eliza_sk Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dajcie znać jak macie jakiś pomysł szturmy Warszawy, bo też mam jedno do wywózki. Quote
ewelinka_m Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 oo wreszcie jakieś zainteresowanie :cool1: W niedzielę Dantuś pierwszy raz się.... bawił!! :multi: Pięknie chodzi na smyczy, na poczatku miał problemy z samodzielnym wejściem do domu, teraz to już żaden problem! Byłam go odpchlić, trochę się wystraszył i pierwsze co to wpadł w ramiona pańci, tzn że czuje się już coraz bardziej bezpiecznie ;) Cieszy się na widok domowników, jest bardzo grzeczny w domu.. pies ideał ;) dostojny, na warczące małe białe kurduple nawet nie zwraca uwagi Rambo... :-o Savciu tu masz zdjęcia szczeniorków stodołowych nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-i-og%C5%82oszenia-aktualizacja-i-info-str-1?p=19974251#post19974251 i 2" http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-i-og%C5%82oszenia-aktualizacja-i-info-str-1?p=19974256#post19974256 Quote
emilia2280 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='wegielkowa']A dlaczego Savahna nie zaśmieca wątku Daszą? Wygląda, jakby miała zezowate oczka ze szklanych koralików:evil_lol: [/QUOTE] Matka ma zeza, córka ma zeza (wg Wégielkowej), chyba mnie kusisz kobito wiedzác ze mam zezowatego kota i takie skrzywienie (plus ksywe zéby psie) ;ppp Quote
Agata P Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 :-o Kurcze Savcia ale cuuuuuudo:loveu: Jak to dobrze ,że nie tymczasuję tego bąbla bo na bank bym go nie oddała . Dantuś śliczny ,taki dostojny ,poważny psiak. Cieszę się bardzo,że już nie marznie . Jeszcze jakiś konkret by się przydał ,szuka domu czy już znalazł :roll: I jeszcze Ramolek :multi: Quote
mira145 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A nie można próbować przypiąć smycz i żeby sobie tak luzem chodziła i się przyzwyczajała.[/QUOTE] Ajka już dwie smycze zjadła:diabloti: ! Quote
ang Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Na konto szefowej poszło 403 zł, bardzo poproszę o potwierdzenie na wątku, jak dotrą http://www.dogomania.pl/forum/threads/227892-BRAKUJE-190-Z%C5%81-NA-DT-(-Mela-mini-husky-%C5%9Bliczna-bardzo-przyjacielska-szczeniorka/page8 Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) [quote name='ewelinka_m']na małe białe kurduple nawet nie zwraca uwagi Ale Ty odważna jesteś na tym wątku, takie teksty,,,,:roll::diabloti: Cuuuudne zdjęcia i przynajmniej już więcej wiadomo o chopaku.:lol:Foty kundli sobie wzięłam.dzięki.Tylko martwi mnie Twoja wiedza na temat różnic między pieskiem i suczką.:evil_lol: To jest sunia nr dwa :-o [quote name='Agata P'] :-o Kurcze Savcia ale cuuuuuudo:loveu: Jak to dobrze ,że nie tymczasuję tego bąbla bo na bank bym go nie oddała . Kurcze, Agatka....:cool3: jak Cię puknę....:mad::lol:Widać jak śledzisz wątek.Nawet fotek Daszy nie widziałaś...Ten piesio to rasowy Elkhund jest:eviltong: A to Dasza...równie rasowa:diabloti::lol: Edited December 10, 2012 by savahna Quote
mag.da Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='erka'] Jakie imię damy suni, bo chyba nie Szarka II:cool3:. Może Silva? Chyba nie było sprzeciwu, tak więc Silva: Quote
justysiek Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 pisała do mnie nowa Pani Miki, sunia super się u niej czuje, cały czas się bawi i dziewczyna jest z niej b. zadowolona, jak prześle mi jakieś fotki to wrzucę je tu. Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='mag.da']Chyba nie było sprzeciwu, tak więc Silva: [/QUOTE] Sprzeciw będzie...wieczorem, jak koleżanka W. dotrze do domu.:diabloti: Ale fajne zdjęcia i ewelinki i Twoje...cudne...:lol: Może mi się uda Silvę Szarke ogłosić jakoś dzisiaj.A jak ze sterylka, jakos juz zaplanowana czy jeszcze??:roll: Dasza jest zdecydowanie dzieckiem Silvy Szarki,wbrewe teorii spiskowej wegielkowej, no chyba,ze wegielkowa jakąś tajemna wiedze na temat posiada. Quote
mag.da Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Kwintesencja ciapulkowatości :evil_lol:: hę??? Quote
mag.da Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='savahna']Sprzeciw będzie...wieczorem, jak koleżanka W. dotrze do domu.:diabloti: Ale fajne zdjęcia i ewelinki i Twoje...cudne...:lol: Może mi się uda Silvę Szarke ogłosić jakoś dzisiaj.A jak ze sterylka, jakos juz zaplanowana czy jeszcze??:roll: Dasza jest zdecydowanie dzieckiem Silvy Szarki,wbrewe teorii spiskowej wegielkowej, no chyba,ze wegielkowa jakąś tajemna wiedze na temat posiada.[/QUOTE] Sterylka w planach niebawem, bo nie wiadomo, czy sunia czasem nie zaciążona już. Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 O Figa! Silvę-Szarkę na Warszawę robię. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SILVA-suczka-srednia-delikatnej-budowy-lagodna-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ438945480 Quote
erka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) To super ,że Dante tak szybko się zadomowił po tak długim okresie bezdomności, myślałam,że będzie trudniej. Dzisiaj przyjechał pan z Niepołomic i zabrał tego większego szczeniaczka z szopy. To ten, który wczesniej źle się czuł i był u weta, dzisiaj juz było dobrze, natomiast dzisiaj źle się poczuł ten mniejszy i wylądował na obserwacji u weta. Mam nadzieję ,ze też szybko mu przejdzie. Ale on nie może już wrócić do tej szopy. Bardzo potrzebne za 3 dni dt dla niego! Proszę bardzo o pomoc! On jest naprawdę malutki i słodziak ogromny. Tu biduleniek z dzisiaj chorutki. Oprócz Rambulka jest też szansa na dom dla Figuni:). Edited December 10, 2012 by erka Quote
erka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Savahnko, ogłoś beniutka z tą cudną fotką, przecież musi się ktoś zakochać, plissss....:) A Silva też piękna subtelna sunia:). Quote
savahna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 No jak "plissss" to nie mam wyboru:evil_lol: Figunia do braciaka i matuli jedzie?:oops::cool1: Quote
erka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Tak , braciak przyjedzie po nią z .:roll:........./ nie wiem, jak jest siostra od braciaka:razz:/ Quote
wegielkowa Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='erka']Tak , braciak przyjedzie po nią z .:roll:........./ nie wiem, jak jest siostra od braciaka:razz:/[/QUOTE] Wiesz, co, Eros, Ty to jakaś dziwna jesteś:shake:. Skoro braciak jest od braci to przecież chyba logiczne że siostrzak jest od siostry:razz:. Quote
Recommended Posts