac przedświątecznych a z tego co wiem to jest jeszcze małoletni .
Czy planujecie jakąś kontrolę ? ;):diabloti:

Posted (edited)

Jaanko, prosimy o zdjęcie Frytki w koszyczku. Oczywiście z całą Resztą:)

Derekcja i Inni proszeni są o podniesienie bazarku na Kielce-dziękujemy.

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']Jaanko, prosimy o zdjęcie Frytki w koszyczku. Oczywiście z całą Resztą:)

[/QUOTE]

Tak jest . Już rozpoczynam wyplatanie kosza o stosownych gabarytach . Lecę ścinać wierzbowe witki okryte wiosennym śniegiem .
A Frytka przyjechała do nas właśnie w pierwszy dzień świąt ale wtedy wypadał 15 kwietnia .
I powiem Wam że wcale nie było ciepło .

Posted

[quote name='wegielkowa']Rudzia jest najbardziej kielecka i nie wiem właśnie, dlaczego nie była tu obecna przez pół roku? Wujaszek z Wujaszkową też sobie bimbają.

Nie bimbają:diabloti: , w tym roku nie udało się wcześniej złożyć życzeń, to się Rudzia nie przejmuj:evil_lol:, do końca kombinowałem ,żeby jakoś wyjechać na święta do domu , no ale się nie udało.
:cool3:
Teraz życzę czarownicom kieleckim i nie -kieleckim Wesołych Świąt:lol:

Posted

jak mieszkałam jeszcze w Toruniu to niedaleko mojego domu były tzw. królicze nory,królików było mnóstwo i psów było mnóstwo,ale żaden nie upolował królika,udało się to dopiero kotu:crazyeye: