jaanka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nie wkleją zdjęć , bez szans :shake: . Podejrzewam że grzecznie siedziały i wciągały te torty , szaszłyczki i inne dobrotki . Wymieniały uprzejmości i komplementy . Nie było materiału na dziki i drapieżny repotraż o Wiedźmach Świętokrzyskich :evil_lol:. Prysnęłaby legenda ;) Quote
malagos Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mnie aż skręca z ciekawości ..... :diabloti: :diabloti: Quote
Kar0la Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 malagos napisał(a):Mnie aż skręca z ciekawości ..... :diabloti: :diabloti: Mnie też. :evil_lol: Quote
ang Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 no dobra, macie.... tak się zaczęło (wpadł nawet Małaszyński, ale zaraz pojechał, miał jakieś pilne sprawy...) Uploaded with ImageShack.us a tak się skończyło Uploaded with ImageShack.us w trakcie też było zabawnie, przyszło sporo gapiów Uploaded with ImageShack.us więcej nie mam:) Quote
ewab Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 jaanka napisał(a):Nie wkleją zdjęć , bez szans :shake: . Podejrzewam że grzecznie siedziały i wciągały te torty , szaszłyczki i inne dobrotki . Wymieniały uprzejmości i komplementy . Nie było materiału na dziki i drapieżny repotraż o Wiedźmach Świętokrzyskich :evil_lol:. Prysnęłaby legenda ;) No... prawie masz rację. I nawet tortów nie było:evil_lol: Quote
savahna Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zdjęcia na pewno jakieś będą, bo dziewczyny robiły.Ale trzeba poczekać aż znajda chwilę.:p Przenieśmy może rozmowę o imprezie na bazarek który mam w podpisie, bo nam się od erki oberwie.;) Edit: Ale jaja. Super fotki!!! Quote
ang Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='savahna'] Przenieśmy może rozmowę o imprezie na bazarek który mam w podpisie, bo nam się od erki oberwie.;) liczę się z tym:p ale chciałam już zakończyć ten upokarzający dla nas, działaczek, temat:oops: Savahna, mogę napisać, że to Ty dostałaś od Małaszyńskiego, czy to tajemnica? Quote
mag.da Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Jak na Oskarach się tu zrobiło :evil_lol: Ja też dziękuję wszystkim za odwiedziny i zapraszam ponownie :cool3: Dziękujemy też za podarunki - psiaki dostały mega zapas smakołyków od Emilii :loveu: A ja dziś na śniadanko miałam pyszny tort i pyszne ciasto Savahnowe :loveu:, a na obiad chyba będziemy jeść sałatki :lol: Ang, złamałaś zakaz publikacji :nono: Quote
wegielkowa Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Emilia jest jeszcze w Polsce w drodze do Paryża. Prosi, zeby podziękować, ale odpowiedziałam, żeby sama pisała. Dobrze Savahno, przenosimy się na wątek bazarkowy z szarpakami, póki erka jeszcze tu nie wlazła. Zaraz wyda komentarz na temat zaśmiecania wątku informacyjnego. Quote
malagos Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 ewab napisał(a):Ja też bardzo dziękuję. Szkoda tylko, że Emilia osobiście nie przyjechała:) to ja jeszcze tylko zapytam, Emilii nie było?........... Quote
savahna Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 (edited) [quote name='malagos']to ja jeszcze tylko zapytam, Emilii nie było?........... [quote name='savahna'] Przenieśmy może rozmowę o imprezie na bazarek który mam w podpisie, bo nam się od erki oberwie.;) Edit: Bardzo proszę...bo tu zaśmiecamy!;)Idę odpowiedziec. Nieyorkowata Sonia na Kraków http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SONIA-mala-dlugowlosa-dzieciolubna-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ408555868 Edited August 28, 2012 by savahna Quote
erka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dzięki Beatko:). Prawdopodobnie Malik będzie miał domek w Kielcach. Pani ma po niego pojechać, mam nadzieję,że sie nie rozmysli , jak go zobaczy na żywo, bo Malik to niezły czorcik jest:). Ale nic mnie dzisiaj nie cieszy, bo wiadomość o Konisi przygnębiła mnie zupełnie:-(. Quote
savahna Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 INCIU, czy Ty czujesz się jakos emocjonalnie związana z Sonia??:roll: Jak nie to może byś jej sląsk zrobiła?:oops: Bo ja fotki zuzyłam.:razz: Quote
savahna Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Handzia55']A co się stało Konisi? Tu jest wątek.:shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/177764-Elza-i-Koni-w-swoich-w%C5%82asnych-domkach/page86 Quote
justysiek Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 macie jakieś wieści o Nuce? jak się ten diabełek za klimatyzował? Quote
Incia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='savahna']INCIU, czy Ty czujesz się jakos emocjonalnie związana z Sonia??:roll: Jak nie to może byś jej sląsk zrobiła?:oops: Bo ja fotki zuzyłam.:razz: A wisz, w sumie to nie mam jutro jakiś wielkich planów, to zrobię panience Śląsk. Quote
Linssi Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kurde, pogubilam sie. Ktora to Sonia? Wszystkie niejorkowe szczeniaki poszly juz do domkow? Moglby ktos wrzucic zdjecia z opisami psiakow, ktore sa pod nasza opieka, a ktorych nie ma na pierwszej stronie? Probuje zaktuwalizowac info na FB ;) Quote
savahna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 justysiek napisał(a):macie jakieś wieści o Nuce? jak się ten diabełek za klimatyzował? Justysiek na gryyylu erka wspomniała,ze Pani zadowolona, Nuka jej sie podoba....Tyle tylko wiem.:roll: Dałaś jej pluszaki na droge???:oops: Quote
Incia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Linssi']Kurde, pogubilam sie. Ktora to Sonia? Wszystkie niejorkowe szczeniaki poszly juz do domkow? Moglby ktos wrzucic zdjecia z opisami psiakow, ktore sa pod nasza opieka, a ktorych nie ma na pierwszej stronie? Probuje zaktuwalizowac info na FB ;) Sonia to mamuśka niejorków:lol: Sonia na Śląsk: http://alegratka.pl/ogloszenie/sonia-mala-dlugowlosa-dzieciolubna-21137713.html Roszpunka ma nową podopieczną. Jej TZ zgarnął czarne dziecko z ulicy w okolicach Borkowa:shake: Wieczorem pewnie wstawi zdjęcia. Malutka miała sznurek na szyi:-( Quote
savahna Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Incia'] Sonia na Śląsk: http://alegratka.pl/ogloszenie/sonia-mala-dlugowlosa-dzieciolubna-21137713.html Dzięki błyskawiczna!;) Roszpunka ma nową podopieczną. Jej TZ zgarnął czarne dziecko z ulicy w okolicach Borkowa:shake: Wieczorem pewnie wstawi zdjęcia. Malutka miała sznurek na szyi:-( Słyszałam....Bidna....Miała szczęście.:roll: Quote
erka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Roszpunko , wstaw fotki, mam jakies maile o Nukę, to wyślę tą sunię. Dzisiaj na moim osiedlu mały ok. 4 mies. kotek pręgusek siedział na drzewie, a bachory rzucały w niego piłką ,żeby spadł. Przegoniłam towarzystwo, dałam mu jeśc i został na tym drzewie. Podobno jakiś chłopak go przyniósł pod ten blok i zostawił. Jakbyście widziały o jakims chetnym, bo kotek chyba domowy i sobie nie poradzi. Na konto kieleckich psiaków wpłyneło 1217 zł z Inci mega bazarku:). Bardzo serdecznie dziękujemy Inci, mariuszowi pp , jkp, zośek i anetaks4:). Quote
justysiek Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 savahna napisał(a):Justysiek na gryyylu erka wspomniała,ze Pani zadowolona, Nuka jej sie podoba....Tyle tylko wiem.:roll: Dałaś jej pluszaki na droge???:oops: dałam jej mała wyprawkę i pluszaki też:) Quote
Recommended Posts