Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona jest genialna! cudowna sunia, jaka cudaczka z tymi lapeczkami :) czy ona cos nie ma z prawym jej oczkiem? takie jakby za mglá? albo tak padalo swiatlo?

a jakie ma spojrzenie nieziemskie z tymi czarnymi obwódkami powiek :)

tu já ktos brzydko nauczyl salutowac ;pp

Posted

Sisi ok 9 mies,sunia zaszczepiona,odrobaczona,odpchlona,wysterylizowana. jako szczeniaka wzięła ją paniusia,ale jej sie odwidzialo..suka obecnie przebywa u matki,ale nie moze zostac bo...kopie doly :razz: mąż wściekły ponoć..
sunia ladnie chodzi na smyczy,grzeczna,przytulasna,wesola,domowa, zostaje sama,nie zalatwia sie..no ideal

Posted

Kochane Cioteczki!Dziś przyjechała pani z Nowego Sącza po szczeniorkę Czarki! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!
No to została Czarka i czarna z białym krawacikiem ! ALE już w kolejce czeka wywalona mała mix jamnisia i dwa jej szczeniorki.:-(

Posted

Wiedziałam ewelinka,że jak już wstawisz zdjęcia to się nie wygrzebiemy spod sterty:diabloti:
Przepiekne są....
Chciałam sie tylko upewnić...:oops: Tego jako pierwsze nie dawać, tak??:roll:

Posted

[quote name='wegielkowa']kika22, wysłałam Ci na pw:
suki- Gaja i Bezimienna od andzi69,
DONEK Rambo,
Kastor (jutro będzie wiadomo, czy aktualny).[/QUOTE]

Dzieki, ja propozycje pozbieram i wysle ludziom. Moze sie uda.

Posted

Ewelinka dzięki za wieści od Kubula.Pan jak odjeżdżaliśmy obiecał Kubulowi, który popiskiwał cicho, zagubiony troszku,że będzie mu u nich dobrze...:loveu:
Kubul jest psem pracującym ale kochanym i kochającym:lol:
Chciałoby się takich ludzi więcej...dużo więcej.;)

Posted

[quote name='mira145']Kochane Cioteczki!Dziś przyjechała pani z Nowego Sącza po szczeniorkę Czarki! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!
No to została Czarka i czarna z białym krawacikiem ! ALE już w kolejce czeka wywalona mała mix jamnisia i dwa jej szczeniorki.:-(

to ta sunieczka bidulka : śliczna, mała sunia:

Posted

Mamy masakryczna ilość suniek, więc proponuję dziś
PIĄTEK IMION, czyli pobawić się i wstawić trochę imion dla malutkich suniek- najbardziej popularne.
Dla szczeniaków zza siatki Joli, obfoconych dziś przez ewelinkę, proponuję Beza, Punia i Sonia. Ich mamuńcia malusia to Perełka.

Dla "czegoś" od miry proponuję PUSIA

Posted

Wegielkowa, ale Soni już ostatnio byłotrzy albo i więcej....:eviltong::diabloti:
Mira mam trzy pakiety ogłoszeniowe do zagospodarowania na "Twoje" psy.Mogłabym prosić o krótkie info cobum mogła jakis tekst wieczorkiem sklecić i wysłać??:oops::lol:
Fajna ta jamniczkowata sunia...jamnik długowłosy chyba a erka mówiła,że łysa:oops::oops: chyba,że to o inną chodziło.
jaanka, no nie ma tak łatwo,ze link i już...trzeba i się napocić trochę i wybrać ze dwa czy ile tam....

Posted

Imienia potrzebuje również moja nowa tymczasowiczka (ta sunia z Marzysza) - średniaczka, szorstkowłosa, umaszczenie dzicze.
Fotek na razie brak, ze względu na mgłę :-?

Za to trochę Muszki mam: