ewab Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ang']jeszcze nie, ale przeprowadzka w miejsce, gdzie nie ma bezdomnych zwierząt mogłaby pomóc[/QUOTE] Kiedyś Andzia69 pisała, że ona w takich szczęśliwych rejonach jest:p Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 nieaktualne :( dopiero teraz zobaczyłam że wpis z kwietnia :( Quote
mag.da Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Uwięziona na smyczy, bo ciężko uchwycić pędziwiatra: Quote
savahna Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Kubulkowych??To już nie jest Kuba Kiler, tylko Kubulek?:-o Quote
erka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Jak zobaczę jeszcze jakies szczeniaki wywalone, to dajcie mi tez namiary na tego psychiatrę:diabloti:. Takie bidy te maluszki w rurze:(. Nie mam juz siły:(. Te z Marzysza dzisiaj w nocy uciekły razem z matką z podwórka tych ludzi. Czekałam właśnie na lepsze fotki, bo chciałam wysłać ludziom, ktorzy dzwonili o inne szczeniaki. Kobieta ma je szukac jeszcze. Ewelinko, a czy te z rury ktos dokarmia? Jest szansa na zdjęcia lepsze i matki tez? Dzwonia dalej ludzie i Pusię i Mikusia , to bym proponowała te. Tylko z kim sie kontaktowac w ich sprawie. Nie może ktoś przechowac matki z małymi, to pomoglbysmy wydac. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='ang']jeszcze nie, ale przeprowadzka w miejsce, gdzie nie ma bezdomnych zwierząt mogłaby pomóc No tak, pewnie bym ludziom psy z posesji zabierała z przyzwyczajenia ;) [quote name='erka']Jak zobaczę jeszcze jakies szczeniaki wywalone, to dajcie mi tez namiary na tego psychiatrę. No jak się wszystkie 3 pojawimy to obawiam się że psychiatra będzie potrzebował psychiatry ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Wybaczcie proszę spamik , ale zapraszam serdecznie na bazarek ...na leczenie tymczasika ewab którego ma dzięki mnie :eviltong: ORYGINALNA PORCELANA ROSTRAND , JEDWABNA CHUSTKA, NOWY SZLAFROK ZAPRASZAM NA BAZAREK NA LECZENIE SPARALIŻOWANEGO SZCZENIACZKA RUBIKA KLIK Quote
divia_gg Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='erka']Jak zobaczę jeszcze jakies szczeniaki wywalone, to dajcie mi tez namiary na tego psychiatrę:diabloti:. [/QUOTE] To jest chyba nasza choroba. U mnie na wsi teraz pozbierali takie trawy i ziemie z odwodnien i leza takie kupki przy drodze. A ja co wyjrze przez okno to mysle ze jakis pies lezy. Nie mowiac juz jak jade samochodem... Kazda kupka ziemi, kazda opona i smiec sa podejrzane... Quote
Linssi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='divia_gg']Kazda kupka ziemi, kazda opona i smiec sa podejrzane...[/QUOTE] Też tak mam. Moj maz twierdzi, ze bezdomnego psa widze nawet w Skarzysku...z Kielc. Quote
rita60 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Odetchnęłam z ulgą,ze nie tylko ja mam takie objawy;) Quote
savahna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Widzę,że nikt się już nie chce bawić w wymyślanie imion.To ja proponuję dla mamy Leśnych: preferowane przeze mnie BIGLA, bo moja koleżanka jedna co się zna na rasach stwierdziła,że ona taka troche podobna:roll: No i seria mała: LILI, KLARA, AGA, AXA, ALMA , ARIA, AZA, BEKI, BIANKA(co Ty Rudziu na to?:evil_lol:), NELA, NUTKA, MEGI, MURKA, SZIRA,.....i.......:niewiem: Jest juz ktoś kto przywiezie kontenerek justyśkowy z W-wy? Bo pollypolly w pt jedzie.... HERA na Łódź http://lodz.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131 Edited September 26, 2012 by savahna Quote
ewelinka_m Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='erka']Jak zobaczę jeszcze jakies szczeniaki wywalone, to dajcie mi tez namiary na tego psychiatrę:diabloti:. Takie bidy te maluszki w rurze:(. Nie mam juz siły:(. Te z Marzysza dzisiaj w nocy uciekły razem z matką z podwórka tych ludzi. Czekałam właśnie na lepsze fotki, bo chciałam wysłać ludziom, ktorzy dzwonili o inne szczeniaki. Kobieta ma je szukac jeszcze. Ewelinko, a czy te z rury ktos dokarmia? Jest szansa na zdjęcia lepsze i matki tez? Dzwonia dalej ludzie i Pusię i Mikusia , to bym proponowała te. Tylko z kim sie kontaktowac w ich sprawie. Nie może ktoś przechowac matki z małymi, to pomoglbysmy wydac.[/QUOTE] Podobno mieszkańcy je dokarmiają,ale nie są bezpieczne ta rura jest przy samej ulicy :-( ew kontakt z Eruane bo to od niej wiem o tych bidulkach :( Quote
ang Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Savahnko, ja lubię wymyślać imiona, ale nikt nic nie mówił:) Quote
savahna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='ang']Savahnko, ja lubię wymyślać imiona, ale nikt nic nie mówił:)[/QUOTE] No to dawaj....Mówił ,mówił...czytac trzeba....:cool1: Quote
divia_gg Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='divia_gg']Nie robilam tez mamuście z lasu, bo malo zdjec chyba jest. A moze damy jej jakoś na imię? Może Sajka czy Nila. Takie luzne propozycje:)[/QUOTE] No wlasnie czytac trzeba:diabloti: Ja pisalam propozucje kolo piatku imienia dla mamuski z lasu;-) Quote
savahna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='divia_gg']No wlasnie czytac trzeba:diabloti: Ja pisalam propozucje kolo piatku imienia dla mamuski z lasu;-)[/QUOTE] a wiesz,ze cos mi sie tam kołatało po głowie...A mozesz się zacytować??;) ang odgruzuj sie.:eviltong: Quote
ang Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='savahna']No to dawaj....Mówił ,mówił...czytac trzeba....:cool1:[/QUOTE] Bigla bardzo ładnie a inne też są fajne, a jak już listę masz to po co moja, na przyszłość krzyczeć do mnie (na mnie?) trzeba ;) Quote
savahna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='ang']Bigla bardzo ładnie a inne też są fajne, a jak już listę masz to po co moja, na przyszłość krzyczeć do mnie (na mnie?) trzeba ;) Weż no napisz! Bardzo proszę.Bardzo.Może jakies takie normalne ... Quote
divia_gg Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='savahna']a wiesz,ze cos mi sie tam kołatało po głowie...A mozesz się zacytować??;)[/QUOTE] Przeciez sie zacytowałam powyzej;) Quote
ang Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ok Savahna, najwyżej będziesz miała listę awaryjną:) miały być nie zryte:diabloti: Zara (dla miłośniczek sieciówek, dla chłopca zaproponuję H&M:cool3:), Aksa, Nika, Diana, Amber, Nuka, Luna, Dasza, Tina, Majka, Fanta, Dora, Alfa, Inka, Wera, Iga, Sonia, Mika, Kora, Vega Quote
justysiek Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 mój mąż będzie jechał prawdopodobnie 3 października do Krakowa ze Starachowic, może zabrać jakiegoś zwierzaka, ale w transporterze, bo będą mieli jakieś rzeczy na szkolenie i nie jedzie sam, ale z kolegą. musi być na 9 w krakowie, więc wyjazd ok 6 ze starachowic. Quote
Recommended Posts