Incia Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Nowy bazarek stworzony! Dzięki, Szu:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238849-Komplet-Gerlach-dla-Kielc-do-25-stycznia-godz-22%21-Zapraszam%21 Zapraszam! Quote
Jaaga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Chciałam zapytać, czy ze zdjęć u mojej mamy wyszły fotki Pimpusia, tego bojącego się terierka? Jesli tak, to bedę wdzięczna za podesłanie, bo nie ma do ogłoszeń. Mama była zaskoczona, jak Albinka zaakceptowała wegielkową. Do tej pory przed wszystkimi obcymi ( szczególnie z aparatem) zmykała. Tu ponoć była super. Kaśka, chyba musisz zacząć myslec nad nowym psem :razz:. Gloria tez podobno była milusia i przyklejała sie do Albinki. Dodam, że czegoś takiego nigdy nie robi. Normalnie wegielkowa to zaklinaczka psów :evil_lol:. Quote
savahna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='mag.da']Savahno, czyżbyś to Ty chciała (musiała? :diabloti:) zostać tym szczęśliwcem, co przejmie Jogiego? :cool3: A w życiu!!:evil_lol: To pocieszę Cię, Chyba kogo innego pocieszasz...:eviltong::p:diabloti: [quote name='Jaaga']Chciałam zapytać, czy ze zdjęć u mojej mamy wyszły fotki Pimpusia, tego bojącego się terierka? Jesli tak, to bedę wdzięczna za podesłanie, bo nie ma do ogłoszeń. Mama była zaskoczona, jak Albinka zaakceptowała wegielkową. Jest kilka fotek Pimpusia, ale niedużo.Zaraz wyślę, bo dopiero mi się net pojawił. Chciałam powiedzieć,że Albinka mnie też zaakceptowała, ale nie mogła się do mnie przytulać,bo wegielkowa była zazdrosna i kazała mi cały czas zdjęcia robić:placz: Quote
Jaaga Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Bo wegielkowa szykuje się do adopcji. Nie płacz, jak Albinka będzie u Niej, to pewnie juz pozwoli Ci ją przytulać, a teraz boi się o względy Albiny :eviltong:. Quote
mag.da Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='savahna']Chyba kogo innego pocieszasz...:eviltong::p:diabloti: No tak, już wiem KTO jest tym szczęśliwcem :eek2: Biedne małe szczeniątko :shake: :diabloti: Quote
savahna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='mag.da']No tak, już wiem KTO jest tym szczęśliwcem :eek2: Biedne małe szczeniątko :shake: [/QUOTE] Bardzo biedne.......:shake::shake: Quote
erka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Incia']Nowy bazarek stworzony! Dzięki, Szu:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238849-Komplet-Gerlach-dla-Kielc-do-25-stycznia-godz-22!-Zapraszam! Zapraszam! Szu, bardzo dziękujemy:loveu:! O Jogiego są juz jakieś zapytania, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Quote
savahna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) [quote name='erka'] O Jogiego są juz jakieś zapytania, zobaczymy czy coś z tego wyniknie. Ojej...to jak coś musimy koleżance na ferie jakieś inne zwierzątko do zaopiekowania zorganizować.:lol:Zostaną takie większe raczej szczeniaki,prawda??:diabloti: Roszpunkowa KIMI na Warszawę:p http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KIMI-szczeniak-mala-suczka-do-spokojnego-domu-ADOPCJA-W0QQAdIdZ449067737 Do informacji Centrali, druga suczka od Roszpunki to LOLA. SILVA na Warszawę http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SILVA-lagodna-przyjazna-nieduza-delikatna-sterylizowana-suczka-W0QQAdIdZ449230094 NERO na Warszawę http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NERO-szczeniak-piesek-sredni-4-mies-wilczasty-ADOPCJA-W0QQAdIdZ449272695 Edited January 20, 2013 by savahna Quote
erka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Są juz domki dla Tiny i jej maluszka. Tina będzie sterylizowana we wtorek, jak bedzie się dobrze czuła , to pojadą do domów w Puławach w piątek:). A to fotki Cziki z nowego domku, gdzie już bardzo dobrze się zadomowiła i jak widać zaprzyjaźniła z rezydentką:). Quote
mag.da Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='erka']Są juz domki dla Tiny i jej maluszka. To teraz kolej na Sabowe "maluszki" ;) Nero: Quote
Agata P Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kurołapa Kanisa na Kraków ogłosiłam :cool3: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KANIS-owczarek-niemiecki-mix-mlody-zrownowazony-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ449720638 Quote
Jaaga Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków. Quote
ewab Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Jaaga']Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków.[/QUOTE] Kieleckie czarownice wyadoptują każdą potworę:p. Moja Babcia mawiała "każda potwora ma swojego amatora". Jaago potwory masz, pozostaje "tylko" wyszukać tych amatorów. Quote
savahna Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) NERO na Kraków http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NERO-wilczasty-sredni-9kg-szczeniak-gladkowlosy-radosny-ODDAM-W0QQAdIdZ449855891 Ile Sabowe mają wiekowo i wagowo?Jakieś najnowsze ionfo o charakterach i temperamentach....Czy Saba też do ogłoszeń już? Ona miała sterylke? Przydałyby się wspólne zdjęcia Poli i Nero. Edited January 22, 2013 by savahna Quote
erka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) [quote name='Jaaga']Jakim cudem wyadoptowałyście tą czarną Czikę? Mam identyczne dwie szczeniorki i był tylko jeden, w dodatku nieciekawy telefon. Już zamartwiam się, co zrobię z dziewczynami. Są mile, bezproblemowe, spokojne, nie niszczą, a i tak nikt nie chce takich zwyczajnych czarnych, średnich kundelków.[/QUOTE] Czika nie dośc,że doczekała sie na swojego amatora, to jeszcze państwo przyjechali po nią z Elbląga!!! I to pociągiem! Savahna, Nero i Pola mają ok.4,5 mies, wagowo teraz nie wiem, ale na pewno mają ponad 10 kg, może mag.da jeszcze teraz zważy. Trochę nieśmiałe na początku, Pola bardziej , ale ja mag.da wzieła je do domu, to dosyć szybko się rozruszały. Saba jeszcze nie sterylizowana , bo muszą odejśc szczeniaki , nie ma gdzie jej oddzielić. Dzisiaj na sterylizację pojechała jamnisia Tina. Zgłosiłam ją do Sterylkowej Skarbonki, gdzie jestem deklarowiczką. Edited January 22, 2013 by erka Quote
wegielkowa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='erka']Czika nie dośc,że doczekała sie na swojego amatora, to jeszcze państwo przyjechali po nią z Elbląga!!! I to pociągiem! Savahna, Nero i Pola mają ok.4,5 mies, wagowo teraz nie wiem, ale na pewno mają ponad 10 kg, może mag.da jeszcze teraz zważy. Trochę nieśmiałe na początku, Pola bardziej , ale ja mag.da wzieła je do domu, to dosyć szybko się rozruszały. Saba jeszcze nie sterylizowana , bo muszą odejśc szczeniaki , nie ma gdzie jej oddzielić. Dzisiaj na sterylizację pojechała jamnisia Tina. Zgłosiłam ją do Sterylkowej Skarbonki, gdzie jestem delarowiczką.[/QUOTE] Chyba dilerką;) Quote
Recommended Posts