Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten bąbelek jest przecudny:loveu: Można prosić więcej szczegółów, gdzie takie śliczności znalazłyście?:crazyeye: Domyślam się tylko, że na puchowych piernatach to one nie spały:cool3:

Posted

Handzia55 napisał(a):
Ten bąbelek jest przecudny:loveu: Można prosić więcej szczegółów, gdzie takie śliczności znalazłyście?:crazyeye: Domyślam się tylko, że na puchowych piernatach to one nie spały:cool3:
Jamniczka była w stodole na łańcuchu.

Posted

Jamniorek był wydany przez tą dziewczyne, ale został odebrany. Jeszcze nie wiadodmo, czy tam wróci.

Ewelinka_m, a nie zrobiłaś zdjęcia temu dzisiejszemu znalezisku Miry?

Mira znalazła w okolicy Stoku i Uroczyska przerażoną młodą sunieczke w typie spaniela, biegającą między samochodami. Sunia była ze smyczą, musiała komus sie wyrwac

Posted

Moje Sylwestrowe Gwiazdy ;) Mają 8- 10 tygodni, skóra w kiepskim stanie, zapchlone i zarobaczone jak ta lala, oczywiście :p

Lola - 3,1 kg wagi, wesoła, słodka rozrabiara.

Kimi - 1,8 kg, trochę jeszcze przerażona, nieśmiała, ale szybciutko robi postępy.

Postaram się o więcej fotek i oczywiście poproszę o ogłoszenia - chyba, że będę zmuszona zamknąć je w piwnicy, rozumiesz przecież Savanko?:evil_lol:

Posted

erka napisał(a):
Czyli przynjamniej Lola nie bedzie taka malutka docelowo, skoro teraz waży ponad 3 kg.

Maleńka na pewno nie, ale jakiś olbrzym też z niej nie wyrośnie ;) Ale słodzizna z niej straszna, cud miód i orzeszki normalnie :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Maleńka na pewno nie, ale jakiś olbrzym też z niej nie wyrośnie ;) Ale słodzizna z niej straszna, cud miód i orzeszki normalnie :)

Nie mogę się piątku doczekać, wycałuję i wymiętolę te piękniochy:loveu:

Erko, na konto naszych psiaków poleciało 355,50 z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236447-%C5%9Awi%C4%85teczny-decoupage-dla-Kielc%21-Zapraszamy-do-5-grudnia-godz-22%21%21%21

Potwierdź proszę tu i tam, jak dolecą:)
Wysłałam dodatkowo 60 zł z pozabazarkowej sprzedaży zegara od jkp:)
To też potwierdź;)

Jutro bądź w piątek zaczynam nowy wieeeelki bazar!

Posted (edited)

[quote name='Roszpunka']będę zmuszona zamknąć je w piwnicy, rozumiesz przecież Savanko?:evil_lol:
A wcale mnie to nie wzrusza! Zamykaj.:diabloti::eviltong:
Może jakoś ostatecznie, kiedyś tam się ogłosi.:cool1:

Czika na Kielce.
http://www.morusek.pl/ogloszenie/143633/CZIKA-szczeniaksuczka-sredniagladkowlosaczarnalagodnaADOPCJA/

Chciałam zapytac co z Silvą i Barym.:oops:Jakieś domki chyba oczekujące są, tak? Nie ogłaszać, tak?:roll:
A jamnisia i dziecko? Ogłaszać czy już sa chętni, bo w Kielcach nawet z tymi kiepskimi wcześniejszymi zdjęcia spora oglądalność.Szczeniak wraca czy ogłaszać?
Oczywiście poproszę też o sesję foto w najbliższym czasie...;):lol:

Jamnisie wegielkowa ochrzciła TINA a ja małeg Jogi i na Warszawę wspólne ogłoszenie im robię.
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Suczka-mix-jamnik-i-jej-szczeniak-szukaja-domow-ADOPCJA-W0QQAdIdZ444214723

Edited by savahna
Posted

[quote name='erka']

Ewelinka_m, a nie zrobiłaś zdjęcia temu dzisiejszemu znalezisku Miry?

Mira znalazła w okolicy Stoku i Uroczyska przerażoną młodą sunieczke w typie spaniela, biegającą między samochodami. Sunia była ze smyczą, musiała komus sie wyrwac
Sunia tęskni za właścicielami, jest miła i łagodna.

Posted

[quote name='savahna']
Jamnisie wegielkowa ochrzciła TINA a ja małego Jogi i na Warszawę wspólne ogłoszenie im robię.

To przypadek, czy po wujku rezydencie? :cool3:
Mały Jogi pozbywa się dziś pasażerów na gapę, może mu brzuchol zmaleje, bo teraz, jak się przewróci na plecy, to nie może wstać, wygląda, jak żuczek do góry nogami :roll: :diabloti:

Ważyłam dzisiaj Sabowe szczeniory:

Nero - 9 kg :eek2:
Pola - 8,5 kg :shock:
Roki - 6 kg :D

Posted

Sunia w typie spaniela ,wróciła do swoich :multi:
Sara-takie ma imię-wyrwała się panu na spacerze ,kiedy ktoś odpalił petardę:angryy:
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło:lol:

Posted

Dobrze,że sunia wróciła do domu:lol:

To może jeszcze trochę dobrych wieści.
Sunia w typie foksika ,którą wklejałam wcześniej miała po sterylce wrócić na CPN,wczoraj próbowałam ją zlokalizować,żeby podjechać porobić zdjęcia do ogłoszeń.
I doznałam następnego szoku (pozytywnego)
A mianowicie sunia jest na DT u Pani z gminy :crazyeye: konkretnie to u jej mamy.
Pani powiedziała,że nie miała serca po sterylce taką''nie wygojoną'' ze szwami odwieźć w to samo miejsce więc zabrała ją do siebie ,a kiedy musiała wrócić do pracy zawiozła do mamy.
Jednak w dalszym ciągu potrzebny DS,prosiła o pomoc w szukaniu ,bo to 4 pies u jej mamy,Ona sama też ma jakieś znajdki ,więc ten jest ''poza planowy''
Mam dostać w ciągu kilku dni fotki.
Z tego co mówiła to sunia jest spokojna,bezproblemowa myślę że ma spore szanse na dom:roll:

Posted

Na konto naszych psiaków wpłynęło 355,50 zł od Inci z bazarku, z fantów Agaty P oraz 60 zł za zegarek jkp :).
Z bazarku divii_gg 230 zł, a z bazarku Rudzi-Bianki 135 zł :).

Bardzo serdecznie dziękujemy prowadzącym bazarki, ofiarodawcom fantów i licytującym:modla::modla::Rose::calus:.