erka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Jaki piękny beniutek i nareszcie uśmiechnięty:). Suchy szampon węgielkowej trochę dał radę. Dzięki Eliza za wysłanie Barego:). Quote
mag.da Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 (edited) savahna napisał(a):Co tam Kastorek znowu wykombinował??:roll::diabloti: Dzień bez kombinowania, dniem straconym :diabloti: erka napisał(a):Suchy szampon węgielkowej trochę dał radę. Tak, tylko zdecydowanie za mało go było, jak na benia :lol:, ale domieszałam mąki ziemniaczanej i jakoś wystarczyło ;) Savahna, jaką masz tlitną Franczeskę w avatarku :loveu: Pasowaliby do siebie z Kastorkiem :diabloti: Edited November 24, 2012 by mag.da Quote
savahna Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='mag.da']Dzień bez kombinowania, dniem straconym :diabloti: Savahna, jaką masz tlitną Franczeskę w avatarku :loveu: Pasowaliby do siebie z Kastorkiem :diabloti: No to mnie rozbawiłaś....:evil_lol:Tylko,że Kastorek jakby ciut większy....:lol: Mam nadzieję,że dajesz jakoś radę, a taki się wydawał aniołek....:diabloti::diabloti: Edit: Zapomniałam już,że Sabcia taką ksywkę miała.;) Quote
erka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Już dzisiaj rano był telefon od państwa Muszki z wielkimi podziekowaniami za sunieczkę, która jest najpiękniejsza i wogóle same naj...:). Muszka pierwszej nocy zajęła fotel, na którym spał ich poprzedni psiak, ale ponieważ pani zauwazyła ,że nie śpi, tylko czuwa, to wzięła ja do łóżka i tak Muszka wyciągnięta przespała całą noc w nowym domu. Quote
wegielkowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='erka']Wczoraj pisałam,ze była chetna kobieta na ostatnią córeczką Czarki. Owszem dzisiaj byli w 5 osób u Miry i zabrali sunię. Po 2 godz. miała telefon,ze muszą ja oddać, bo bardzo przypomina sunie, którą zabił im samochód i dziecko płacze. Sunieczkę odwieźli. Nie będę komentowac, bo moja wytrzymałośc jest juz na ukończeniu. Dzisiaj jak na razie dwa telefony o koty norweskie, jeden zrobił mi pobudkę:diabloti:. Wreszcie ktos nie boi się budzić Erosa o 10tej rano:evil_lol: Quote
savahna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) [quote name='erka']Już dzisiaj rano był telefon od państwa Muszki z wielkimi podziekowaniami za sunieczkę, która jest najpiękniejsza i wogóle same naj...:). Ale ekstra........:multi:A Roszpunka podobno powiedziała,że jeszcze troche a trzeba by ją siłą od niej zabierać.:lol: AJKA na Warszawę http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AJKA-sterylizowana-srednia-lagodna-przyjazna-suczka-mix-ADOPCJA-W0QQAdIdZ434546393 Czy biało-rudy kocurek od agniesi nadal czeka?Nie dzwonią o niego nawet??Bo ma sporo wejść na Kielcach.... Edited November 25, 2012 by savahna Quote
ewab Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Erko, gdyby Ajka miała zbyt dużo domków do wyboru, pamiętaj o Norku. Co prawda to chłopak i trochę mniej puchaty, ale poza tym wszystko inne takie samo. Quote
savahna Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Gaję na Warszawę robię http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-GAJA-wilczak-owczarek-mix-rodzinna-przyjacielska-lagodna-suczka-W0QQAdIdZ434649167 Edited November 25, 2012 by savahna Quote
mag.da Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 (edited) I jeszcze Rudziaszek: Edited November 25, 2012 by mag.da Quote
erka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Rzeczywiście beniutek, to straszliwa ciapula w porównaniu z Kastorkiem, u którego w oczach już widać te diabliki:diabloti:. A Rudziaszek, jakoś tak wydoroślał:). Jeszcze nikt o niego nie pytał, a taki fajny psiaczek:(. Quote
wegielkowa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Może trzeba zmienić imię Rudziaszkowi na bardziej popularne, co? Może nie Muszka, ale np. Pikuś Quote
Agata P Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Kastor cuuuuuudo ,podobny do Agata tylko mu niebieskości brakuje. Mag.da może byś Mu strzeliła jakiś niebieski makijaż na jednym łoku :roll: Quote
wegielkowa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Tym razem Erosław sam wybrał zdjęcie Kastora na pierwsze, do ogłoszeń. Quote
erka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Myślisz, że zmiana imienia coś mu pomoże:roll:. Zagadka, kto puszcza do was oczko? Dla ułatwienia więcej fotek:). Quote
erka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzisiaj dzwoniła pani od Luny z Poznania. Cały dom zakochany w suni. Mąż zupełnie zwariował, a dorosły syn, który nie chciał juz następnego psa i groził,ze jak wezmą , to on sie wyprowadzi z domu, teraz chyba juz nie wyprowadzi sie zupełnie;). Luna zadowolona i szczęsliwa wyleguje się u wszystkich na kolanach, na spacerach pilnuje się bardzo, nie opuszcza ich na krok. Quote
Agata P Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Cypisek ogłoszony na Warszawę http://alegratka.pl/ogloszenie/cypis-sliczny-szczeniak-do-adopcji-21461009.html Quote
savahna Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Cypisek spacerowy Robię: BAREGO na Warszawę http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-BARY-bernardyn-mix-wyjatkowo-przyjazny-rodzinny-lagodny-duzy-DAM-W0QQAdIdZ434677437 CYPISA na Kielce http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CYPIS-szczeniak-5-mies-tricolor-sredni-piesek-gladkolosy-ODDAM-W0QQAdIdZ434790742 Quote
Linssi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale Bary piekny sie zrobil :) A Lunka ma takie smieszne pazurki przy jednej lapce - roznokolorowe :D dziekuje za ogloszenia dla Czesia, Dantego i Gai.Ndal pilnie potrzebny tymczas dla Dantego... ja juz trace nadzieje, ze cos sie znajdzie, bo z ogloszen nikt sie nie odzywa :( Quote
Agata P Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Linssi napisał(a):.Ndal pilnie potrzebny tymczas dla Dantego... ja juz trace nadzieje, ze cos sie znajdzie, bo z ogloszen nikt sie nie odzywa :( Linssi, a może by jakiś hotelik lub płatny dt, wspólnymi siłami jakos by się to opłaciło. Strasznie mi żal tego psiaka druga zima na cmentarzu :shake: Coś gdzieś było wspomniane o miejscu u Mirona ??? Może załóż Mu wątek ,kurcze on już za długo czeka :shake: Quote
Recommended Posts