mag.da Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Piesek poszedł do domu, do znajomych Państwa, którzy dokarmiali rodzinkę ;) Pumpulek na dokładkę: Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wegielkowa']Piękny bernardyn:)[/QUOTE] Fakt, piekny...równie piękny jak nasz berneńczyk.:diabloti::evil_lol: Quote
erka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 No wiedziałam mag.do, że z Twoimi fotkami psiaki od razu będą miały większe szanse, bo są śliczne:). Tylko nie wiem teraz czy ten pan, ktory jest przekonany,ze to gończy polski, nie bedzie rozczarowany, skoro sunie sa małe.;) A z Kubulka coraz wiekszy pieszczoch się robi :). Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Gończy to jeszcze nic....:shake:Gorzej,że do justysiek jeden berneńczyk pojechał:evil_lol::evil_lol:...(ale to na prawdę nie ja i mam na to świadka:roll::cool1:) Jak Twoja psica?? Quote
erka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wy dziewczyny , z takim znawstwem ras powinnyscie chyba sędziować na wystawach:eviltong:. Niunia na razie śpi:). Quote
mag.da Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Kudłatka będzie trochę większa, ale gończemu to raczej nie dorówna - według wzorca 22 - 26 kg. Ale może to nie będzie przeszkodą, bo sunie są śliczne i mają fajne charakterki ;) Jeszcze Pasibrzuchy wstawiam: Quote
erka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:. Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach. Quote
jaanka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Henia , Zdzicha i Wiesia trzy kumpele z podwórka . Wiem że Erka nie do mnie . Nie ponosi mnie fantazja niestety a i oryginalna takze nie jestem ( to Wegielkowa mi uświadomiła na innym wątku ) . Quote
Handzia55 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='erka']A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:. Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach.[/QUOTE] Gejsza, Muszka, Diana, Flora, Mamba ....tyle mi tylko się wymyśliło:evil_lol: Quote
Incia Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='erka']Elizo, cudeńko przyszło do mnie, jak wszystki inne psiaki, których wogóle nie szukam i jakoś tak trafiają. Zapytaj Jaagi:razz:. Dopiero przy Maksiu widać, jak duża dziewczynka z Lary:). A Maksiu już sie trochę zaokrąglił, juz nie taki szkielecik:). O Larę nikt nie dzwoni, czy ona jest ogłaszana?[/QUOTE] Ogłaszałam Larę na świętokrzyskie i małopolskie, odświeżam jej ogłoszenia cały czas, Kropkowi też. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek z którego połowa dochodu dla Kielczaków :) fanty od zośek, wysyłka mariusz pp ja sprzątam :evil_lol: gdyby ktoś mógł rozreklamować bo na to czasu już mi brakło BAZAREK KLIK ciuchy książki puzzle Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='erka']A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:. Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach. Matka Tora, długowłosa Tosia gładkowłosa Teba (jak nasza bloodhoundzica) Quote
savahna Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) [quote name='erka']A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:. O...to nie do mnie.....:cool1:...:shake: Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach. I to też raczej nie do mnie...:roll::cool1: Popieram wszystkie propozycję imion a szczególnie (nie wiem dlaczego:eviltong:) TEBĘ wegielkowej, bo to jej kultowy pies.:cool1: EDIT: Pozwolę sobie uprzejmie przypomnieć ,że matkę szczyli z Marzysza ogłaszałam już pod roboczym imieniem:LUNA i niech tak zostanie bo się popindoli:diabloti: Edited October 6, 2012 by savahna Quote
wegielkowa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jakby ktoś pytał o zwierzątko w typie leonbergera/kaukaza, to mam namiar na bardzo dużego biedaka 3-letniego, który nigdy nie był spuszczony z łańcucha. Zdjęcia robiłam latem i mam tego psa cały czas w głowie. Quote
savahna Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ta psina ma taki krótki łańcuch???:roll:...:-( Natknęłam się na ogłoszenia Hery...chyba Ziutka szaleje....:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Savciu dla Ciebie specjalnie :loveu: naj Zuzia kierowca :multi: Quote
savahna Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ....:evil_lol::evil_lol:....Cuuuudne!:cool1:;)Ty to jestes miszczuniu jednak.Klonujemy Cię!:multi: Żywię nadzieje ,że dzisiaj do mnie berneńczyk z wilczakiem dotrą..:p.:diabloti: Quote
ewab Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zuza za kierownicą rewelka. Wegielkowa masz zmienniczkę:) Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='savahna']....:evil_lol::evil_lol:....Cuuuudne!:cool1:;)Ty to jestes miszczuniu jednak.Klonujemy Cię!:multi: Żywię nadzieje ,że dzisiaj do mnie berneńczyk z wilczakiem dotrą..:p.:diabloti: co tylko sobie życzysz :diabloti: bite, biedne pieseczki .. :-( Quote
Recommended Posts