Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Mag.dy Wilma, u mnie Mati. Dwa skrajne problemy. Mati uwielbia towarzystwo człowieka (zwłaszcza swojego), ale zachowuje się jak Bera - nie ma dla niej przeszkód. Utylizuje drzwi, sztachety. Dziś w nocy "wyszła" z kenela. Zastanawiam się, czy przez mur też przejdzie:cool3:.

Posted

takie cudo jest w dyminach...
Suka, spaniel, w wieku około 8 lat

i jeszcze moja znajoma znalazła sunie
Dnia 14.03 na bukówce została znaleziona sunia w typie amstafa. Sunia jest młodziutka ma ok 3 lat. Ewidentnie jest domowa- w pomieszczeniu czuje się bardzo dobrze. Jest spokojna, kontaktowa i zrównoważona. W stosunku do ludzi i zwierząt bardzo przyjaźnie nastawiona. Ma charakterystyczne białe znaczenie na karku...

Posted

ewelinka_m napisał(a):
tak Mirka wie. Do spanielowych kastorów też napisałam :p

no i nic z tego :( mam nieadopcyjnych piéc za które sama placé i bédé placic latami. Doszlo do tego ze nie mogé brac nowych psów bo nieadopcyjne blokujá wszystkie miejsca. Nela jest szósta nadprogramowo i drugi miesiác jej leci tez a piékna mloda i mila spanielka :/

Posted

eliza_sk napisał(a):
Ewo, a to jakiś nowy twór na Waszym terenie, wiesz coś o nich - muszę koniecznie zapisać, bo masa ludzi z Kielc dzwoni do nas.

zapisz koniecznie!!!! :) :)

Posted (edited)

Robię Czarka na Kielce, bo musi zrobić miejsce wreszcie dla wegielkowego łańcuchowego, który cierpliwie czeka w kolejce na metrowym łańcuchu na zmiłowanie...:-(:shake:
http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/kielce/czarek-sredni-aktywny-czarny-przyjazny-pies-adopcja-467009620

Miłoszka cudna , ale braciszek też słodki, kilerki małe,

INCIA prosiła o pomoc w rozsyłaniu zaproszeń na bazarek, który zrobiła.:cool1:

Edited by savahna
Posted

wegielkowa napisał(a):
Coś Ty mu łapy ze stawów powyrywała??

No zrobiłam mu lekki tuning. A co, nie ładnie? :roll:

Motyyylem jeeestem, aaaaa aaaaa :evil_lol: