Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaczek był podobno nazywany Rudi, to nie wiem, czy tak zostanie, czy ktoś ma inną propozycję ;)
Dziś został zaszczepiony.

Powtórne szczepienie miały Hera i Wera, zaszczepiona została też Cziłka.

A Luna, tak jak Bigla, była już ponownie w ciąży.
Jeszcze nie było nic widać, ale wet wybadał i potwierdził. I od razu zabrał ją na sterylkę.

Posted (edited)

Dalej zero telefonów, jestem załamana, psów przybywa, zgłoszeń , o których nawet nie piszę jeszcze więcej.

Nie wiecie o jakichś bazarkach ogłoszeniowych?

Ogłoszeń potrzebują : Kuba, Hera i Wera, Bigla, Cypis, Bolek, Perła, Cziłka, Luna, Rudi, Kropka, 5 szczeniaków Czarki, 5 kotków.

Edited by erka
Posted

Erko, nie można tego ślicznego psiaczka polecić osobie, która dzwoniła jeszcze o Melę? On jest bardzo podobny do niej, tylko ona była w szarościach.

Myślałam, że tylko ja mam pecha z adopcjami. O nasze suczki podrzutki, mimo że małe, ładne i bezproblemowe, nie było ani jednego telefonu. Wczoraj pod schroniskiem w chaszczach wypatrzyłam kolejną wyrzuconą małą wypłoszkę. Zostawiłam jedzenie i tyle.
Kociąt przybywa. Są już we wszystkich kolorach, a w ostatnim czasie miałam jedna adopcję i jeden zwrot z adopcji. Jest coraz gorzej.

Jakby ktoś chciał kociaka w kolorach, których nie macie, to ja mam szylkretki czarne i bure pręgowane.

Posted

[quote name='erka']Dalej zero telefonów, jestem załamana, psów przybywa, zgłoszeń , o których nawet nie piszę jeszcze więcej.

Nie wiecie o jakichś bazarkach ogłoszeniowych?

Ogłoszeń potrzebują : Kuba, Hera i Wera, Bigla, Cypis, Bolek, Perła, Cziłka, Luna, Rudi, Kropka, 5 szczeniaków Czarki, 5 kotków.

na tym bazarku zamówiłam 2 pakiety dla Was :http://www.dogomania.pl/forum/threads/233705-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-IV-edycja-do-31-10-12-godz-21-00/page4
-mozna wstawić 2 psiaki :)

Posted

savahna napisał(a):
Pakiety już rozparcelowałyśmy pomiędzy psy:Herę,Werę, Cziłkę,Lunę,Bolka,Cypiska,Kropkę od Miry i tego nowego przystojniaka u mag.dy;);)

To może ja zrobię Kubę ??:oops:

Posted

[quote name='Agata P']To może ja zrobię Kubę ??:oops:
Ło matko....a kto Ty jesteś???:oops::lying::lying::lying:
To możesz zrobic Kubę, dobra nieznajoma.:B-fly:
Nie wiem czy wegielkowa się ostecznie dogadała z Centralą odnośnie rejonów ogłaszania Kuby, ale z tego co wiem ma być zawieziony przez samozwańczą v-ce w stylu iście królewskim,żeby nie powiedzieć angielskim.:cool1:
wegielkowa to jaki rejon Kubie???:razz:

A ja robię Herze Katowice.
http://tablica.pl/oferta/hera-szczeniak-mies-suczka-srednia-mixmieszaniec-gladkowlosa-za-dar-ID1HXRr.html#c1b237aa;r:;s:

Posted

[quote name='wegielkowa']Jakuba na Poznań poproszę.
No już się robi chyba, bo widziałam na serwisach...koleżanka nasza chyba moralniaka ma, bo coś się za bardzo stara....:evil_lol:A niech ma, prawda wegielkowo??:diabloti:;)

Posted

[quote name='savahna']Ło matko....a kto Ty jesteś???:oops::lying::lying::lying:
To możesz zrobic Kubę, dobra nieznajoma.:B-fly:
Nie wiem czy wegielkowa się ostecznie dogadała z Centralą odnośnie rejonów ogłaszania Kuby, ale z tego co wiem ma być zawieziony przez samozwańczą v-ce w stylu iście królewskim,żeby nie powiedzieć angielskim.:cool1:

"Polak mały............ zabiegany,zalatany"
Mało tego ,że nie wyrabiam już ''na zakrętach'' to jeszcze TZ mnie co drugi dzień ''zawala'' grzybami :cool3: i muszę je ''przerabiać '' nocami :cool3:
[quote name='wegielkowa']Jakuba na Poznań poproszę. Nie pytałam Centrali, najwyżej mnie zabije, jak zwykle.
Jakuba na Poznań ogłosiłam, i poodświeżałam mu na inne rejony :)
http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KUBA-przyjaciel-stroz-sredniej-wielkosci-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ424154499