Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jaaga']Andzia69, napisz mi dziś proszę czy ten mały bezdomniak to pies czy suka? Zdjęcia kiepskie, ale siusiaka jakoś nie widać. Nie wiem, co kobiecie powiedzieć. Pinczerowata Funia wygląda tak:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.499160436800923.127557.100001209133991&type=1 Chyba podobny?

Jaaga to jest chłopak. Ktoś dał mu schronienie. Andzia wrzucała info na fb o ogłoszeniu http://zaginionepsy.pl/obiekt,19826,Znaleziony,Kielce,NN.html

Posted (edited)

Zapraszamy Derekcję Erosa na bazarek. Wypadałoby zajrzeć, nie czytać, ale chociaż ponieść co jakiś czas. Jakiś obowiązek Derekcja też musi mieć, a nie tylko zwis damski luzem na telefonie:mad:.
A piękna piersióweczka, dla lubiących alkohol popijać w tajemnicy przed rodziną, czeka.

Jola zobaczyła ogłoszenie na blaszaku Na Stoku, że na Orkana zginęła czarna duża suka imię PUMA z kosmatym pyskiem. Uciekła w szoku po potrąceniu przez samochód.

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']
Jola zobaczyła ogłoszenie na blaszaku Na Stoku, że na Orkana zginęła czarna duża suka imię PUMA z kosmatym pyskiem. Uciekła w szoku po potrąceniu przez samochód.

Posted

mag.da napisał(a):
Z wyrzutem to jutro na mnie spojrzy, jak go zapakuję do Wąglikowego samochodu.
Już sobie to wyobrażam :placz:

Nie wyobrażaj sobie, tylko długi spacer OSTATNI zafunduj wyjątkowemu psu. Będziemy u Was 0 6.15.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Nie wyobrażaj sobie, tylko długi spacer OSTATNI zafunduj wyjątkowemu psu. Będziemy u Was 0 6.15.

Jak spacer ma być DŁUGI, to muszę wstać o 4.00 :mdleje::flaming:
Litości nie mata ranne ptaszki :diabloti:

Posted

mag.da napisał(a):
Jak spacer ma być DŁUGI, to muszę wstać o 4.00 :mdleje::flaming:
Litości nie mata ranne ptaszki :diabloti:

Może nie być długi, może być bardzo długi.
Ja lubię się wysypiać, zwłaszcza w sobotę, ale zachciało się kundle wozić po Polsce w ramach atrakcji.

Posted (edited)

Sunia Pumba z ogloszenia się odnalazła.

Jaaga - poproszę tych ludzi, ktorzy wzięli tego małego psiaka o lepsze zdjęcia. Psiak jest wykapany, odrobaczony. Umie zachowywać czystość w mieszkaniu, chodzi ładnie na smyczy. Pani, która go wzięła wyjeżdża niedługo do córki do Anglii, dlatego sprawa jest pilna:(

tu jego opis i więcej zdjęć:

http://schronisko-dyminy.eadopcje.org/psiak/966

Edited by andzia69
Posted

Bary i Roki już w nowych domkach, podobno bardzo fajnych:).

Od właścicieli Barego już mam pierwsze fotki. Bary początkowo przerażony , jak dziewczyny przekazywały go w Tychach, musiały go wnieśc do samochodu, którym jechał dalej do Bielska B.
Ale już w samochodzie zaprzyjaźniał się z państwem, w domu ze wszystkimi sie witał, poznawał teren wokół domu, ale juz zupełnie na luzie:).

Tu jeszcze w drodze

To ode mnie dla węgielkowej i savahny, które o świcie jechały z psiakami/ a savahna wstała jeszcze w nocy ,żeby piec sernik dla wegielkowej:cool3:/ oraz mag.dy, która tez musiała się zerwać o świcie .

Posted

[quote name='erka']
To ode mnie dla węgielkowej i savahny, które o świcie jechały z psiakami/ a savahna wstała jeszcze w nocy ,żeby piec sernik dla wegielkowej:cool3:/ oraz mag.dy, która tez musiała się zerwać o świcie .

No one naprawde sa niemozliwe;) Dziewczyny WIELKIE ukłony:)

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Zastanawiałam się jak to możliwe CENTRALO,że masz fotkę z mojego aparatu, skoro przed chwilą dopiero zgrałam na kompa:diabloti:

http://i45.tinypic.com/116p5sg.jpg

SPROSTOWANIE:
To nie był sernik, tylko placek z brzoskwiniami i nie dla wegielkowej tylko dla Brunia:eviltong:

Kilka fotek więcej na wątku Brunka;)
Wegielkowa niezłe szoł zrobiła w kwestii przerzutu Barego.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Domki super.Psiaki w czasie drogi grzeczne, beniu tylko na początku trochę popłakał...

A w koszmarnych warunkach drogowych koleżanka sunęła jak przecinak.:cool1:Medal się jej należy za brawurę.:lol:
Wróciłyśmy najedzone i zrelaksowane.Idę pobiegać na nartach.:sweetCyb:

Posted

Biegasz na nartach :crazyeye:??? Ja też chcę:p.

Jak jestes taka zrelaksowana savahnko, to dzisiaj zostały pod wyrzucone pod lasem dwie szczeniorki ON-kowate. Nie ma co z nimi zrobic:shake:.

Posted

Savahna, jakbys mogła ogłosić na cito te dwie wilczkowate sunieczki i może Sisi tez, bo ona b. pilna.
Zresztą ostatnio zero jakichs normalnych telefonów. Ewentualnie ktos chce nam cos dodać, dzisiaj np. huskie'go.
No i czasami przychodzą maile typu:
"Dzień dobry podobno macie do wydania psa???
jeśli tak to prosze o informacje na ich dokładniej jego temat."

No i ostatni hit:evil_lol:

"Pytanie mam tylko jedno - czy kiedy decyduje sie na adopcje, to szczepienia oraz sterylizacje/kastracje zapewnia cenowo schronisko, czy te kosztorysy leżą na moim portfelu ?"

Posted

[quote name='erka']Savahna, jakbys mogła ogłosić na cito te dwie wilczkowate sunieczki i może Sisi tez, bo ona b. pilna.
Zresztą ostatnio zero jakichs normalnych telefonów. Ewentualnie ktos chce nam cos dodać, dzisiaj np. huskie'go.
No i czasami przychodzą maile typu:
"Dzień dobry podobno macie do wydania psa???
jeśli tak to prosze o informacje na ich dokładniej jego temat."

No i ostatni hit:evil_lol:

"Pytanie mam tylko jedno - czy kiedy decyduje sie na adopcje, to szczepienia oraz sterylizacje/kastracje zapewnia cenowo schronisko, czy te kosztorysy leżą na moim portfelu ?"

cudne! Jedno, ale jakie pytanie!

Posted

Bigo Ero, please, daj mi namiary na tego człowieka:modla: