Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiedziałam mag.do, że z Twoimi fotkami psiaki od razu będą miały większe szanse, bo są śliczne:).

Tylko nie wiem teraz czy ten pan, ktory jest przekonany,ze to gończy polski, nie bedzie rozczarowany, skoro sunie sa małe.;)

A z Kubulka coraz wiekszy pieszczoch się robi :).

Posted

Gończy to jeszcze nic....:shake:Gorzej,że do justysiek jeden berneńczyk pojechał:evil_lol::evil_lol:...(ale to na prawdę nie ja i mam na to świadka:roll::cool1:)
Jak Twoja psica??

Posted

Kudłatka będzie trochę większa, ale gończemu to raczej nie dorówna - według wzorca 22 - 26 kg.
Ale może to nie będzie przeszkodą, bo sunie są śliczne i mają fajne charakterki ;)

Jeszcze Pasibrzuchy wstawiam:

Posted

A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:.

Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach.

Posted

Henia , Zdzicha i Wiesia trzy kumpele z podwórka .
Wiem że Erka nie do mnie . Nie ponosi mnie fantazja niestety a i oryginalna takze nie jestem ( to Wegielkowa mi uświadomiła na innym wątku ) .

Posted

[quote name='erka']A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:.

Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach.[/QUOTE]
Gejsza, Muszka, Diana, Flora, Mamba ....tyle mi tylko się wymyśliło:evil_lol:

Posted

[quote name='erka']Elizo, cudeńko przyszło do mnie, jak wszystki inne psiaki, których wogóle nie szukam i jakoś tak trafiają. Zapytaj Jaagi:razz:.

Dopiero przy Maksiu widać, jak duża dziewczynka z Lary:).
A Maksiu już sie trochę zaokrąglił, juz nie taki szkielecik:).

O Larę nikt nie dzwoni, czy ona jest ogłaszana?[/QUOTE]

Ogłaszałam Larę na świętokrzyskie i małopolskie, odświeżam jej ogłoszenia cały czas, Kropkowi też.

Posted

[quote name='erka']A teraz proszę te ciotki, które zawsze ponosi fantazja o wymyślenie imion dla nowych suniek :razz:.

Herę i Werę trzeba by chyba jeszcze poogłaszac, bo już dawno powinny byc w domach.

Matka Tora, długowłosa Tosia gładkowłosa Teba (jak nasza bloodhoundzica)

Posted (edited)

O...to nie do mnie.....:cool1:...:shake:
I to też raczej nie do mnie...:roll::cool1:

Popieram wszystkie propozycję imion a szczególnie (nie wiem dlaczego:eviltong:) TEBĘ wegielkowej, bo to jej kultowy pies.:cool1:

EDIT:
Pozwolę sobie uprzejmie przypomnieć ,że matkę szczyli z Marzysza ogłaszałam już pod roboczym imieniem:LUNA i niech tak zostanie bo się popindoli:diabloti:

Edited by savahna
Posted

Jakby ktoś pytał o zwierzątko w typie leonbergera/kaukaza, to mam namiar na bardzo dużego biedaka 3-letniego, który nigdy nie był spuszczony z łańcucha. Zdjęcia robiłam latem i mam tego psa cały czas w głowie.

Posted

....:evil_lol::evil_lol:....Cuuuudne!:cool1:;)Ty to jestes miszczuniu jednak.Klonujemy Cię!:multi:
Żywię nadzieje ,że dzisiaj do mnie berneńczyk z wilczakiem dotrą..:p.:diabloti:

Posted

[quote name='savahna']....:evil_lol::evil_lol:....Cuuuudne!:cool1:;)Ty to jestes miszczuniu jednak.Klonujemy Cię!:multi:
Żywię nadzieje ,że dzisiaj do mnie berneńczyk z wilczakiem dotrą..:p.:diabloti:

co tylko sobie życzysz :diabloti:

bite, biedne pieseczki .. :-(