erka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pierwsze chwile Tinki w nowym domu , minka jeszcze niewyraźna, ale dzisiaj już jest dużo lepiej:). Quote
erka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) A to synek Jogi, któremu wszędzie jest dobrze i niczym się nie przejmuje:). A tu z ciocią. Edited January 26, 2013 by erka Quote
erka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Do jednej rodziny , ale dwóch domów, Jogi poszedł do syna państwa, który mieszka osobno. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='erka']Ewelinka_m, w parku spotkanie jutro, nie dzisiaj:razz:.[/QUOTE] Jutro czyli już dzisiaj też jestem w pracy :eviltong::eviltong: a plakaciki śliczne :loveu: Quote
wegielkowa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='ewelinka_m']Jutro czyli już dzisiaj też jestem w pracy :eviltong::eviltong: a plakaciki śliczne :loveu:[/QUOTE] Ty kłamczucho jedna, jesteś w domu:mad: Własnie wróciliśmy z wizyty u Kajtola:eviltong: Quote
malagos Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Zdjecia cudne!! Ja też chce domek dla Mili............bu......... Quote
savahna Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='wegielkowa']Własnie wróciliśmy z wizyty u Kajtola:eviltong: Dobrze wychowany piesek wyszedł na podwórko,żeby się przywitać, zawinął się po 5 sekundach i wrócił spać na łóżko.To,że zdążyłam zrobić mu jedno zdjęcie graniczy z cudem.:diabloti: Poznał wegielkową, poznał Waldiego, mnie ...chyba też.:roll::oops: Na widok Terika się zjeżył...:cool3: A Terik się go bał...:roll: Więcej zdjęć Terika na wątku Gangu:cool1: Agasz miło było poznać.:lol: Quote
agasz Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 i wzajemnie :loveu:. mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja. głaski dla Terika Quote
wegielkowa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Zapraszamy na premierę mariusza pp; http://www.dogomania.pl/forum/threads/239206-Tworz%C4%99-na-Kielce Quote
malagos Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 a węgielkowa to ciągle awatar zmienia, prose pani! Już jej nie można rozpoznać......... Quote
erka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Szukamy transportu dla Maszki do Tychów:). Quote
mag.da Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Wreszcie się Maszka - Fistaszka doczekała :multi: Kajtol chyba trzyma linię :razz:, a Terik nic się nie zmienił :) A to Sisula - już zaaklimatyzowana :p Jest wielkości Silvy, tylko trochę szczuplejsza, ok. 11 - 12 kg. Łagodne, przyjazne psy, jak Masza i Morus lubi, bardziej natarczywych się trochę boi. Do ludzi przyjazna, kontaktowa, przylepa. Quote
savahna Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Słodziak z Sisi. Masza z własnego ogłoszenia czy z jakiegos polecenia erkowego. Noooo wreście. Quote
erka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ale Sisi nareszcie szczęśliwa:). A domek Masza będzie miała dzięki Pusi, bo to o nią pani dzwoniła:). Na ul.Warszawskiej zginął 2-letni psiak, czarny podpalany,gładkowłosy, średniej wielkości ,do kolana, przyjazny. Jakby ktoś widział, dajcie znać . Quote
ewelinka_m Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 "piekny piesek wzioł bym go bo mi by sie zdał w domu ale to zadaleko foksteriery so fajne pieski i czułe pozdrawiam" erko a może tu też coś polecimy? :evil_lol: o Bońka angowego takie zapytanie dostałam.. Quote
erka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Oooo, super , wyślij to do ang, bo nie wiadomo, czy tu zagląda, z pewnością bedzie chciała tam Bońka wydać, bo szczególnie to "czułe pozdrawiam" jest bardzo zachęcające:evil_lol:. Przybłąkała się w Kielcach sunia husky, z jednym niebieskim okiem, młoda ok. roku, gdybyście słyszały,ze komus zginęła. Quote
andzia69 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Macie coś puszystego do zaproponowania i w miarę młodego? Dzwonili do mnie ludkowie, ktorzy stracili psiaka (10 lat) i zadzwonili o Kokę - ale ona już w domku, więc powiedzialam, ze coś wyslę Quote
andzia69 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='erka'] Przybłąkała się w Kielcach sunia husky, z jednym niebieskim okiem, młoda ok. roku, gdybyście słyszały,ze komus zginęła.[/QUOTE] z tymi huskymi to normalnie idzie się pochlastać szarym mydłem! niedawno wstawiłam na FB ogloszenie o znalezionym w Cedzynie huskym i...okazuje się, ze to Gandalf (Ewelinka napisała)! nie wiedzialam, ze on znowu nawiał...nie poznałam go całkiem, tylko te jego uszy takie mi się znajome wydawaly... Quote
erka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Młode i puchate to chyba tylko Ajka, jest przed kolano, ma ok 10 mies. Quote
Mysia_ Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Kochani! Pisze tu z bardzo ważną sprawę. W weekend na seminarium poznałam dziewczynę, która od jakiegoś czasu usiłuje złapać małego pieska, który koczuje przy jakiejś głównej drodze z Krakowa do Kielc, ale niestety bezskutecznie :-( Miała by nawet dla niego domek, ale sama nie da rady :-( Czy ktos mógłby pomóc? podałabym jej namiary lub na odwrót... Quote
andzia69 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Mysia - ale Kraków - Kielce to odległość 120 km...gdzie to jest konkretnie? Quote
Mysia_ Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 nie wiem niestety :-( wiem, że szukała pomocy zarówno w organizacja w Krakowie jak i w Kielcach... Zaraz dopytam. Quote
Recommended Posts