Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

savahna napisał(a):
Co tam Kastorek znowu wykombinował??:roll::diabloti:

Dzień bez kombinowania, dniem straconym :diabloti:

erka napisał(a):
Suchy szampon węgielkowej trochę dał radę.

Tak, tylko zdecydowanie za mało go było, jak na benia :lol:, ale domieszałam mąki ziemniaczanej i jakoś wystarczyło ;)

Savahna, jaką masz tlitną Franczeskę w avatarku :loveu:
Pasowaliby do siebie z Kastorkiem :diabloti:

Edited by mag.da
Posted

[quote name='mag.da']Dzień bez kombinowania, dniem straconym :diabloti:
Savahna, jaką masz tlitną Franczeskę w avatarku :loveu:
Pasowaliby do siebie z Kastorkiem :diabloti:
No to mnie rozbawiłaś....:evil_lol:Tylko,że Kastorek jakby ciut większy....:lol:
Mam nadzieję,że dajesz jakoś radę, a taki się wydawał aniołek....:diabloti::diabloti:
Edit:
Zapomniałam już,że Sabcia taką ksywkę miała.;)

Posted

Już dzisiaj rano był telefon od państwa Muszki z wielkimi podziekowaniami za sunieczkę, która jest najpiękniejsza i wogóle same naj...:).
Muszka pierwszej nocy zajęła fotel, na którym spał ich poprzedni psiak, ale ponieważ pani zauwazyła ,że nie śpi, tylko czuwa, to wzięła ja do łóżka i tak Muszka wyciągnięta przespała całą noc w nowym domu.

Posted

[quote name='erka']Wczoraj pisałam,ze była chetna kobieta na ostatnią córeczką Czarki. Owszem dzisiaj byli w 5 osób u Miry i zabrali sunię. Po 2 godz. miała telefon,ze muszą ja oddać, bo bardzo przypomina sunie, którą zabił im samochód i dziecko płacze. Sunieczkę odwieźli.
Nie będę komentowac, bo moja wytrzymałośc jest juz na ukończeniu. Dzisiaj jak na razie dwa telefony o koty norweskie, jeden zrobił mi pobudkę:diabloti:.
Wreszcie ktos nie boi się budzić Erosa o 10tej rano:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='erka']Już dzisiaj rano był telefon od państwa Muszki z wielkimi podziekowaniami za sunieczkę, która jest najpiękniejsza i wogóle same naj...:).

Ale ekstra........:multi:A Roszpunka podobno powiedziała,że jeszcze troche a trzeba by ją siłą od niej zabierać.:lol:
AJKA na Warszawę
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AJKA-sterylizowana-srednia-lagodna-przyjazna-suczka-mix-ADOPCJA-W0QQAdIdZ434546393

Czy biało-rudy kocurek od agniesi nadal czeka?Nie dzwonią o niego nawet??Bo ma sporo wejść na Kielcach....

Edited by savahna
Posted

Erko, gdyby Ajka miała zbyt dużo domków do wyboru, pamiętaj o Norku. Co prawda to chłopak i trochę mniej puchaty, ale poza tym wszystko inne takie samo.

Posted

Rzeczywiście beniutek, to straszliwa ciapula w porównaniu z Kastorkiem, u którego w oczach już widać te diabliki:diabloti:.

A Rudziaszek, jakoś tak wydoroślał:).
Jeszcze nikt o niego nie pytał, a taki fajny psiaczek:(.

Posted

Dzisiaj dzwoniła pani od Luny z Poznania. Cały dom zakochany w suni. Mąż zupełnie zwariował, a dorosły syn, który nie chciał juz następnego psa i groził,ze jak wezmą , to on sie wyprowadzi z domu, teraz chyba juz nie wyprowadzi sie zupełnie;). Luna zadowolona i szczęsliwa wyleguje się u wszystkich na kolanach, na spacerach pilnuje się bardzo, nie opuszcza ich na krok.

Posted

Ale Bary piekny sie zrobil :)

A Lunka ma takie smieszne pazurki przy jednej lapce - roznokolorowe :D

dziekuje za ogloszenia dla Czesia, Dantego i Gai.Ndal pilnie potrzebny tymczas dla Dantego... ja juz trace nadzieje, ze cos sie znajdzie, bo z ogloszen nikt sie nie odzywa :(

Posted

Linssi napisał(a):
.Ndal pilnie potrzebny tymczas dla Dantego... ja juz trace nadzieje, ze cos sie znajdzie, bo z ogloszen nikt sie nie odzywa :(

Linssi, a może by jakiś hotelik lub płatny dt, wspólnymi siłami jakos by się to opłaciło. Strasznie mi żal tego psiaka druga zima na cmentarzu :shake:
Coś gdzieś było wspomniane o miejscu u Mirona ???
Może załóż Mu wątek ,kurcze on już za długo czeka :shake: