mag.da Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Psiaczek był podobno nazywany Rudi, to nie wiem, czy tak zostanie, czy ktoś ma inną propozycję ;) Dziś został zaszczepiony. Powtórne szczepienie miały Hera i Wera, zaszczepiona została też Cziłka. A Luna, tak jak Bigla, była już ponownie w ciąży. Jeszcze nie było nic widać, ale wet wybadał i potwierdził. I od razu zabrał ją na sterylkę. Quote
erka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Dalej zero telefonów, jestem załamana, psów przybywa, zgłoszeń , o których nawet nie piszę jeszcze więcej. Nie wiecie o jakichś bazarkach ogłoszeniowych? Ogłoszeń potrzebują : Kuba, Hera i Wera, Bigla, Cypis, Bolek, Perła, Cziłka, Luna, Rudi, Kropka, 5 szczeniaków Czarki, 5 kotków. Edited October 19, 2012 by erka Quote
Jaaga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Erko, nie można tego ślicznego psiaczka polecić osobie, która dzwoniła jeszcze o Melę? On jest bardzo podobny do niej, tylko ona była w szarościach. Myślałam, że tylko ja mam pecha z adopcjami. O nasze suczki podrzutki, mimo że małe, ładne i bezproblemowe, nie było ani jednego telefonu. Wczoraj pod schroniskiem w chaszczach wypatrzyłam kolejną wyrzuconą małą wypłoszkę. Zostawiłam jedzenie i tyle. Kociąt przybywa. Są już we wszystkich kolorach, a w ostatnim czasie miałam jedna adopcję i jeden zwrot z adopcji. Jest coraz gorzej. Jakby ktoś chciał kociaka w kolorach, których nie macie, to ja mam szylkretki czarne i bure pręgowane. Quote
mimiś Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='erka']Dalej zero telefonów, jestem załamana, psów przybywa, zgłoszeń , o których nawet nie piszę jeszcze więcej. Nie wiecie o jakichś bazarkach ogłoszeniowych? Ogłoszeń potrzebują : Kuba, Hera i Wera, Bigla, Cypis, Bolek, Perła, Cziłka, Luna, Rudi, Kropka, 5 szczeniaków Czarki, 5 kotków. na tym bazarku zamówiłam 2 pakiety dla Was :http://www.dogomania.pl/forum/threads/233705-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-IV-edycja-do-31-10-12-godz-21-00/page4 -mozna wstawić 2 psiaki :) Quote
erka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Mimiś, bardzo dziękujemy!:) Ja jeszcze zamówiłam 2 pakiety. Edited October 19, 2012 by erka Quote
savahna Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Fajny ten nowy.A lesne coraz ładniejsze.... Cypiska robię na Śląsk http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CYPISEK-szczeniak-4-miesieczny-delikatny-sredniej-wielkosci-DAM-W0QQAdIdZ423910421 Edited October 20, 2012 by savahna Quote
savahna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Bolek na Katowice http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-BOLEK-szczeniak-szczenie-piesek-4-mies-sredni-ADOPCJA-W0QQAdIdZ424009617 Quote
mag.da Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 erka napisał(a):Mimiś, bardzo dziękujemy!:) Ja jeszcze zamówiłam 2 pakiety. To mamy 6 pakietów do wykorzystania, bo ja też kupiłam 2 ;) Quote
mira145 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Dziś przyjechała rodzinka z Sędziszowa po maluszka Czarki z lasu.No i zostały trzy sunie i jeden chłopak. Bardzo WAM dziękuję za ogłoszenia:Rose:! Quote
wegielkowa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 mag.da napisał(a):To mamy 6 pakietów do wykorzystania, bo ja też kupiłam 2 ;) To mamy 8pakietów bo ja kupiłam 2:) Quote
savahna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Pakiety już rozparcelowałyśmy pomiędzy psy:Herę,Werę, Cziłkę,Lunę,Bolka,Cypiska,Kropkę od Miry i tego nowego przystojniaka u mag.dy;);) Quote
Agata P Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 savahna napisał(a):Pakiety już rozparcelowałyśmy pomiędzy psy:Herę,Werę, Cziłkę,Lunę,Bolka,Cypiska,Kropkę od Miry i tego nowego przystojniaka u mag.dy;);) To może ja zrobię Kubę ??:oops: Quote
savahna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Agata P']To może ja zrobię Kubę ??:oops: Ło matko....a kto Ty jesteś???:oops::lying::lying::lying: To możesz zrobic Kubę, dobra nieznajoma.:B-fly: Nie wiem czy wegielkowa się ostecznie dogadała z Centralą odnośnie rejonów ogłaszania Kuby, ale z tego co wiem ma być zawieziony przez samozwańczą v-ce w stylu iście królewskim,żeby nie powiedzieć angielskim.:cool1: wegielkowa to jaki rejon Kubie???:razz: A ja robię Herze Katowice. http://tablica.pl/oferta/hera-szczeniak-mies-suczka-srednia-mixmieszaniec-gladkowlosa-za-dar-ID1HXRr.html#c1b237aa;r:;s: Quote
wegielkowa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Jakuba na Poznań poproszę. Nie pytałam Centrali, najwyżej mnie zabije, jak zwykle. Quote
jaanka Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Kubę na Mazowsze robiłam ja i teraz odnawiam jak się kończy . Chyba że ktoś go ogłosi w zupełnie innych miejscach niż te z pakietu Savahny . Quote
savahna Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='wegielkowa']Jakuba na Poznań poproszę. No już się robi chyba, bo widziałam na serwisach...koleżanka nasza chyba moralniaka ma, bo coś się za bardzo stara....:evil_lol:A niech ma, prawda wegielkowo??:diabloti:;) Quote
Agata P Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='savahna']Ło matko....a kto Ty jesteś???:oops::lying::lying::lying: To możesz zrobic Kubę, dobra nieznajoma.:B-fly: Nie wiem czy wegielkowa się ostecznie dogadała z Centralą odnośnie rejonów ogłaszania Kuby, ale z tego co wiem ma być zawieziony przez samozwańczą v-ce w stylu iście królewskim,żeby nie powiedzieć angielskim.:cool1: "Polak mały............ zabiegany,zalatany" Mało tego ,że nie wyrabiam już ''na zakrętach'' to jeszcze TZ mnie co drugi dzień ''zawala'' grzybami :cool3: i muszę je ''przerabiać '' nocami :cool3: [quote name='wegielkowa']Jakuba na Poznań poproszę. Nie pytałam Centrali, najwyżej mnie zabije, jak zwykle. Jakuba na Poznań ogłosiłam, i poodświeżałam mu na inne rejony :) http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-KUBA-przyjaciel-stroz-sredniej-wielkosci-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ424154499 Quote
Recommended Posts