Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):
Na konto naszych psiaków wpłynęło 355,50 zł od Inci z bazarku, z fantów Agaty P oraz 60 zł za zegarek jkp :).
Z bazarku divii_gg 230 zł, a z bazarku Rudzi-Bianki 135 zł :).

Bardzo serdecznie dziękujemy prowadzącym bazarki,ofiarodawcom fantów i licytującym:modla::modla::Rose::calus:.

Erosława jak dziękuje, to zawsze jakoś tak perwersyjnie (patrz emotikony:p).

Posted

W Nowy Rok ciemną nocą musiałam pojechać po Moruska, gdyż jego zdrowie i życie było zagrożone :roll: - w okolicy zaczęły się cieczki i ten amant od siedmiu boleści stawał do walki z młodszymi i większymi od siebie konkurentami :shock:

Pogoda nie sprzyja, ale kilka nowych zdjęć mu zrobiłam:

Posted

Wegielkowa, jakie fajne łapy ma Twój kocio w avatarze. Jak puchaty gips :evil_lol: To ta twoja zdobyczna mainecoonka, której nie chciałaś wyadoptować dalej?
Nie tylko Twoje wpisy budzą zainteresowanie, ale i avatarki. Choć na tym poprzednim, to chyba niewiele było widać :razz:.
Cioteczki, mam na DT pinczerkowatą mega miłą 6 kg paróweczkę. Jakby ktoś szukał psa, który nie wymaga długich spacerów i kocha ludzi, to pamiętajcie o mnie.
Za to gdyby były u was jeszcze jakieś kocięta to dajcie znać. Tu są już podrostki tylko, a ludzie jeszcze dzwonią o maluchy ze starych ogłoszeń. Ewentualnie zamienię na dzikie koty niewychodzące, bo w tymczasowaniu takich ostatnio się specjalizuję :eviltong:. Bardzo praktyczne, cały dzień nie widać ani nie słychac, a nocą znika jedzenie z miseczek i zapełnia się kuweta.

Posted

Mam parę zdjęć tej foksi o której pisałam.
Erciu szefowo czy mogę w ogłoszeniach dać namiary na Ciebie ??? plisss :modla:
Trzeba by tylko jakieś imię jej znaleźć :roll:

Oto foksia -kotolubna :lol:

Posted (edited)

Mag.do, ale się jamnisia prze te kilka dni zaokrągliła, jak ją przywiozłyśmy, to miała taki wklęsły brzuszek i żebra sterczące.

Agatko, oczywiście ogłoś foksię na mnie, tyko napisz mi na pw coś o niej, imię, wiek, charakter, bo na razie tylko wiem,ze nie zjada kotów. Czy ona teraz jest w mieszkaniu?

Szuka domu też 2-letni foksiu, bedę miała fotki.

Morusek miał byc takim staruszkiem, a tu w pędzie nie ustępuje młodym koleżankom;).

Edited by erka
Posted

[quote name='Jaaga']Wegielkowa, jakie fajne łapy ma Twój kocio w avatarze. Jak puchaty gips :evil_lol: To ta twoja zdobyczna mainecoonka, której nie chciałaś wyadoptować dalej?
Nie tylko Twoje wpisy budzą zainteresowanie, ale i avatarki. Choć na tym poprzednim, to chyba niewiele było widać :razz:.
Cioteczki, mam na DT pinczerkowatą mega miłą 6 kg paróweczkę. Jakby ktoś szukał psa, który nie wymaga długich spacerów i kocha ludzi, to pamiętajcie o mnie.

Dziewczyny, ja też się podepnę, natomiast ja szukam dorosłego psa/suki do 5 kg.
Nie DS, tylko DT (moze zmienić się w DS, nie gwarantuję, że tak nie będzie). Sprawa pilna ;-)
Preferowane zwierzaki z Wawy i okolic - na Paluchu nie możemy się odnaleźć sami :roll:
Podeślijcie na PW, albo maila marlenadrozd@op.pl

moze tu podeslesz tymczasowiczke? przeklejam z innego watku

Posted

Wczoraj ok godz 16 na ksm-ie zaginął Gandalf psiak w typie huskiego! Miał na sobie brązową skórzaną obrożę ze srebrną adresówką. gdyby ktoś go widział prosimy o kontakt pod nr tel : 664049969. :(

Posted

Tak, to Dante.W nowym domu dostal nowe imie. Caly czas trwaja poszukiwania. Ewelinka dzis caly dzien go szukala. Jutro jedziemy go szukac od nowa na trasie do Bielin... :-(

Posted

Linssi napisał(a):
Dante vel Gandalf sie odnalazl. Namierzyla go Eruane w Woli Jachowej. Dzieki Asia :loveu: A ta powsinoge tylko sprac po tym futrzastym tylku :mad:

Uff, to dobrze. Ale trzeba przyznać, że ciągnie wilka do lasu.

Posted

Agata czemu Ty mrugasz do mnie? Nie pamiętam,żebym cos z Toba dzisiaj chrzciła.:roll::cool1:
Wolno mi się dzisiaj mysli i dopiero dotarło do mnie,że się Dante znalazł:multi:

Posted

Tak, Dantuś vel Gandalf wrócił do domu! :multi:
Wczoraj był widziany jak kierował się w stronę Górna, przewidywaliśmy, że wraca do Bielin.. dziś Ewa spotkała go jak prawdopodobnie wracał z podróży do kielc :cool3: jest padnięty, zasypia na stojąco. Odsypia swoje głupie pomysły :mad:

dziękujemy wszystkim za pomoc :loveu:

nie miał siły nawet dotrzeć na posłanie..

Posted

Ewelinka, czy ja dobrze zrozumiałam,że Dante/Gandalf wracał do Kielc z ucieczki??
Bo jak tak to chyba znaczy,że stoi na krawędzi, jeszcze go ciągnie w stare miejsce, ale przypomniał sobie,że ma już fajny dom....
Dobrze,że mu się nic złego nie przydarzyło.:roll: