ewelinka_m Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='savahna']A jak Ty dziewczynko masz na imię??:cool3: Jak się Czika zmieniła...wypiękniała. . :niewiem: Ajka: na zdjęciach wygląda na większą, ale waży jakieś 8-9 kg Quote
Handzia55 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ten bąbelek jest przecudny:loveu: Można prosić więcej szczegółów, gdzie takie śliczności znalazłyście?:crazyeye: Domyślam się tylko, że na puchowych piernatach to one nie spały:cool3: Quote
wegielkowa Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Handzia55 napisał(a):Ten bąbelek jest przecudny:loveu: Można prosić więcej szczegółów, gdzie takie śliczności znalazłyście?:crazyeye: Domyślam się tylko, że na puchowych piernatach to one nie spały:cool3: Jamniczka była w stodole na łańcuchu. Quote
erka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Jamniorek był wydany przez tą dziewczyne, ale został odebrany. Jeszcze nie wiadodmo, czy tam wróci. Ewelinka_m, a nie zrobiłaś zdjęcia temu dzisiejszemu znalezisku Miry? Mira znalazła w okolicy Stoku i Uroczyska przerażoną młodą sunieczke w typie spaniela, biegającą między samochodami. Sunia była ze smyczą, musiała komus sie wyrwac Quote
divia_gg Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Linssi napisał(a):Ta kruszynka jest mega! <3 Noooooooooo!!!! Genialny bąbelek :cool3: Quote
ewelinka_m Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 erka napisał(a): Ewelinka_m, a nie zrobiłaś zdjęcia temu dzisiejszemu znalezisku Miry? c Erko u Mirki byłam w piątek, nie dzisiaj ;) Śliczne te jamniczkowate stworki Quote
Roszpunka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Moje Sylwestrowe Gwiazdy ;) Mają 8- 10 tygodni, skóra w kiepskim stanie, zapchlone i zarobaczone jak ta lala, oczywiście :p Lola - 3,1 kg wagi, wesoła, słodka rozrabiara. Kimi - 1,8 kg, trochę jeszcze przerażona, nieśmiała, ale szybciutko robi postępy. Postaram się o więcej fotek i oczywiście poproszę o ogłoszenia - chyba, że będę zmuszona zamknąć je w piwnicy, rozumiesz przecież Savanko?:evil_lol: Quote
erka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Fajne sunieczki, rzeczywiście Lola podobna do Poli:). Ale sporo większa od Kimi. W jakim wieku, chyba 2,5-3 mies.? Quote
Roszpunka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 erka napisał(a):Fajne sunieczki, rzeczywiście Lola podobna do Poli:). Ale sporo większa od Kimi. W jakim wieku, chyba 2,5-3 mies.? Mają 8 do 10 tygodni. Quote
erka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Czyli przynjamniej Lola nie bedzie taka malutka docelowo, skoro teraz waży ponad 3 kg. Quote
Roszpunka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 erka napisał(a):Czyli przynjamniej Lola nie bedzie taka malutka docelowo, skoro teraz waży ponad 3 kg. Maleńka na pewno nie, ale jakiś olbrzym też z niej nie wyrośnie ;) Ale słodzizna z niej straszna, cud miód i orzeszki normalnie :) Quote
Incia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [quote name='Roszpunka']Maleńka na pewno nie, ale jakiś olbrzym też z niej nie wyrośnie ;) Ale słodzizna z niej straszna, cud miód i orzeszki normalnie :) Nie mogę się piątku doczekać, wycałuję i wymiętolę te piękniochy:loveu: Erko, na konto naszych psiaków poleciało 355,50 z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236447-%C5%9Awi%C4%85teczny-decoupage-dla-Kielc%21-Zapraszamy-do-5-grudnia-godz-22%21%21%21 Potwierdź proszę tu i tam, jak dolecą:) Wysłałam dodatkowo 60 zł z pozabazarkowej sprzedaży zegara od jkp:) To też potwierdź;) Jutro bądź w piątek zaczynam nowy wieeeelki bazar! Quote
savahna Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 (edited) [quote name='Roszpunka']będę zmuszona zamknąć je w piwnicy, rozumiesz przecież Savanko?:evil_lol: A wcale mnie to nie wzrusza! Zamykaj.:diabloti::eviltong: Może jakoś ostatecznie, kiedyś tam się ogłosi.:cool1: Czika na Kielce. http://www.morusek.pl/ogloszenie/143633/CZIKA-szczeniaksuczka-sredniagladkowlosaczarnalagodnaADOPCJA/ Chciałam zapytac co z Silvą i Barym.:oops:Jakieś domki chyba oczekujące są, tak? Nie ogłaszać, tak?:roll: A jamnisia i dziecko? Ogłaszać czy już sa chętni, bo w Kielcach nawet z tymi kiepskimi wcześniejszymi zdjęcia spora oglądalność.Szczeniak wraca czy ogłaszać? Oczywiście poproszę też o sesję foto w najbliższym czasie...;):lol: Jamnisie wegielkowa ochrzciła TINA a ja małeg Jogi i na Warszawę wspólne ogłoszenie im robię. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Suczka-mix-jamnik-i-jej-szczeniak-szukaja-domow-ADOPCJA-W0QQAdIdZ444214723 Edited January 3, 2013 by savahna Quote
Rudzia-Bianca Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ekipo kielecka :) Tylko dobrych dni w Nowym Roku i jak najmniej bezdomniaków :) i maleńki prezencik na ten Nowy Rok poleciało na konto erki 135 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/236598-Koniec-rozliczamy-na-Reksia-i-Kielce/page40 jak dotrze proszę o potwierdzenie :) Quote
ewelinka_m Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='erka'] Ewelinka_m, a nie zrobiłaś zdjęcia temu dzisiejszemu znalezisku Miry? Mira znalazła w okolicy Stoku i Uroczyska przerażoną młodą sunieczke w typie spaniela, biegającą między samochodami. Sunia była ze smyczą, musiała komus sie wyrwac Sunia tęskni za właścicielami, jest miła i łagodna. Quote
mag.da Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='savahna'] Jamnisie wegielkowa ochrzciła TINA a ja małego Jogi i na Warszawę wspólne ogłoszenie im robię. To przypadek, czy po wujku rezydencie? :cool3: Mały Jogi pozbywa się dziś pasażerów na gapę, może mu brzuchol zmaleje, bo teraz, jak się przewróci na plecy, to nie może wstać, wygląda, jak żuczek do góry nogami :roll: :diabloti: Ważyłam dzisiaj Sabowe szczeniory: Nero - 9 kg :eek2: Pola - 8,5 kg :shock: Roki - 6 kg :D Quote
mira145 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Sunia w typie spaniela ,wróciła do swoich :multi: Sara-takie ma imię-wyrwała się panu na spacerze ,kiedy ktoś odpalił petardę:angryy: Na szczęście wszystko dobrze się skończyło:lol: Quote
Agata P Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Dobrze,że sunia wróciła do domu:lol: To może jeszcze trochę dobrych wieści. Sunia w typie foksika ,którą wklejałam wcześniej miała po sterylce wrócić na CPN,wczoraj próbowałam ją zlokalizować,żeby podjechać porobić zdjęcia do ogłoszeń. I doznałam następnego szoku (pozytywnego) A mianowicie sunia jest na DT u Pani z gminy :crazyeye: konkretnie to u jej mamy. Pani powiedziała,że nie miała serca po sterylce taką''nie wygojoną'' ze szwami odwieźć w to samo miejsce więc zabrała ją do siebie ,a kiedy musiała wrócić do pracy zawiozła do mamy. Jednak w dalszym ciągu potrzebny DS,prosiła o pomoc w szukaniu ,bo to 4 pies u jej mamy,Ona sama też ma jakieś znajdki ,więc ten jest ''poza planowy'' Mam dostać w ciągu kilku dni fotki. Z tego co mówiła to sunia jest spokojna,bezproblemowa myślę że ma spore szanse na dom:roll: Quote
wilczka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 savahna-odetkaj sie bo skrzynke masz pelna a na profilu nie moge pisac Quote
erka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Na konto naszych psiaków wpłynęło 355,50 zł od Inci z bazarku, z fantów Agaty P oraz 60 zł za zegarek jkp :). Z bazarku divii_gg 230 zł, a z bazarku Rudzi-Bianki 135 zł :). Bardzo serdecznie dziękujemy prowadzącym bazarki, ofiarodawcom fantów i licytującym:modla::modla::Rose::calus:. Quote
Recommended Posts