erka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Czy to Maksiu? Czy nie wiecie o jakims foksiu do adopcji? Dzwoniła kobieta z Gdańska o Bońka, gotowa nawet przyjechać, gdyby sie znalazł foksiu. Może wyśle jej tego terierkowatego z Bartoszowin, ale co jeszcze? Czy Kropek to jeszcze do adopcji? A moze w schronisku jest cos foksiowego? Quote
wegielkowa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Incia']Ciekawa jestem, kto zgadnie imię tej psiuni?? http:// Uploaded with ImageShack.us Poleczka, Maksiu albo Lotka, zdecydowanie w typie gończego:) Quote
mira145 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 taks napisał(a):Ona ma tam jakąś budę czy tak pod tym świerkiem...? Na budę może coś bym wygrzebała, przynajmniej spróbuję I czy jest szansa na zdjęcia zeby choć ruszyć z ogłoszeniami. Spać mi nie daje ta kruszyna i jeszcze szczeniaki:shake: Jutro z rana do niej zajrzę. Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) To raczej chyba Maksiu.......:multi: Maksiu, maksiu??:cool3: Cieszę się bardzo z domu Muszki, ale szczególnie z domu kociej buraski i drogiego kociaka.Przydałyby się przyzwoite fotki kotów...:oops: No ale wiem,wiem... Azdjęcia biało rudego od agniesi?? W schronie jest biedny Olaf, już długo, długo, ale on raczej dla aktywnych i był Pikuś chyba nadal jest.Ten chyba bardziej spokojny, ale trzeba by już andzię dopytać...:roll: jeszcze była taka Emi, ale po pierwsze pewnie się zmieniła i n też nie jestem pewna czy jest...Ale andzię się ściągnie to powie... Edited November 20, 2012 by savahna Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Robię Rudiemu na Kielce,może się wystraszy jak mMuszka i pojedzie w Polskę. http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-RUDI-8-miesieczny-szczeniak-nieduzy-piesek-przyjazny-ADOPCJA-W0QQAdIdZ433107186 Jak by się dało mu zdjątka zrobić..... Erka a nie wiadomo gdzie Pasni kicię wypatrzyła, bo ciagle kilku zwierzakom na Przygarnij zwierzaka odnawiam,kilka razy dziennie nawet...i może tam... Edited November 20, 2012 by savahna Quote
Incia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Na zdjęciu jest Polcia, która jest już dużą panienką, nawet lubi się stroić już:lol: Państwo ją bardzo kochają. Mam mnóstwo fantów na bazar, od Joli, jkp i koleżanek moich, ale mam problem ze zdjęciami. Może dziecko ewelinka przybyło by do mnie we czwartek i pomogło w ogarnięciu tematu?? Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Incia napisał(a):Na zdjęciu jest Polcia, która jest już dużą panienką, nawet lubi się stroić już:lol: Państwo ją bardzo kochają. Kurcze....wiedziałam....:oops::roll: Tak sobie luknęłam,że Polcia miała biały krawacik, ale nie mogłam znależć za skarby Maksia...,żeby sprawdzić czy on też...:razz: Polcia!!!Czemu ucha położyłaś, co??:cool3: Quote
wegielkowa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Incia']Na zdjęciu jest Polcia, która jest już dużą panienką, nawet lubi się stroić już:lol: Państwo ją bardzo kochają. Mam mnóstwo fantów na bazar, od Joli, jkp i koleżanek moich, ale mam problem ze zdjęciami. Może dziecko ewelinka przybyło by do mnie we czwartek i pomogło w ogarnięciu tematu?? Od razu wiedziałąm:) Polcia w typie polskiego gończego! . A Centralo się burzyło.... Polka śliczna:) Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Może ktoś chce skorzystać, dostałam zaproszenie na bazarek ogłoszeniowy, ale my to na razie moze zbastujmy z tym wykupywaniem.Niech się zrealizuja może te zamówione.:razz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235935-Bazar-ogłoszeniowy-cz-4-do-9-12-godz-22-dla-Ibisa-w-hoteliku?p=19987352#post19987352 Czy moge prosić więcej fotek Maszy??No i oczywiście Rudiego? Edited November 20, 2012 by savahna Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='mag.da']Spróbuję coś cyknąć. bardzo dziękuję. Masza na Kielce http://swietokrzyskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MASZA-szorstkowlosa-srednia-lagodna-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ433148836 Chetnie bym jakieś poduszkowo kocykowe pooglądała....:roll::lol: Quote
mag.da Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Masza niezbyt dobrze czuje się w pomieszczeniu, jest zestresowana i spłoszona. Chyba nie mieszkała wcześniej w domu. Lepiej czuła się w kojcu zewn., ale jutro sterylka więc nie mogła być w budzie, a poza tym kojec zajął Kastor. Może się jakoś przyzwyczai, ale na razie sesja poduszkowa nie wyjdzie... Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='erka'] Bardzo prosze wymyślcie imię dla czarnuszka:). Można juz go ogłaszać. Przeżył gehennę, ale pozostał bardzo miłym psiakiem, jest b.łagodny, lubi sie przytulać, z suczkami bardzo dobzre się dogaduje, z psami chyba tez. Mógłby może mieszkać w budzie, ale pod warunkiem,ze miałby kontakt z człowiekiem i nie byłby zamkniety w kojcu. Ma ok. 2 lata, jest do kolana, może wazy jakies 14 kg, tak mag.do? A mi się dla niego marzy po tym wszystkim co przeszedł jakiś cudowny domek ze spaniem na łóżeczku:p [quote name='Incia'] Mam mnóstwo fantów na bazar, od Joli, jkp i koleżanek moich, ale mam problem ze zdjęciami. Może dziecko ewelinka przybyło by do mnie we czwartek i pomogło w ogarnięciu tematu?? Tak czułam, że jak z Roszpunką na alkohol się umówiłyście to ze zdjęć nic nie będzie.. :shake: o której godzinie chcesz mnie zobaczyć? :multi: zdjęcia jamniczki od Mirki : Quote
erka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mira dzisiaj była u jamniczki, szczeniaczki wszystkie wydane na wsi:(, możemy tylko mieć nadzieję,że nie trafiły do budy i na łańcuch, choc znając kieleckie wsie, to bardzo prawdopodobne. Ale nic już nie poradzimy:shake:, sunia lata po wsi, kobieta twierdzi,że ja wpuszcza na podwórko, pod świerkiem jest jakaś prowizoryczna budka, miski z jedzeniem tez stały. Jak tylko sie zwolni jakies miejsce, to ją zabierzemy. Quote
andzia69 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 erka napisał(a):Czy to Maksiu? Czy nie wiecie o jakims foksiu do adopcji? Dzwoniła kobieta z Gdańska o Bońka, gotowa nawet przyjechać, gdyby sie znalazł foksiu. Może wyśle jej tego terierkowatego z Bartoszowin, ale co jeszcze? Czy Kropek to jeszcze do adopcji? A moze w schronisku jest cos foksiowego? już widzę, że Savcia odpowiedziała:) Emi poszła do domku;)ale Pikuś i Olaf niestety siedzą dalej... Quote
erka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ale podobno Boniek, o którego pani pytała jest do adopcji, więc innych juz nie będe wysyłać. Quote
savahna Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='erka']Ale podobno Boniek, o którego pani pytała jest do adopcji, więc innych juz nie będe wysyłać. Taaaak???:-o Quote
mag.da Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Na szybko trochę fotek, ale szaro-bure, jak pogoda: Quote
taks Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 erka napisał(a):Mira dzisiaj była u jamniczki, Jak tylko sie zwolni jakies miejsce, to ją zabierzemy. Dzięki za ustawienie jej w kolejce:loveu: za jakieś 2 mieś pewnie kolejna cieczka i kolejne szczeniaki:placz: Quote
Ancyk Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Poszukuje płatnego domowego tymczasu dla szczeniaka średniej wielkości. Proszę o informację, gdybyście o czymś wiedziały. Dziękuje. Quote
Recommended Posts