Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojra (wczesniej Gaja) pozdrawia z nowego domku :)

Z kolega buldozkiem

Zazwyczaj sie zajmujemy wzajemnym obgryzaniem, ale teraz sie zmeczylismy...

Bo jak kolega przychodzi, to musze byc goscinna i mu ustapic miejsca na moim wyrku...

Ale jak kolegi nie ma, to sypiam tak :)

Posted

Morusek to luzak :p
Szybko się aklimatyzuje, wszystkich lubi, wszędzie mu dobrze i czuje się jak u siebie :cool3:

I jeszcze jeden luzak, tym razem rudy.
Ten też wszystkich lubi, a sympatię przejawia głównie uwieszaniem się na nogawkach :p
Ostatnio odkrył, że piłki są fajne, to teraz nikt nie może piłki ruszyć - wszystkie jego :diabloti:
Niech ktoś tylko ruszy, to z gardzieli wydrze :p, a po spacerze zakopuje je sobie na później. I zawsze wie, gdzie zakopał :razz:

lis z turbodoładowaniem:

Posted

[quote name='savahna']A to czarne podpalane to mag.do co?
http://img826.imageshack.us/img826/2787/47859118.jpg

Psiok :grins: (Fraszka ;)).

Silva była dziś sterylizowana.
Nie zdążyłam jej zrobić zdjęcia w fartuszku - rozprawiła się z nim szybko i definitywnie - fartuszek w cząstkach :shock:
Mam nadzieję, że nie rozpaskudzi sobie rany, bo nie ma jej jak zabezpieczyć :roll:

To jeszcze przed zabiegiem:

Posted

PILNE:

Poszukujemy ds lub choćby dt dla szczeniorki, której odmówiono 7.01 przyjęcia do schroniska. W miejscu gdzie jest może zostać 2 góra 3 dni. Suczyna ma na imię Dora

Jakbyście chciały wsadzać psiaki na stronkę to zapraszam - z tego co pamiętam Divia jest zalogowana

Od dzisiaj działa nowa - odmieniona strona poświęcona adopcjom zwierzaków - zostały na niej psiaki z Dymin i będziemy też wklejać zwierzaki , ktore będą w potrzebie: http://swietokrzyskie.eadopcje.org/

Posted

[quote name='andzia69']jakbyście chciały wsadzać psiaki na stronkę to zapraszam - z tego co pamiętam Divia jest zalogowana;)

Od dzisiaj działa nowa - odmieniona strona poświęcona adopcjom zwierzaków - zostały na niej psiaki z Dymin i będziemy też wklejać zwierzaki , ktore będą w potrzebie: http://swietokrzyskie.eadopcje.org/

Jestem jestem. Postawam sie zaktualizowac co nieco;)

Posted (edited)

Andzia69, dzięki za zdjęcie Brando:). Ale mu się poszczęściło po tak długiej poniewierce:).

W czwartek po szczeniaczkę Czikę od Miry przyjeżdżają państwo z Elbląga! Pociągiem!:-o
Zawsze mnie zadziwia, jak ludziom z drugiego końca Polski chce się jechać po najzwyklejszego szczeniaczka.

Edited by erka
Posted

erka napisał(a):
Andzia69, dzięki za zdjęcie Brando:). Ale mu się poszczęściło po tak długiej poniewierce:).

W czwartek po szczeniaczkę Czikę od Miry przyjeżdżają państwo z Elbląga! Pociągiem!:-o
Zawsze mnie zadziwia, jak ludziom z drugiego końca Polski chce się jechać po najzwyklejszego szczeniaczka.

łoł, szacun, jak mawia młodzież:)

Posted

erka napisał(a):

To nie zwykły szczeniaczek. To jest TEN szczeniaczek:).