wegielkowa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='savahna']Herę na Kraków robię http://tablica.pl/oferta/hera-szczeniak-5-mies-suczka-srednia-mixmieszaniec-gladkowlosa-za-darmo-adopcja-ID1C1eh.html#c1b237aa;r:;s: Mag.do współpraca z Tobą to czysta przyjemność:lol: Zamówić chiałam: -wspólne zdjęcia Hery i Wery (na jutro??:oops:czyli raczej dzisiaj....:oops::roll::oops:) -portretowe pojedyncze ww -ogólne słoneczne pojedyncze tychże -jak Perła odreaguje mega stressss to kolejne poduszkowe:loveu:(mogą być na Twoim kolanie i z podusia czerwona i z maskotką....:diabloti:), bo jeszcze dwa razy jej zrobie i skończą się....:roll: Mag.do, widziałam Savahnę na własne oczy 2 godziny temu i wyglądała całkiem normalnie. Quote
erka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Węgielkowa, byc może od nadmiaru ogłaszania tak się ludziom robi;). Dzisiaj wezwałyśmy weta do hotelu i poszczepił wszystkie psiaki, oprócz Cziłki , bo ona niedawno miała sterylkę. Być może, jak sie nic nie zmieni, Pikuś pojedzie w niedzielę do domu:). Był tez pierwszy tel o Here i Werę, ale pani jeszcze się zastanawia. Savahna, ogłaszałas tą ON-ke, która niby ma włascieciela? Dzwoniła chyba o nią kobieta z Opola, ale chce sunie do mieszkania, musiałaby też kilka godz. zostawac sama. Jak ta by sie zachowywała, skoro całe życie była w budzie, trudno przewidziec. Quote
wegielkowa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='savahna'] Zamówić chiałam: -wspólne zdjęcia Hery i Wery (na jutro??:oops:czyli raczej dzisiaj....:oops::roll::oops:) -portretowe pojedyncze ww -ogólne słoneczne pojedyncze tychże -jak Perła odreaguje mega stressss to kolejne poduszkowe:loveu:(mogą być na Twoim kolanie i z podusia czerwona i z maskotką....:diabloti:), bo jeszcze dwa razy jej zrobie i skończą się....:roll: Mag.do, chciałam zamówić następujące zdjęcia na wczoraj: -Wera i Hera z kokardami na uszach (kolory dowolne) na kominie Waszego domu -Frankowy profil na tle księżyca w pełni -Pikolak, Herlak, Werlak, Biglak, Jorklak i niezwykłej urody Francois - całość zapakowana w koszyszczku-pikniczku z białą serwetką. Niech idą wszystkie w pakiecie. -Perła w doniczce z różową różą w zębach -Kubułek na Twoich kolanach, a Ty w kostiumie kąpielowym (może być ten ze stringami od Szuego) Quote
mag.da Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='savahna']Herę na Kraków robię http://tablica.pl/oferta/hera-szczeniak-5-mies-suczka-srednia-mixmieszaniec-gladkowlosa-za-darmo-adopcja-ID1C1eh.html#c1b237aa;r:;s: Mag.do współpraca z Tobą to czysta przyjemność:lol: Zamówić chiałam: -wspólne zdjęcia Hery i Wery (na jutro??:oops:czyli raczej dzisiaj....:oops::roll::oops:) -portretowe pojedyncze ww -ogólne słoneczne pojedyncze tychże -jak Perła odreaguje mega stressss to kolejne poduszkowe:loveu:(mogą być na Twoim kolanie i z podusia czerwona i z maskotką....:diabloti:), bo jeszcze dwa razy jej zrobie i skończą się....:roll: [quote name='wegielkowa']Mag.do, chciałam zamówić następujące zdjęcia na wczoraj: -Wera i Hera z kokardami na uszach (kolory dowolne) na kominie Waszego domu -Frankowy profil na tle księżyca w pełni -Pikolak, Herlak, Werlak, Biglak, Jorklak i niezwykłej urody Francois - całość zapakowana w koszyszczku-pikniczku z białą serwetką. Niech idą wszystkie w pakiecie. -Perła w doniczce z różową różą w zębach -Kubułek na Twoich kolanach, a Ty w kostiumie kąpielowym (może być ten ze stringami od Szuego) Oczywiście, drogie koleżanki :loveu:, Wasze zamówienia będą zrealizowane na wczoraj, w kolejności zgłoszeń :loveu::loveu::loveu: A dziś musicie zadowolić się takimi oto :eviltong::eviltong:: Quote
Handzia55 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 O Jessuuu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co Wam zaszkodziło??? Quote
savahna Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='ang']przelałam kaskę z dwóch bazarków: ang.....:multi::multi::multi: taks....:multi::multi::multi: i emilia:multi::multi::multi: [quote name='wegielkowa']Mag.do, widziałam Savahnę na własne oczy 2 godziny temu i wyglądała całkiem normalnie. Gdzie mnie widziałaś??Chyba w marzeniach???:eviltong: [quote name='erka']Węgielkowa, byc może od nadmiaru ogłaszania tak się ludziom robi;). Rety....ale się czuję....dowartościowana,może nawet prze...... Cel osiagnięty! Ide na urlop! Poproszę tylko kogoś chętnego to na maila folderki podesłę z pieseczkami:diabloti: Savahna, ogłaszałas tą ON-ke, która niby ma włascieciela? Dzwoniła chyba o nią kobieta z Opola, ale chce sunie do mieszkania, musiałaby też kilka godz. zostawac sama. Jak ta by sie zachowywała, skoro całe życie była w budzie, trudno przewidziec. Noooo, raptem raz czy dwa....bo fotek juz nie mam.... [quote name='wegielkowa']Mag.do, chciałam zamówić następujące zdjęcia na wczoraj: -Wera i Hera z kokardami na uszach ....:glaszcze:....:sg168: Quote
ewab Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='savahna'] ....:glaszcze:....:sg168:[/QUOTE] Musisz być bardzo sfrustrowana, jak już palić zaczęłaś. Quote
savahna Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Erka,mag.da zdecydujcie co?? [quote name='savahna']To ja proponuję dla mamy Leśnych: preferowane przeze mnie BIGLA, bo moja koleżanka jedna, co się zna na rasach stwierdziła,że ona taka troche podobna:roll: No i seria mała: LILI, KLARA, AGA, AXA, ALMA , ARIA, AZA, BEKI, BIANKA(co Ty Rudziu na to?:evil_lol:), NELA, NUTKA, MEGI, MURKA, SZIRA,.....i.......:niewiem: [quote name='ang'] miały być nie zryte:diabloti: Zara (dla miłośniczek sieciówek, dla chłopca zaproponuję H&M:cool3:), Aksa, Nika, Diana, Amber, Nuka, Luna, Dasza, Tina, Majka, Fanta, Dora, Alfa, Inka, Wera, Iga, Sonia, Mika, Kora, Vega Divia proponuje: "Nie robilam tez mamuście z lasu, bo malo zdjec chyba jest. A moze damy jej jakoś na imię? Może Sajka czy Nila. Takie luzne propozycje" [quote name='Handzia55']O Jessuuu:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co Wam zaszkodziło??? wegielkowa fluidy rożsiewa.Ja już w masce chodze, ale nie pomaga....:roll: [quote name='ewab']Musisz być bardzo sfrustrowana, jak już palić zaczęłaś. Baaaardzo....:oops: No bo wiesz...dziewczynke do bicia sobie znalazły...Człowiek ładnie prosi a tu ......:diabloti:....:eviltong::cool1: mag.do dziekuję:loveu::lol: Quote
mag.da Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 (edited) [quote name='savahna']Erka,mag.da zdecydujcie co?? Jak dla mnie może być Bigla ;) [quote name='savahna']mag.do dziekuję:loveu::lol: Nie ma za co ;) Mam jeszcze takie luźne fotki zabawowe, nie wiem, czy do ogłoszeń coś się nada, czy tylko do pooglądania :lol: Edited September 28, 2012 by mag.da Quote
mag.da Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Jak wiadomo, najlepiej biega się po świeżo zaoranym poletku :p: Ćwiczenia ze stylu dołkowego, Perła - instruktorka: Quote
wegielkowa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 (edited) Czy ktoś już napisał, ze Franka i Pikulipczuś wyglądają jak rodzeństwo? Erka, może państwo zechcą dwa Pikusie różnopłciowe? Magda, dołkowe najlepsze:). Komandos w masce przeciwgazowej Edited September 28, 2012 by wegielkowa Quote
Rudzia-Bianca Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 O jaki mój Leo Bazyleo byłby szczęśliwy gdyby miał takie poletko koło domu :) Tak pewnie by stale było Quote
erka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Wiedziałam, wiedziałam,że ta fotka zrobi furorę i savahna zaraz ją wykorzysta do ogłoszeń:diabloti:. Prosze tylko wtedy na mnie nie ogłaszać tego diabła tasmańskiego:cool3:. Chociaz dobrze,ze mogą po tych ekscesach zażywać kąpieli w basenie;). A Franiulek jak sie rozkręciła biduleńka:), a takie było biedactwo straszne. Quote
wegielkowa Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Mam dla justysiek transportówkę do oddania. Czy ktoś jedzie w stronę Starachowic? justysiek, a Ty nie wybierasz się do Kielc? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No z takimi zdjęciami w ogłoszeniu to chyba tylko rolnik go adoptuje licząc na przekopanie poletka ;) Quote
justysiek Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Mam dla justysiek transportówkę do oddania. Czy ktoś jedzie w stronę Starachowic? justysiek, a Ty nie wybierasz się do Kielc?[/QUOTE] wybieram się:) dziś jadę, odezwę się do Ciebie jak już będę, jak się wyrobię to pojadę dziś a jak nie to jutro. Quote
Recommended Posts