Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oo wreszcie jakieś zainteresowanie :cool1:

W niedzielę Dantuś pierwszy raz się.... bawił!! :multi: Pięknie chodzi na smyczy, na poczatku miał problemy z samodzielnym wejściem do domu, teraz to już żaden problem! Byłam go odpchlić, trochę się wystraszył i pierwsze co to wpadł w ramiona pańci, tzn że czuje się już coraz bardziej bezpiecznie ;)
Cieszy się na widok domowników, jest bardzo grzeczny w domu.. pies ideał ;) dostojny, na warczące małe białe kurduple nawet nie zwraca uwagi

Rambo... :-o
Savciu tu masz zdjęcia szczeniorków stodołowych nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-i-og%C5%82oszenia-aktualizacja-i-info-str-1?p=19974251#post19974251
i 2"
http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-i-og%C5%82oszenia-aktualizacja-i-info-str-1?p=19974256#post19974256

Posted

[quote name='wegielkowa']A dlaczego Savahna nie zaśmieca wątku Daszą?
Wygląda, jakby miała zezowate oczka ze szklanych koralików:evil_lol:
[/QUOTE]

Matka ma zeza, córka ma zeza (wg Wégielkowej), chyba mnie kusisz kobito wiedzác ze mam zezowatego kota i takie skrzywienie (plus ksywe zéby psie) ;ppp

Posted

:-o Kurcze Savcia ale cuuuuuudo:loveu: Jak to dobrze ,że nie tymczasuję tego bąbla bo na bank bym go nie oddała .

Dantuś śliczny ,taki dostojny ,poważny psiak. Cieszę się bardzo,że już nie marznie .
Jeszcze jakiś konkret by się przydał ,szuka domu czy już znalazł :roll:

I jeszcze Ramolek :multi:

Posted (edited)

[quote name='ewelinka_m']na małe białe kurduple nawet nie zwraca uwagi

Ale Ty odważna jesteś na tym wątku, takie teksty,,,,:roll::diabloti:
Cuuuudne zdjęcia i przynajmniej już więcej wiadomo o chopaku.:lol:Foty kundli sobie wzięłam.dzięki.Tylko martwi mnie Twoja wiedza na temat różnic między pieskiem i suczką.:evil_lol:
To jest sunia nr dwa
:-o

[quote name='Agata P']
:-o Kurcze Savcia ale cuuuuuudo:loveu: Jak to dobrze ,że nie tymczasuję tego bąbla bo na bank bym go nie oddała .

Kurcze, Agatka....:cool3: jak Cię puknę....:mad::lol:Widać jak śledzisz wątek.Nawet fotek Daszy nie widziałaś...Ten piesio to rasowy Elkhund jest:eviltong:
A to Dasza...równie rasowa:diabloti::lol:

Edited by savahna
Posted

[quote name='mag.da']Chyba nie było sprzeciwu, tak więc Silva:
[/QUOTE]
Sprzeciw będzie...wieczorem, jak koleżanka W. dotrze do domu.:diabloti:
Ale fajne zdjęcia i ewelinki i Twoje...cudne...:lol:
Może mi się uda Silvę Szarke ogłosić jakoś dzisiaj.A jak ze sterylka, jakos juz zaplanowana czy jeszcze??:roll:
Dasza jest zdecydowanie dzieckiem Silvy Szarki,wbrewe teorii spiskowej wegielkowej, no chyba,ze wegielkowa jakąś tajemna wiedze na temat posiada.

Posted

[quote name='savahna']Sprzeciw będzie...wieczorem, jak koleżanka W. dotrze do domu.:diabloti:
Ale fajne zdjęcia i ewelinki i Twoje...cudne...:lol:
Może mi się uda Silvę Szarke ogłosić jakoś dzisiaj.A jak ze sterylka, jakos juz zaplanowana czy jeszcze??:roll:
Dasza jest zdecydowanie dzieckiem Silvy Szarki,wbrewe teorii spiskowej wegielkowej, no chyba,ze wegielkowa jakąś tajemna wiedze na temat posiada.[/QUOTE]

Sterylka w planach niebawem, bo nie wiadomo, czy sunia czasem nie zaciążona już.

Posted (edited)

To super ,że Dante tak szybko się zadomowił po tak długim okresie bezdomności, myślałam,że będzie trudniej.

Dzisiaj przyjechał pan z Niepołomic i zabrał tego większego szczeniaczka z szopy. To ten, który wczesniej źle się czuł i był u weta, dzisiaj juz było dobrze, natomiast dzisiaj źle się poczuł ten mniejszy i wylądował na obserwacji u weta.
Mam nadzieję ,ze też szybko mu przejdzie. Ale on nie może już wrócić do tej szopy.
Bardzo potrzebne za 3 dni dt dla niego! Proszę bardzo o pomoc!
On jest naprawdę malutki i słodziak ogromny.
Tu biduleniek z dzisiaj chorutki.

Oprócz Rambulka jest też szansa na dom dla Figuni:).

Edited by erka
Posted

[quote name='erka']Tak , braciak przyjedzie po nią z .:roll:........./ nie wiem, jak jest siostra od braciaka:razz:/[/QUOTE]
Wiesz, co, Eros, Ty to jakaś dziwna jesteś:shake:. Skoro braciak jest od braci to przecież chyba logiczne że siostrzak jest od siostry:razz:.