Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mira145']Ale ktorędy damędy? :) ja jechałam dziś na Busko do Kraka.A dokładne namiary na tego spaniela i czy ktoś chce go wydać? Bo jak nie to co? jak zabrać?- słabszych nie biję![/QUOTE]

Własnie miałam zapytac, jak z próbą przejęcia psa? Chyba trzeba jakoś interwencję zrobić czy zapytać? Tylko kto da psa, skoro mu podwórza pilnuje? Ich to chyba ziębi, czy w budzie mają spaniela, czy kundelka. Pewnie jeszcze dumni przed sąsiadami, że rasowca posiadają.

Posted

[quote name='Jaaga']Własnie miałam zapytac, jak z próbą przejęcia psa? Chyba trzeba jakoś interwencję zrobić czy zapytać? Tylko kto da psa, skoro mu podwórza pilnuje? Ich to chyba ziębi, czy w budzie mają spaniela, czy kundelka. Pewnie jeszcze dumni przed sąsiadami, że rasowca posiadają.[/QUOTE]

buuu. chhtooo pomoze nagadac ze jak juz muszá to choc psiné kudlato-podszerstkowá a nie golodupca spanieela do budy :(

Posted

musze wam napisac o rambusi lobuziu....
balam sie ze bedzie mu potzreba duuuzzzooo pracy bo byl psem bez emocji,bez wyrazu,obojetny na wszystko.jak bardzo sie zmienil widzialy wczoraj ciotki:)pomijam fakt ze zaczol machac ogonem aportowac lasic sie do ludzi-dzis zlapal na mnie focha!!!!!znalazl sobie przyjaciela-badylka wiekszego od siebie:)i chcial mi go dzisiaj przyniesc ale nie zmiescil sie w drzwi,zloscil sie i walczyl dobre kilka minut(wiem okropna jestem ze mu nie pomoglam ale prawie sie posikalam ze smiechu jak to widzialam)po czym sie poddal obrazil i zabral swojego badylka do boksu.jest komiczny!!!jutro po konsultacji z wetem chyba odstawiamy uszy-juz sa czysciutkie a jeszcze bierze doustnie antyb wiec to mu tez pomaga wiec nie ma co przesadzac.uszka zaczynaja juz coraz bardziej stac:)no i chcialyscie to macie-wasze suche jedzenie ma w duszy,tylko gotowane,najlepiej duzo mieska malo ryzu.a tabletki w puszce-o nie tylko w wedlince

Posted

Troszkę dobrych wieści Kubulkowych:
"Witam!Dzisiaj Kuba zaczał reagować na nieznajomych bardzo nas zaskoczył,jesteśmy z niego dumni.Po za tym chodzi z nami na spacery,lubi smakołyki.Często puszczamy Kubę z klatki w dzień aby zaznajomił się z naszą posesją,całą noc juz biega i pilnuje naszego domu.Wszyscy jesteśmy z niego zadowoleni,jest bardzo lubianym pieskiem.Lubi się bawić.Pozdrawiam wszystkie Panie:) "

dziś miałyśmy jechać razem z Linssi umówić Gajunię na sterylkę..no ale okazało się, że tak jak myśleliśmy jest w połowie cieczki..więc sprawa odłożona na jakieś 2-3 tyg. Została za to zaszczepiona p.wirusówką i wściekliźnie.

a to nowy podrzutek z Bartoszowin, to jakieś przeklęte miejsce..nie pamiętam, który z kolei to już pies z tych rejonów. Oto i on- Czesław -Czesiu słodki ;)
ma ok 9 miesięcy, z początku nieco nieufny, ale jak posiedziałyśmy chwile to już sam podchodził/ Sympatyczny, młodziutki, niewielki chłopak

Posted

i nowa podopieczna Mireczki,w sobote ma być sterylizowana. Była wywalona ulice przed Mirką..biduleńka, kochana, łapeczkami zarzuca na mordkę żeby zwrócić na siebi uwagę :loveu:

na kolana też małpa się pcha..

Posted

dotarłam dzisiaj jakoś do Magdy - aż sama się sobie dziwię;):)
Oneczka, którą zgarnęla po prostu cudna! całuśna, bardzo proludzka, ale widać, ze na nią krzyczano lub była bita, bo przy gwałtowniejszych ruchach, podniesionym glosie przypada do ziemi:( Jest cudowną, ok. 2-3 letnią sunią. Chuda:( no ale ona niedawno musiała mieć szczenniaki, bo cychuchy jeszcze wiszą...

kocha Magdę!!!

jakbyście mieli też jakiegoś chętnego na podworzowego prawie onka to pamiętajcie o tym, który koczuje pod lasem:

Posted

Sunia jest młodziutka, ma strasznie zniszczone ząbki :-( kochana przytulanka, najchętniej cały czas by siedziała na kolankach, rozdawała buziaki, albo wywalona brzuchem uwielbia czekać na mizianki. Słodziak niesamowity!!

Posted

i koleżanka Ajka sunia z lasu..potwór nie pies:diabloti:
takie cuś miałam stale przymontowane na ramieniu,kolanach i głowie..

tylko by się tulić,biegać chciała,słodka wariatka, z puchatą sierścią